اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آیا میتوان در AVR و بسکام نانو ثانیه هم معرفی کرد یا خیر؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آیا میتوان در AVR و بسکام نانو ثانیه هم معرفی کرد یا خیر؟

سلام دوستان و اساتید گرامی
    میدونم سوال بیخودی دارم میپرسم ولی تا به حال به این موضوع بر نخورده بودم
    همیشه با میلی ثانیه(
    Waitms ) و میکرو ثانیه (Waitus)کار کرده بودم
    و هیچوقت توجه نداشتم که آیا میشود در AVR و کامپایلر بسکام به زیر
    یک میکرو ثانیه هم دست یافت و در برنامه آن را معرفی کرد؟ یا خیر؟
    دستوری برای نانو ثانیه است یا اصلا میکرو این زمان را ساپورت نمیکند....؟
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

پاسخ : آیا میتوان در AVR و بسکام نانو ثانیه هم معرفی کرد یا خیر؟

نانو ثانیه یعنی 10 به توان 9- ثانیه...برای دستیابی به چنین دقتی حد اقل باید فرکانسی معادل 10 به توان 9 هرتز یا 1 گیگا هرتز تولید کرد.در حالی که فرکان میکرو avr تا 20 مگا هرتز است ک بسیار پایین است..

دیدگاه

دقیقا فرمایشات شما صحیح است
      از سوال بی فکرم و بی دلیلم پوزش میخوام .....
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
        سلام دوستان و اساتید گرامی
        میدونم سوال بیخودی دارم میپرسم ولی تا به حال به این موضوع بر نخورده بودم
        همیشه با میلی ثانیه(
        Waitms ) و میکرو ثانیه (Waitus)کار کرده بودم
        و هیچوقت توجه نداشتم که آیا میشود در AVR و کامپایلر بسکام به زیر
        یک میکرو ثانیه هم دست یافت و در برنامه آن را معرفی کرد؟ یا خیر؟
        دستوری برای نانو ثانیه است یا اصلا میکرو این زمان را ساپورت نمیکند....؟
        البته سینا جان
        با فرکانس 20 مگاهرتز هر کلاک شما 50 نانو ثانیه طول میکش و کنترل برخی پیدیده ها در این محدوده ممکن میباشد ولی خوب اگر منظور یک نانو ثانیه باشد همانطور که دوستمان اشاره کردند نیازمند فرکانس یک گیگاهرتز میباشیم
        پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

دستور NOP معادل یک سیکل ماشین تاخیر ایجاد میکند که در فرکانس 20 مگاهرتز برای کریستال ساعت ، با اجرای این دستور در حدود 50 نانو ثانیه تاخیر ایجاد میشود

دیدگاه

سلام دوستان و اساتید عزیز
            ممنون برای پاسخهای خوب و علمیتون
            پس تا حدود 50 نانو ثانیه میتوان دست یافت
            با یک کریستال 20 مگا هرتز... .
            بینهایت ممنون از دوستان عزیزم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
              سلام دوستان و اساتید عزیز
              ممنون برای پاسخهای خوب و علمیتون
              پس تا حدود 50 نانو ثانیه میتوان دست یافت
              با یک کریستال 20 مگا هرتز... .
              بینهایت ممنون از دوستان عزیزم
              سلام دوست عزیز
              پایه های I/O رو نمیشه با این سرعت تغییر داد.
              یعنی اینطور نیست که با اسمبلی یه پایه رو یک کنی و بعد یه nop بزاریو دوباره صفر کنی و در حد نانو ثانیه سرعت خروجی داشته باشید.
              [آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l
              [آموزشی] راه اندازی سنسورهای DHT11 و DHT22 با کدویژن
              [آموزشی] مدار عملی اتصال میکروفن خازنی به میکروکنترلر
              [آموزشی] آموزش نحوه راه اندازی میکروهای fmd
              صفحه اینستاگرام : ecdco_ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza0506 نمایش پست ها
                سلام دوست عزیز
                پایه های I/O رو نمیشه با این سرعت تغییر داد.
                یعنی اینطور نیست که با اسمبلی یه پایه رو یک کنی و بعد یه nop بزاریو دوباره صفر کنی و در حد نانو ثانیه سرعت خروجی داشته باشید.
                دوست عزیز موردی که شما اشاره کردی به چند سیکل کلاک نیاز داره ؟
                پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

راستش را بخواهید دوستان عزیزم
                  من در یک پروژه قدیمی خودم در همین سایت - با کمک گرفتن از میکرو
                  یک اینورتر سینوسی درست کردم و در سایت قرار دادم ....
                  اما در این چند سال دوستان گله مند بودند که فیلتر LC خروجی خیلی سنگین و
                  بزرگ نیاز است و موجب دردسر دوستان شده بود - خیلی وقت است که به فکر
                  بالا بردن رزولوشن SPWM تولیدی با میکرو بودم که با این کار در خروجی به فیلتر
                  خیلی کوچکتری نیاز باشد....
                  در برنامه من از وقفه 33 میکرو ثانیه استفاده کرده بودم با رزولوشن 250 ...
                  برای بالا بردن رزولوشن SPWM به حدود 1000 برابر - به دیتا کد 250 هزار نقطه نیاز بود که با یک
                  چیپ جانبی حافظه این کار شدنیست ..... ولی باید این دیتا را در تایم مشخصی اجرا کرد ... پس باید
                  وقفه را تا حدود 33 نانو ثانیه کاهش میدادم که تازه متوجه شدم که میکرو AVR قادر به این کار نیست...
                  اگر این مورد شدنی بود .... فیلتر تا حدود زیادی کوچک و ساخت آن آسوده تر میشد و موج خروجی بهتری میداشتیم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emitor نمایش پست ها
                    دوست عزیز موردی که شما اشاره کردی به چند سیکل کلاک نیاز داره ؟
                    این کد برای سریع ترین تغییرات خروجی نوشتم
                    ولی عملآ فکر کنم چنین خروجی ای به دست نمیاد،چون rise time و fall time ای سی لچ باید بیشتر از این حرفا باشه
                    به هر حال با این تئوری و با دیوتی سایکل 33 درصد میتونیم با سرعت 187.5 نانو ثانیه دوره تناوب خروجی داشته باشیم(که نداریم)
                    البته شاید درستش این باشه که 2 سیکل یک و 3 سیکل صفر بشه خروجی با این کد،که باید معادلاتش رو خودت حساب کنی.

نمیدونم چرا عکس 90 درجه چرخش پیدا کرده!!!
                    جدیدترین ویرایش توسط سید رضا باباتبار; ۲۱:۵۰ ۱۳۹۶/۰۳/۱۶.
                    [آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l
                    [آموزشی] راه اندازی سنسورهای DHT11 و DHT22 با کدویژن
                    [آموزشی] مدار عملی اتصال میکروفن خازنی به میکروکنترلر
                    [آموزشی] آموزش نحوه راه اندازی میکروهای fmd
                    صفحه اینستاگرام : ecdco_ir

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X