سلام دوستان . من نیاز فری به یه پروگرامرstk300 واسه atmega32 دارم. کسی میتونه مداری مطمئن با توضیحاتش برام بذاره ؟ خیلی فوریه !!!! :cry:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نیاز به پروگرامرstk300 واسه atmega32
Collapse
X
-
پاسخ : نیاز به پروگرامرstk300 واسه atmega32
میلاد جان من میدونم که stk200/300 رو با استفاده از پورت پرینتر میسازن . مداری که شما برام گذاشتی از آی سی بافر استفاده نمیکنه. به همین خاطر خطر داره. چون پورت پارالل به اتصال کوتاه حساسه و سریع میسوزه . منم از این جمله که نمیخوام پورت پرینترم رو از دست بدم این بود که نمیخوام بسوزه. من از روی این شماتیک ساختم و مگا32 رو هم پروگرام کردم. فقط اینکه ( البته همه میدونید فقط محض یادآوری) پایه های 11 و 31 رو زمین کنید و 10 رو هم به +5 ولت وصل کنید.
وقتی کسی فقیر می شود خوبیهایش حقیر می شود و کسی که زور و زر دارد عیبهایش هنر می شود
دیدگاه
-
سلام ..................
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=18885.0
موفق باشید .دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط مجتبی رضائیمیلاد جان من میدونم که stk200/300 رو با استفاده از پورت پرینتر میسازن . مداری که شما برام گذاشتی از آی سی بافر استفاده نمیکنه. به همین خاطر خطر داره. چون پورت پارالل به اتصال کوتاه حساسه و سریع میسوزه . منم از این جمله که نمیخوام پورت پرینترم رو از دست بدم این بود که نمیخوام بسوزه. من از روی این شماتیک ساختم و مگا32 رو هم پروگرام کردم. فقط اینکه ( البته همه میدونید فقط محض یادآوری) پایه های 11 و 31 رو زمین کنید و 10 رو هم به +5 ولت وصل کنید.
برای 74HC244 باید از روی شماره ای که روی پایه ها نوشته شده وصلش کنم (یعنی تو دیتاشیت پایه ۱ رو به ۱ توی شماتیک و ... یا نه با توجه به 1a1 و غیره مثلا
1a1 رو که توی دیتاشیت مکانشو نشون داده به 1a1 توی شماتیک وصل کنم)
۲۰۰ بار این سوالو پرسیدم اما کسی جوابی نداد :cry: :cry2:
Put the fun back into computing. Use Linux
دیدگاه
دیدگاه