اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل استفاده از سوئیچ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل استفاده از سوئیچ

سلام بر شما
    من میخوام یه رله دوازده ولتی ب میکرو وصل کنم و طبق معمول از یه bc547 بین مثبت و یه پایه رله با مقاومت یک کیلو استفاده کردم
    وقتی بیس ترانزیستورو به دوازده ولت میزنم کار میکنه ولی با پنج ولت میکرو کار نمیکنه؟
    حالا باید چکار کنم؟
    خیلی ممنون
    جدیدترین ویرایش توسط J_Lo; ۱۷:۴۱ ۱۳۹۶/۰۳/۲۵.

پاسخ : مشکل استفاده از سوئیچ

نوشته اصلی توسط J_Lo نمایش پست ها
    ولی وقتی تو واقعیت میبندمش خود به خود عدده کم و زیاد میشه
    احتمالا نویزه ... چند تا خازن 100 نانو بزار ببین حل میشه؟؟
    مقاومت پولآپ خارجی بزار ببین حل میشه؟
    اتصالا چک کن ببین مشکلی ندارن...
    جدیدترین ویرایش توسط Blue Ice; ۲۰:۰۲ ۱۳۹۶/۰۳/۲۴.
    ! Life doesn't get easier , you just get stronger

دیدگاه

این رو برد بورد هستبنظرت با پی سی بی درست میشه؟قبلا خیلی پروژه با کلید انجام دادم و مشکلی ندارن نمیدونم چرا این اینجوری شدهراستی یه سوال دیگه: البته شاید جاش اینجا نباشه:من برای سوویچ رله دوازده ولتی از bc547 با مقاومت یه کیلو بین مثبت و یه پایه رله استفاده کردم.وقتی بیس ترانزیستورو (با مقاومته) به دوازده ولت میزنم رله کار میکنه ولی با پنج ولت کار نمیکنه حتی بدون مقاومت .علت چیه؟قبلا با رله های پنج ولتی کارای زیادی انجام دادم مشکلی نداشت ولی ایندفعه ک دوازده ولتی گرفتم نمیدونم چشه.

دیدگاه

سلام من برای یه برنامه باید یه مقدار عدد رو با دو تا کلید فشاری کم و زیاد کنم
        تو پروتئوس درست کار میکنه و مشکلی نداره
        ولی وقتی تو واقعیت میبندمش خود به خود عدده کم و زیاد میشه
        درضمن من از پول اپ داخلی استفاده کردم با دستور set bortb..... ننظورم اینه ک مشکل از پول اپ نکردن یا پول داون نکردن نیست.
        خیلی ممنون.
        سلام توی برنامه از تاخیر استفاده کردی؟؟؟یه تاخیر بزار مثلا .قتی کلید رو زدی یه واحد اضافه کنه یه تاخیر 300 میلی ثانیه هم واسش بزار
        موفق باشید
        Proudly @real_ahmadi
        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
          سلام توی برنامه از تاخیر استفاده کردی؟؟؟یه تاخیر بزار مثلا .قتی کلید رو زدی یه واحد اضافه کنه یه تاخیر 300 میلی ثانیه هم واسش بزارموفق باشید
          خیلی ممنونیه لوپ هست و شامل همین دستور با چند تا دستور شرطی دیگه و اخر همشون سیصد میلی ثانیه تاخیر داره.فک نکنم مشکل از این باشه چون این دستورو میزارن ک با یکبار فشردن بیشتر از یکی کم یا زیاد نشه. این اصلا بدون فشردن کلید کم و زیاد میکننه

دیدگاه

خیلی ممنونیه لوپ هست و شامل همین دستور با چند تا دستور شرطی دیگه و اخر همشون سیصد میلی ثانیه تاخیر داره.فک نکنم مشکل از این باشه چون این دستورو میزارن ک با یکبار فشردن بیشتر از یکی کم یا زیاد نشه. این اصلا بدون فشردن کلید کم و زیاد میکننه
            اها الان قضیه فرق کرد
            مشکل از پول اپ هستش هیچ وقت از پول اپ داخلی میکروداستفاده نکنید چون زیاده مقاومتش همیشه جواب نمیده شما با یه مقاومت 10 کیلو پول اپ کنید اگر جواب نداد مقاومت 4.7 کیلو رو امتحان کنید.(پول اپ داخلی رو هم غیر فعال کنید)
            خازن های 100نانو کنار میکرو فراموش نشه خازن خروجی رگولاتور هم همینطور
            موفق باشید
            Proudly @real_ahmadi
            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

با یه مقاومت 4.7 کیلو پول آپ کن ببین حل میشه؟؟
              کلیدها مشکلی ندارن؟؟ با مولتی متر تست کردی؟؟
              تنظیمات فرکانس و اسیلاتور رو درست انجام دادی؟؟ ممکنه این مقدار تاخیر که گذاشتی با اشتباه تنظیم کردن کلاک کم بشه...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amirlopez نمایش پست ها
                با یه مقاومت 4.7 کیلو پول آپ کن ببین حل میشه؟؟
                کلیدها مشکلی ندارن؟؟ با مولتی متر تست کردی؟؟
                تنظیمات فرکانس و اسیلاتور رو درست انجام دادی؟؟ ممکنه این مقدار تاخیر که گذاشتی با اشتباه تنظیم کردن کلاک کم بشه...
                خیلی ممنون با پول اپ خارجی درست شد ولی خوب اگه با پول اپ داخلی میشد بهتر بود
                ببخشید یه سوال دیگه
                برای کنترل کردن رله دوازده ولتی با میکرو باید چکار کرد؟ من با ترانزیستور بشتم با ولتاز پنج ولت روی بیس جواب نداد ولی با دوازده ولت کار میکنه

دیدگاه

برای کنترل کردن رله دوازده ولتی با میکرو باید چکار کرد؟ من با ترانزیستور بشتم با ولتاز پنج ولت روی بیس جواب نداد ولی با دوازده ولت کار میکنه
                  با ترانزیستور BC547 که توی بیس یه مقاومت 10 کیلو هست
                  یا ترانزیستور BC237 که توی بیس مقاومت 2.2 کیلو هست
                  یا ترانزیستور 2N3904 که توی بیس مقاومت 330 اهم هست

من با اولی و آخری جواب گرفتم البته با دیود محافظ ...

دیدگاه

سلام
                    دوست عزیز شما یه شماتیک بزار تا بشه بهتر نظر داد. شاید اصلا بایاس ترانزیستورتون اشتباه باشه.

به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                    الکترونیک قدرت
                    الکترونیک آنالوگ
                    طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                    ---------------------BMCELEC@-------------------
                    ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                    ---------------www.bmc-elec.com--------------
                    ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

سلام.
                      شما ابتدا بایستی مثبت 12 را به رله بدین و سپس آن یکی پایه رله را به کلکتور ترانزیستور داده و سپس امیتر را به زمین وصل کنید
                      حال با طزریق ولتاژ به بیس از طریق مقاومت بایاس رله شما عمل خواهد کرد.
                      دیود هرزگرد دو سر رله فراموش نشود.
                      اگر از میکرو برای راه اندازی رله استفاده میکنید میتونید از یک دیود هم در مسیر بیس استفاده کنید تا در صورت بروز مشکل در ترانزیستور میکرو دچار تشنج نشود.
                      ولی بهترین راه ایزولاسیون استفاده از اپتوکپلر در این مسیر هست.
                      موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط leader. نمایش پست ها
                        سلام.
                        شما ابتدا بایستی مثبت 12 را به رله بدین و سپس آن یکی پایه رله را به کلکتور ترانزیستور داده و سپس امیتر را به زمین وصل کنید
                        حال با طزریق ولتاژ به بیس از طریق مقاومت بایاس رله شما عمل خواهد کرد.
                        دیود هرزگرد دو سر رله فراموش نشود.
                        اگر از میکرو برای راه اندازی رله استفاده میکنید میتونید از یک دیود هم در مسیر بیس استفاده کنید تا در صورت بروز مشکل در ترانزیستور میکرو دچار تشنج نشود.
                        ولی بهترین راه ایزولاسیون استفاده از اپتوکپلر در این مسیر هست.
                        موفق باشید
                        اره مشکلم حل شد البته تو واقعیت تست نکردم اینو
                        من ترانزیستورو بین مثبت و یه پایه رله استفاده کردم و اون پایه دیگه رله به منفی وصل کردم. ک اشتباه بود
                        باید بین منفی و یه پایه رله باشه و اون پایه به مثبت وصل شه.
                        بازم ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X