اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

caller id با HT9032D

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

caller id با HT9032D

یه ده تا تاپیکی خوندم در مورد این آی سی-آی سی ضعیفیه- خیلی عالیه- جواب نمیده 6 ماهه- مثه مااااااست جواب دادو ......خلاصه همه چیز همه گفتن الا راه حل مشخص برای مشکلاتی که عنوان شدهالبته تاپیک هایی که خوندم خیلی قدیمی بودن و به همین خاطر تاپیک جدید باز کردمبا توجه به پیشرفت امکانات ننشستم دو روز برنامه بنویسم و درگیر سخت افزار بشم از یه TTL to USB استفاده کردم و گفتم اول ببینم دیتای این عموجون (HT9032D) اصلا چی هست بعد برای اون دیتا برنامه بنویسماما....با اتصال کامل این آی سی به تغذیه و خط تلفن و کامپیوتر در صفحه ترمینال به صورت دائم چه در زمان زنگ خوری و چه آزاد بودن خط تلفن کاراکتر های چرت و پرت دریافت میشن که شبیه زمانی هست که باود ریت فرستنده و گیرنده یکی نیست که البته برای ما هماهنگ هست اما اینجور میشهفقط زمانی که زنگ میخوره با هر سیگنال زنگ شکل کاراکتر ها تغییر میکنه یعنی همون دیتای اصلی شامل تلفن و تاریخ و ساعت دریافت میشن که البته اونا هم به صورت کاراکتر های ناخوانا هستند.مدار این آی سی فوق العاده ساده ست2 مقاومت و 2 خازن در ورودی و یک کریستالمقاومت 200 کیلو نداشتم 220ن گذاشتم کریستال هم 3.579545 مگاهرتزخازن ها طبق دیتاشیت 10 نانو هستن که من اشتباها 100 نانو گذاشتماین قسمت ورودی رو صبح اصلاح می کنم حتما اما به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟واقعا خازن و مقاومت ورودی انقدر موثره؟

پاسخ : caller id با HT9032D

تو این آی سی ارتباط سریال نیست که بتونی با کامپیوتر بخونی--- تو دیتاشیت توضیح داده-- ارسال اطلاعات بر اساس زمان بندی خاص خودش انجام میشه و حتما باید با میکرو و یک برنامه این اطلاعات ارسالی از آی سی رو دیکد کنی ،، اونوقت میتونی به سریال تبدیل و به کامپیوتر ارسال کنی

دیدگاه

ماشالا انقدر کلی توضیح دادی که هیچ عایدم نشد. زمان بندی درست. ارتباط سریال که منظورت یوزارت بوده هم بگیریم درست. (چون به هر حال هرنوع ارتباطی باشه جز سریال محسوب میشه)
      روش دیکد کردن اطلاعات این آی سی چجوره؟
      چرا همه از یوزارت بودن خروجی این آی سی میگن پس؟
      پاسختون شدیدا شفاف سازی می خواد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yousef55 نمایش پست ها
        تو این آی سی ارتباط سریال نیست که بتونی با کامپیوتر بخونی--- تو دیتاشیت توضیح داده-- ارسال اطلاعات بر اساس زمان بندی خاص خودش انجام میشه و حتما باید با میکرو و یک برنامه این اطلاعات ارسالی از آی سی رو دیکد کنی ،، اونوقت میتونی به سریال تبدیل و به کامپیوتر ارسال کنی
        خواستم بگم اشتبباه میکنید و من با پورت سریال مثل خیلی های دیگه جواب گرفتم

دیدگاه

این آی سی خیلی نویز پذیره
          خیلیییییی
          بنا به دلیل سوختن هارد لپ تاپم و نداشتن PC تو خونه مجبور شدم برای کار به جای دیگه ای برم
          2 تفاوت بین دو مکانی که تست انجام دادم وجود داره.
          تفاوت مراکز تلفن
          محل قبلی فاقد ADSL روی خط بود ولی محل دوم دارم
          حالا من اون ور جواب گرفتم اما این طرف خیر
          دلیلش چی میتونه باشه؟
          یه تفاوت دیگه هم اینکه من با نرم افزار Launch Serial_Port_Terminal.exe روی لپ تاپم چک میکردم که این نرم افزار روی PCم اجرا نمیشه و مجبورم با ترمینال های دیگه ای مثله آردوینو و کدویژن و نرم افزار های دیگه چک کنم/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeid_k68 نمایش پست ها
            این آی سی خیلی نویز پذیره
            خیلیییییی
            بنا به دلیل سوختن هارد لپ تاپم و نداشتن PC تو خونه مجبور شدم برای کار به جای دیگه ای برم
            2 تفاوت بین دو مکانی که تست انجام دادم وجود داره.
            تفاوت مراکز تلفن
            محل قبلی فاقد ADSL روی خط بود ولی محل دوم دارم
            حالا من اون ور جواب گرفتم اما این طرف خیر
            دلیلش چی میتونه باشه؟
            یه تفاوت دیگه هم اینکه من با نرم افزار Launch Serial_Port_Terminal.exe روی لپ تاپم چک میکردم که این نرم افزار روی PCم اجرا نمیشه و مجبورم با ترمینال های دیگه ای مثله آردوینو و کدویژن و نرم افزار های دیگه چک کنم/
            این آی سی فقط تو مد fsk میتونه کار کنه که اینو میتونید از مخابرات شهرتون بپرسین که دقیقا خط تلفن مورد نظر توی کدوم مد کار میکنه.
            در محلی که جواب گرفتین اطلاعات رو تونستین روی پورت سریال و در کامپیوتر مشاهده کنید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kargahelec نمایش پست ها
              این آی سی فقط تو مد fsk میتونه کار کنه که اینو میتونید از مخابرات شهرتون بپرسین که دقیقا خط تلفن مورد نظر توی کدوم مد کار میکنه.
              در محلی که جواب گرفتین اطلاعات رو تونستین روی پورت سریال و در کامپیوتر مشاهده کنید؟
              بله کاملا درست و صحیح جواب گرفته بودم
              خیلی بد قلقه
              من دوباره همون جایی که جواب گفته بودم تست کردم و باز جواب نداد
              ببینید مشخصه که اطلاعاتی رو دریافت میکنه
              چون زمانی که رینگ اول تموم میشه و باید دیتا رو از رو خط دریافت کنه یه سری دیتای خاص بهم نشون میده ولی نا مفهوم.
              ابتدا که جواب نمیداد مشکل منبع تغذیه بود که این جماعت آی سی با آداپتور های جدید سوسسچسنک در حالت عادی اصلا جواب نمیدن
              ترانس و یکسو ساز و ... جواب داد
              ولی الان جواب نمیده

دیدگاه

والا خازن های ورودی و مقاومت ها رو هم تغییر دادم
                اون کاراکتر های چرت و پرت ورودی خیلی تغییر داشتند تو این تغییر مقاومت ها و خازن ها و مشخصا زمانی بین رینگ اول و دوم کاراکتر ها حالت خاصی میان و شکلشون هم معمولا فرق میکنه.
                این یعنی داره دریافت میکنه از خط و برای سریال ارسال میکنه
                حالا اشکال کجاست ورودی یا خروجی؟
                رابطه محاسبه این خازن و مقاومت چیه؟
                خودم فکر میکنم مشکل همین خازن مقاومت ورودی هست اما فرمول محاسبه و یا هدف این دو جفت قطعه در ورودی رو نمیدونم که بفهمم چه تغییری باید بدم
                برای تغذیه از باتری استفاده کردم باز نشد.
                کریستال تعویض شد باز درست نشد.
                آی سی تعویض شد باز درست نشد
                خو لامصب همش با آی سی 9 قطعه بیشتر نیست ولی نمیدونم دیگه چی رو باید تغییر بدم
                خونه ADSL دارم سر راه مدار یه میکروفیلتر گذاشتم
                خیلی دیگه داره اذیت میکنه

این بار پنجم هست که به دلیل حل نشدن مشکلم دارم این تاپیک رو بروزرسانی میکنم که بیاد بالا شاید کسی ببینه و جوابی بده
                تو بروزرسانی قبلی هم گفتم که هستن از کار بلد های این انجمن که دیر به دیر سر می زنن
                اما باز مجدد میگم اگر طبق قوانین پست های پشت سر هم من رو بدون اخطار حذف می کنید که واقعا متاسفم و باز اگر این قانون رو گذاشتید اما قابلیتی برای به روز رسانی و بالا آمدن تاپیک نذاشتید هم باز متاسفم
                جدیدترین ویرایش توسط saeid_k68; ۱۲:۵۷ ۱۳۹۶/۰۵/۰۳.

دیدگاه

داداش سلام من همونی هم که اومدی زیر تاپیکم درباره ی مکافات آیسی های مخابراتی گفتی . راستش اون تیکه حل شد الان لنگ کالر آیدی ام . رفتم MT8843 گرفتم . مدار آقای خزامارو بستم ولی جواب نداده امروز اولین تجربه ام بود واسه این ایسی . این mt8843 و ht9032 شبیه هم کار میکنن . من چن تا مدار تست میکنم میام نتیجشو میگم بهت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vainco نمایش پست ها
                    داداش سلام من همونی هم که اومدی زیر تاپیکم درباره ی مکافات آیسی های مخابراتی گفتی . راستش اون تیکه حل شد الان لنگ کالر آیدی ام . رفتم MT8843 گرفتم . مدار آقای خزامارو بستم ولی جواب نداده امروز اولین تجربه ام بود واسه این ایسی . این mt8843 و ht9032 شبیه هم کار میکنن . من چن تا مدار تست میکنم میام نتیجشو میگم بهت
                    فعلا اون پروژه کنار گذاشته شد ولی....
                    خروجی دو آی سی اصلا مثل هم نیست. خروجی HT9032 تو مد آسنکرون و باود ریت 1200 هست اما خروجی MT88E43 در مد سنکرون هست که اگر پایه مد به زمین وصل بشه آی سی مستر میشه و کلاک رو خودش تولید میکنه و اگر پایه مد رو یک گنید پایه کلاک ورودی میشه و شما با هر کلاکی که میدید یک بیت از دیتا دریافت می کنید.
                    من تا حالا سریال سنکرون کار نکردم و کلا یه مقداری هم آموزشش کم و من هم بی حوصله بودم و نفهمیدم
                    اما با برنامه هایی که نوشتم میتونستم 24 کاراکتر عدد دریافت کنم ولی همه معمولا مثل هم بودن مثلا 24 تا 3 دریافت می کردم
                    فعلا که رفته انباری تا کی در بیاد که روش کار کنم

دیدگاه

فعلا اون پروژه کنار گذاشته شد ولی....
                      خروجی دو آی سی اصلا مثل هم نیست. خروجی HT9032 تو مد آسنکرون و باود ریت 1200 هست اما خروجی MT88E43 در مد سنکرون هست که اگر پایه مد به زمین وصل بشه آی سی مستر میشه و کلاک رو خودش تولید میکنه و اگر پایه مد رو یک گنید پایه کلاک ورودی میشه و شما با هر کلاکی که میدید یک بیت از دیتا دریافت می کنید.
                      من تا حالا سریال سنکرون کار نکردم و کلا یه مقداری هم آموزشش کم و من هم بی حوصله بودم و نفهمیدم
                      اما با برنامه هایی که نوشتم میتونستم 24 کاراکتر عدد دریافت کنم ولی همه معمولا مثل هم بودن مثلا 24 تا 3 دریافت می کردم
                      فعلا که رفته انباری تا کی در بیاد که روش کار کنم
                      والا من از صبح سرشم تازه تونستم زنگ رو بدون نویز تشخیص بدم
                      تو مود صفر دیتا رو زدم به rx یو اس بی تی تی ال . کلی مزخرف دریافت کردم . بعد گراندشونم یکی کردم با یو اس بی . روی اون صفر شدن ال ای دی واسه زنگ نویز اومد ولی دیگه هیچ دیتایی دریافت نشد تو سریال

واین که اصلا نباید گراند مدار با چیزایی مثل **pc یا لبتاب ( p کیبوردم کار نمیکنه ) که به برقه یکی گرفت وگرنه نویز بدجور میگیره
                      شماتیک منم اینجوریه که سمت چب آیسی مدار اقای خزاما و سمت راست مدار دیتاشیته
                      جدیدترین ویرایش توسط vainco; ۰۲:۵۶ ۱۳۹۶/۰۵/۱۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vainco نمایش پست ها
                        والا من از صبح سرشم تازه تونستم زنگ رو بدون نویز تشخیص بدم
                        تو مود صفر دیتا رو زدم به rx یو اس بی تی تی ال . کلی مزخرف دریافت کردم . بعد گراندشونم یکی کردم با یو اس بی . روی اون صفر شدن ال ای دی واسه زنگ نویز اومد ولی دیگه هیچ دیتایی دریافت نشد تو سریال

واین که اصلا نباید گراند مدار با چیزایی مثل **pc یا لبتاب ( p کیبوردم کار نمیکنه ) که به برقه یکی گرفت وگرنه نویز بدجور میگیره
                        شماتیک منم اینجوریه که سمت چب آیسی مدار اقای خزاما و سمت راست مدار دیتاشیته
                        درسته با اتصال زمین PC یا لپ تاپ آی سی میره تو کما
                        اتفاقا من برای تشخیص زنگ، تشخیص وجود دیتا و خود دیتا(فکر کنم) مشکلی نداشتم یعنی فکر میکنم مدار دیتاشیت رو که بستم داره درست کار میکنه ولی نتونستم تو اون فرمتی که خروجی دیتاداریم، دیتا رو بخونم
                        تو مد 1 به نظرم راحت تر می شه دیتا رو خوند یه چیزی میشه تو مایه های خوندن و نوشتن دیتا تو سنسور های SHT1X که بایستی پایه کلاک رو تو برنامه خودمون صفر و یک کنیم و یک بیت یک بیت دیتا بدیم یا بخونیم
                        متاسفانه بردی که طراحی کرده بودن پایه مود از زیر آی سی وصل شده یود و دسترسی نداشتم تا تغییرش بدم ولی اگر شما دسترسی دارید حتما تو مد یک هم امتحان کنید

دیدگاه

درسته با اتصال زمین PC یا لپ تاپ آی سی میره تو کما
                          اتفاقا من برای تشخیص زنگ، تشخیص وجود دیتا و خود دیتا(فکر کنم) مشکلی نداشتم یعنی فکر میکنم مدار دیتاشیت رو که بستم داره درست کار میکنه ولی نتونستم تو اون فرمتی که خروجی دیتاداریم، دیتا رو بخونم
                          تو مد 1 به نظرم راحت تر می شه دیتا رو خوند یه چیزی میشه تو مایه های خوندن و نوشتن دیتا تو سنسور های SHT1X که بایستی پایه کلاک رو تو برنامه خودمون صفر و یک کنیم و یک بیت یک بیت دیتا بدیم یا بخونیم
                          متاسفانه بردی که طراحی کرده بودن پایه مود از زیر آی سی وصل شده یود و دسترسی نداشتم تا تغییرش بدم ولی اگر شما دسترسی دارید حتما تو مد یک هم امتحان کنید
                          امشب راه افتاد بالاخره . نمیدونم چرا امروز صبح پاشدم تلفنمون قطع شده بود فکر کنم واسه این که دیشب زیاد ور رفتم باهاش . رفتم خونه مامان بزرگم همون مدار رو روشن کردم و تو مود 0 و fsken رو هم یک کردم و فقط خروجی پایه ی دیتا رو دادم به rx یو اس بی تی تی ال . ترمینالو باز کردم و دیدم دیتای چرت داره میاد زنگ که زدم دیدم یهو یسری عدد اومد چهار رقم اول تاریخ و روز چهار رقم بعدی ساعت و دقیقه و بعدشم شماره . خب اینی ینی تمام . فقط کافیه تو برنامه بگی عددارو بخونه چون بقیه دیتایی ک میاد عدد نداره اصن نال و ایناس بیشتر .
                          الان فقط نمیدونم چرا رو تلفن خودمون کار نکرد
                          مرکز مخابراتیا فرق داره ولی من مطمعنم مال ما هم fsk هستش چون dtmf decoder هم بستم و بعد از برقراری کار میکنه اون درست

دیدگاه

خدا رو شکر و تبریک میگم
                            از شماتیک و کارت اگر میشه عکس بذار لطفا
                            ممنون

دیدگاه

خدا رو شکر و تبریک میگم
                              از شماتیک و کارت اگر میشه عکس بذار لطفا
                              ممنون
                              سلام ببخشید که نبودم . کلا همیشه که ادم کارش اوکی میشه دیگه سر نمیزنه
                              الان فعلا سر دریافت صوت روی خط تلفن موندم چون به اوسیلوسکوپ دسترسی ندارم .
                              تموم که بشه شماتیک کامل mt8888 و mt8843 رو میکشم و میذارم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...