اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دلیل وجود نوسانساز روی پایه ریست میکرو؟؟!! و کار کردن میکرو؟؟!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

دلیل وجود نوسانساز روی پایه ریست میکرو؟؟!! و کار کردن میکرو؟؟!!

سلام بر دوستان عزیز.بنده روی یک برد به صورت مهندسی معکوس دارم کار میکنم که بتونم برنامش رو بنویسم.تقریبا تمام برنامه رو نوشتم اما مشکلی که هست اینه که:
    روی پایه ی ریست مگا 8 یه نوسانساز گذاشته شده که با برنامه اصلی میکرو کار میکنه ولی وقتی برنامه جدید که توسط ما نوشته شده میکرو کار نمیکنه و قطعا دلیلش ریست شدنه.
    از اونجا که حداقل زمان لازم برای ریست شدن میکرو فک کنم 6 میکرو ثانیه هستش پس میدانم میکرو ریست میشه.فرکانس ایجاد شده هم 4 هرتزه.
    حالا من موندم چطور امکان داره همچین چیزی؟؟
    دوستان ازتون خواهش دارم تو این بحث شرکت کنید چون فک کنم به یه همچین چیزی کمتر برخورده باشید!

پاسخ : دلیل وجود نوسانساز روی پایه ریست میکرو؟؟!! و کار کردن میکرو؟؟!!

نوشته اصلی توسط farshad1195 نمایش پست ها
    روی پایه ی ریست مگا 8 یه نوسانساز گذاشته شده
    مظورت از نوسان ساز چیه؟
    مثلا یه اسیلاتور با 555 یا OP_AMP ؟
    ! Life doesn't get easier , you just get stronger

دیدگاه

نوسانساز ترانزیستوری با خازن.دو جفت ترانزیستور با دو جفت خازن.حالا مهم نیست چه نوسانسازی هست.مهم اینه که چطور با برنامه اصلی ریست نمیشه؟ایا فیوز بیتی رو میشه طوری تغییر داد که اینجور بشه؟؟

دیدگاه

پایه ریست در atmega 8با پایه پورت c6 یکی هستش که میشه با فیوز بیت ها مشخص کرد که ورودی و خروجی باشه یا ریست
        الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
        www.adaksell.com

دیدگاه

میدونم این رو ولی اگه پایه ریست رو به عنوان ورودی خروجی تعریف کنیم دیگه میکرو شناسایی نمیشه و نمیشه برنامه ریخت روش.در صورتی که با برنامه اصلی خودش داره کار میکنه و میکرو هم میشه برنامه ریخت روش.دوستان کمک کنید لطفا.

دیدگاه

نوسانساز ترانزیستوری با خازن.دو جفت ترانزیستور با دو جفت خازن.حالا مهم نیست چه نوسانسازی هست.مهم اینه که چطور با برنامه اصلی ریست نمیشه؟ایا فیوز بیتی رو میشه طوری تغییر داد که اینجور بشه؟؟
            ممکنه ممکنه یه همزمانی بین برنامه اصلی و ریست شدن باشه...
            احتمال داره که پایه ریست بصورت ورودی یا خروجی تعریف شده باشه ...
            نقشه رو بزار تا بشه نظر داد ...

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

اگه پایه ریست رو به عنوان ورودی خروجی تعریف کنیم دیگه میکرو شناسایی نمیشه و نمیشه برنامه ریخت روش
            نه ربطی نداره ... اونوقت شما باید فیوز بیت رو تغییر بدین تا ورودی خروجی بشه...

دیدگاه

در صورت تغییر دادن فیوزبیت ریست ،میکرو دیگه پروگرام نمیشه و باید به صورت موازی (یا روش high voltage) برنامه ریزی و سپس به حالت قبل برگرده.

احتمالا بر روی حافظه فلش میکروی مدار اصلی بوت لودر هستش که در حالت تغییر فیوزبیت ریست ، باز هم پروگرام میشه .

دیدگاه

بنظرم میاد توی روتین برنامه از صفر شدن خروجی نوسانساز جلوگیری میشه، حالا اگه به دلایلی برنامه کار نکنه و متوقف بشه یا مثلا هنگ کنه، این نوسانساز میکرو را ریست میکنه تا از هنگ کردن جلوگیری کنه، دقیقا مثل واچ داگ تایمر داخلی، احتمالا نوع برنامه یا محدودیتی باعث شده از واچ داگ داخلی استفاده نکنه، این نظر من بود، شایدم اشتباه میگم و اصلا ربطی نداره، دوستان هم نظر بدن
                انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!

دیدگاه

خوب اینکاری که شما میگین معقولانه تره.چطوری اینکار انجام میشه دوست عزیز؟؟میشه توضیح بدین.من تا حالا از بوت لودر استفاده نکردم.

دیدگاه

چی شد؟؟
                    بالاخره مشکل حل شد؟؟
                    نقشه رو بزارین...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amirlopez نمایش پست ها
                      چی شد؟؟
                      بالاخره مشکل حل شد؟؟
                      نقشه رو بزارین...
                      مشکل حل نشده.یکی از دوستان در مورد بوت لودر صحبت کرده بود که به نظر درست میاد.دوست عزیز نقشه رو باید بکشم چون طرح مال من نبوده.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X