اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلوروان با ابعاد 24در112 پیسکل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابلوروان با ابعاد 24در112 پیسکل

سلام خوبی دوست عزیز.
    ما شرمنده شما هم شدیم (میلت رو چک کن)
    ولی یه کار گروهی موقعی لذت بخشه که همه توش همراهی کنند نه همه کارا رو یه نفر انجام بده بقیه استفاده کنند...
    (نمی خوام کارم رو بزرگ جلوه بدم)
    ایشالا سر یه فرصت بهتر یه کارایی میکنیم.... :icon_razz:
    با تشکر یا علی... :bye

دیدگاه

با سلام

آقا واقعا عالی است من این تاپیک را تازه دیدم حتما کمکت میکنیم من تابلو روان ۸*۳۲ و۶۴ *8 ساختم که هم شیفت به راست هم شیفت بالا هم معکوس میکند حتما درسایت قرار میدهم نرم افزار شما خیلی عالی است :applause: لطفا دلسرد نشوید لابد خیلی ها مثل من این تاپیک را تازه دیدند

دیدگاه

سلام مرسی از لطف شما
        ولی مثل اینکه اینکار مورد توجه زیاد قرار نگرفته چون افراد بزرگی تو این سایت رفت و آمد می کنند که تو این زمینه خیلی با تجربه اند...(اسم نمی برم)ولی رغبتی به دنبال کردن بحث نشون ندادند منم بابت این قضیه دل سرد شدم .....

با تشکر مجدد
        یا علی

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید دوستان عزیز واقعا این بحث خیلی برام جالبه من تا حالا تابلو نساختم اما دوستان یه همتی بکنید تا دست مافیای تابلو سازان در کشور خلاص بشیم یه تبلو که 50 تومن خرج داره 1 میلیون دارن میفروشن من واسه خودذم یکی میخوام بسازم این نرم افزار فوق العاده بود واقعا خسته نباشی دوست عزیز ولی ای کاش میشد خروجی اون رو به پورت سریال بدی و میشد برنامه جوری تغییر کنه که از سریال بخونه و بریزه رو حافظه میکرو و نمایش بده مرگ من یه کمکی همگی بکنید تا این مشکل حل بشه :cry:
          سه کس را شنیدم که غیبت رواست وز این درگذشتی چهارم خطاست
          یکی پادشاهی ملامت پسند کز او بر دل خلق بینی گزند
          حلال است از او نقل کردن خبر مگر خلق باشند از او بر حذر
          دوم پرده بر بی حیائی متن که خود میآ‌درد پرده بر خویشتن
          ز حوضش مدار ای برادر نگاه که او میآ‌درافتد به گردن به چاه
          سوم کژ ترازوی ناراست خوی ز فعل بدش هرچه دانی بگوی

دیدگاه

دوست عزیزم من بیصبرانه منتظرم ان شاء الله که جواب میده و درستش میکنیم تو رو خدا هر کی هر چی داره بذاره وسط خدا اجرتون بده بذارید ما هم یه تابلو واسه خودمون درست کنیم دیگه
            سه کس را شنیدم که غیبت رواست وز این درگذشتی چهارم خطاست
            یکی پادشاهی ملامت پسند کز او بر دل خلق بینی گزند
            حلال است از او نقل کردن خبر مگر خلق باشند از او بر حذر
            دوم پرده بر بی حیائی متن که خود میآ‌درد پرده بر خویشتن
            ز حوضش مدار ای برادر نگاه که او میآ‌درافتد به گردن به چاه
            سوم کژ ترازوی ناراست خوی ز فعل بدش هرچه دانی بگوی

دیدگاه

سلام
              این سوالم شاید ابتدایی به نظر بیاد ولی اگه جواب بدید ممنون میشم .
              من می خوام یه تابلو روان اندازه مثلا یه برد برد درست کنم و با 8*8 کارم شروع کردم

ما همیشه از یه مقاومت کنار LED هامون استفاده میکنیم ولی نقشه ای که کار میکنم برای دات ماتریس از مقاومت استفاده نکرده .
              خود دات ماتریس ها توی خودشون مقاومت دارن یا اینکه باید بین دات و میکرو مقاومت بذاریم ؟ اگه مقاومت لازمه مقدارش چقدر باشه ؟
              برای 8*8 حتما لچ لازمه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رجاء
                سلام
                این سوالم شاید ابتدایی به نظر بیاد ولی اگه جواب بدید ممنون میشم .
                من می خوام یه تابلو روان اندازه مثلا یه برد برد درست کنم و با 8*8 کارم شروع کردم

ما همیشه از یه مقاومت کنار LED هامون استفاده میکنیم ولی نقشه ای که کار میکنم برای دات ماتریس از مقاومت استفاده نکرده .
                خود دات ماتریس ها توی خودشون مقاومت دارن یا اینکه باید بین دات و میکرو مقاومت بذاریم ؟ اگه مقاومت لازمه مقدارش چقدر باشه ؟
                برای 8*8 حتما لچ لازمه ؟
                با سلام
                حتما از مقاومت استفاده بفرمایید .
                در نقشه ای که میفرمایید ، احتمالا توسط نرم افزار ، زمان روشن شدن ال ای دی ها ، بقدری تنظیم شده که به مقاومت ، نیازی نباشد .
                خیر ، دات ماتریسهای ال ای دی ، فاقد مقاومت هستند.
                حد اقل یک مقاومت 56 تا 100 اهم ( البته باید ، پایه های خروجی میکرو توسط بافرهای مناسب به ال ای دی ها وصل شود ، نظیر uln2803 )
                در صورت عدم استفاده از لچ و یا شیفت رجیستر ، برای درایو یک ماتریس 8 * 8 ، به دو پورت 8 بیتی میکرو نیاز خواهید داشت

دیدگاه

برای نمایش فایلهای متحرک gif ابتدا باید الگوریتم lzw را یاد بگیرید بعد با فرمت فایل gif آشنا بشین بعد هم یک تابلوی انیمیشن با هم بسازیم

دیدگاه

با سلام میخواستم بدونم کسی با نرم افزار vb این کار کرده من نمیتونم اجراش کنم ارور میده لطفا کمک کنید ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X