اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در ساخت تایمر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در ساخت تایمر

سلام دوستان
    بنده یدونه فن ۲۲۰ ولت می خوام راه اندازی کنم به این صورت که ۳۰ دقیقه روشن بشه ۹۰ دقیقه خاموش بشه و همینطور ادامه داشته باشه یدونه برد خریدم از فروشگاه سایت ولی نتونستم برنامه شو بنویسم و راه اندازی کنم. زمانش می خوام دقیق باشه زبانش هم بیسیک ممنون می شم راهنمایی کنید لینک بردی رو که خریدم میذازم

پاسخ : کمک در ساخت تایمر

والا من بیسیک کار کردم اما الان یادم نیست
    شما باید تایمر دو رو در مد آسنکرون و تقسیمات 128 تنظیم کنید و یک گریستال ساعت هم بهش متصل کنید. وقفه سرریز رو هم فعال کنید.
    اینجوری دقیقا هر یک ثانیه وقفه سرریز اتفاق میوفته
    حالا 30 دقیقه میشه 1800 ثانیه و 90 دقیقه میشه 5400 ثانیه
    سرریز ها رو بشماری حله

الان لینک رو دیدم
    با توجه به کریستال 11.0592 مگاهرتزی که مدار داره شما باید تایمر یک رو با تقسیمات 256 فعال و مقدار اولیه 573F در مبنای هگزا دسیمال و فعال کردن وقفه سرریز رو انجام بدید
    در این صورت هم تایمر هر یک ثانیه سرریز میکنه و باز شمارش سرریز ها کارتون رو راه میندازه

یک کار دیگه هم میتونید با همین تایمر انجام بدید اونم مد CTC هست که یه جورایی برعکس روش قبلیه
    جدیدترین ویرایش توسط saeid_k68; ۰۳:۰۵ ۱۳۹۶/۰۳/۲۹.

دیدگاه

سلام دوست عزیز ممنون که پاسخ دادین با توجه به این که من مبتدیم کریستال رو باید تنظیم کنم به خارجی؟ بار اول که پروگرم میکنم فیوز بیتش رو رو حالت خارجی تنظیم کنم و اینکه تو برنامه کریستال رو مشخص کنم؟

دیدگاه

بله فیوز بیت ها رو روی کریستال خارجی و های فرکانس
        تو برنامه هم که با دستور
        کد:
        $crystal=11059200
        فرکانس رو تنظیم می کنی

دیدگاه

خیلی ممنون نحوه تنظیم فیوز بیت رو هم می گین

دیدگاه

سلام دوستان
            ببخشید من atmega8a رو توبسکام چجوری روی برد پروگرام کنم که آسیب نبینه؟
            میخوام با کابل ISP روی برد پروگرام کنم
            با توجه به کریستال خارجی استفاده شده در مدار قبل از اولین پروگرام کردن فیوز بیت رو به کریستال خارجی تنظیم کنم؟
            برای تایمر می خوام استفاده کنم.
            ممنون و تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X