سلام به همگی
چند وقت پیش خواستم یکی از پروژه های خودمو سخن گو کنم .اومدم توفروشگاه eca گشتم و ارزون ترین ماژول پخش صوت رو انتخاب کردم.بعد اینکه خریدم و به دستم رسید ،مثل همیشه اومدم تواین انجمن و هرچی گشتم برنامه کاملی برای راه اندای این ماژول با بسکام ندیدم.مجبور شدم برم و دیتاشیت رو بخونم.خلاصه گفتم شاید یه بنده خدایی راهی که ما رفتیم رو دوباره کاری نکنه.براین شدیم تا اموزش روبه همراه برنامه اینجابذارم.
عکس سخت افزاری ماژول به همراه معرفی پایه هایی که داره.

راه اندازی ماژول بدون میکرو کنترلر:
1-دو پایه بلندگو کوچیک رو به پایه های شماره 6و8 متصل کنید.(ترتیب اتصال مهم نیست.)
2-پایه های تغذیه رو متصل کنید.(vcc , gnd) پایه یک را به 4.2 ولت و پایه 7 رابه منفی
3-برای تعییر به اهنگ بعدی باید پایه شماره 12 رابرای یه لحظه به منفی متصل کنید.در صورتی که این پایه به مدت چند ثانیه به منفی وصل شود.صدای اهنگ افزایش میابد.
4-برای تغییر به اهنگ قبلی باید پایه شماره10 رابرای یه لحظه به منفی متصل کنید.در صورتی که این پایه به مدت چند ثانیه به منفی وصل شود.صدای اهنگ کاهش میابد.
5-یه دونه sd cardرو داخل سوکت بذارید و اهنگ با فرمت mp3رو داخلش بریزید.البته با هر اسمی که باشه می خونه ولی زمانی که می خواهید به میکرو وصل کنید دیگه نام اهنگ ها بایدفقط شماره باشه.

----------------
راه اندازی ماژول با میکرو:
برای اتصال ماژول به میکروباید از ارتباط سریال استفاده شود.برای ارتباط سریال هم که پایه های rx و txرو به صورت ضربدری به پایه های میکرو وصل می کنیم.بدین صورت که پایه tx ماژول df playerبه پایه rx میکرو،وپایه rxماژول را به پایه txمیکرو وصل می کنیم.در این حالت ماژول اماده فرمانبرداری است.
فرمول کلی ارسال دستورات به ماژول براساس ساختار زیر است.

ارسال دستور پخش آهنگ از sd cord:
در دستور بالا فرمان پخش آهنگ شماره 2 از پوشه 1 ارسال می شود.
توجه کنید که کد cmd برای پخش اهنگ ازsd card مقدار&h03می باشد.
برای ارسال دستور پخش اهنگها توسط میکرو بایدنام اهنگی که انتخاب کرده اید را دربیت par2 وارد کنید.
و همچنین نام پوشه ای که اهنگ در آن قراردارد رو دربیتpar1وارد کنید.واژه های غیر عددی پشتیبانی نمیشه.
توجه:برای اهنگ ها وپوشه هایی که درون sd cardریخته میشه، فقط ازشماره های عددی استفاده کنید

------------------
افزایش ولوم:
کاهش ولوم:
پخش بعدی(Next ):
پخش قبلی(Previous ):
مکث(pause):
در برنامه زیر هم یه پروژه ساده گذاشته شده که به یه ال سی دی 16*2 و میکرو مگا16برای ارتباط با ماژول استفاده شده وکارکرد برنامه اینحوریه که چهارتا دکمه برای ارسال دیتا به ماژول تعبیه شده و با فشردن این دکمه ها به آهنگ بعدی و قبلی منتقل میشه و همچنین در هر تراک بافشردن دوتا دکمه دیگه افزایش صدا و کاهش صدا صورت می گیرد.
چند وقت پیش خواستم یکی از پروژه های خودمو سخن گو کنم .اومدم توفروشگاه eca گشتم و ارزون ترین ماژول پخش صوت رو انتخاب کردم.بعد اینکه خریدم و به دستم رسید ،مثل همیشه اومدم تواین انجمن و هرچی گشتم برنامه کاملی برای راه اندای این ماژول با بسکام ندیدم.مجبور شدم برم و دیتاشیت رو بخونم.خلاصه گفتم شاید یه بنده خدایی راهی که ما رفتیم رو دوباره کاری نکنه.براین شدیم تا اموزش روبه همراه برنامه اینجابذارم.
عکس سخت افزاری ماژول به همراه معرفی پایه هایی که داره.

راه اندازی ماژول بدون میکرو کنترلر:
1-دو پایه بلندگو کوچیک رو به پایه های شماره 6و8 متصل کنید.(ترتیب اتصال مهم نیست.)
2-پایه های تغذیه رو متصل کنید.(vcc , gnd) پایه یک را به 4.2 ولت و پایه 7 رابه منفی
3-برای تعییر به اهنگ بعدی باید پایه شماره 12 رابرای یه لحظه به منفی متصل کنید.در صورتی که این پایه به مدت چند ثانیه به منفی وصل شود.صدای اهنگ افزایش میابد.
4-برای تغییر به اهنگ قبلی باید پایه شماره10 رابرای یه لحظه به منفی متصل کنید.در صورتی که این پایه به مدت چند ثانیه به منفی وصل شود.صدای اهنگ کاهش میابد.
5-یه دونه sd cardرو داخل سوکت بذارید و اهنگ با فرمت mp3رو داخلش بریزید.البته با هر اسمی که باشه می خونه ولی زمانی که می خواهید به میکرو وصل کنید دیگه نام اهنگ ها بایدفقط شماره باشه.

----------------
راه اندازی ماژول با میکرو:
برای اتصال ماژول به میکروباید از ارتباط سریال استفاده شود.برای ارتباط سریال هم که پایه های rx و txرو به صورت ضربدری به پایه های میکرو وصل می کنیم.بدین صورت که پایه tx ماژول df playerبه پایه rx میکرو،وپایه rxماژول را به پایه txمیکرو وصل می کنیم.در این حالت ماژول اماده فرمانبرداری است.
فرمول کلی ارسال دستورات به ماژول براساس ساختار زیر است.

ارسال دستور پخش آهنگ از sd cord:
کد:
Printbin 126 ; 255 ; 6 ;[COLOR="#FF0000"]3[/COLOR] ;0 ;[COLOR="#00FF00"] 1[/COLOR];[COLOR="#0000FF"]2[/COLOR]; 239
توجه کنید که کد cmd برای پخش اهنگ ازsd card مقدار&h03می باشد.
برای ارسال دستور پخش اهنگها توسط میکرو بایدنام اهنگی که انتخاب کرده اید را دربیت par2 وارد کنید.
و همچنین نام پوشه ای که اهنگ در آن قراردارد رو دربیتpar1وارد کنید.واژه های غیر عددی پشتیبانی نمیشه.
توجه:برای اهنگ ها وپوشه هایی که درون sd cardریخته میشه، فقط ازشماره های عددی استفاده کنید

------------------
افزایش ولوم:
کد:
Printbin 126 ; 255 ; 6 ; [SIZE=3][COLOR="#FF0000"]04[/COLOR][/SIZE]; 0 ; 0 ;0; 239
کد:
Printbin 126 ; 255 ; 6 ; [SIZE=3][COLOR="#FF0000"]05[/COLOR][/SIZE]; 0 ; 0 ;0; 239
کد:
Printbin 126 ; 255 ; 6 ; [SIZE=3][COLOR="#FF0000"]1[/COLOR][/SIZE]; 0 ; 0 ;0; 239
کد:
Printbin 126 ; 255 ; 6 ; [SIZE=3][COLOR="#FF0000"]2[/COLOR][/SIZE]; 0 ; 0 ;0; 239
کد:
Printbin 126 ; 255 ; 6 ; [SIZE=3][COLOR="#FF0000"]14[/COLOR][/SIZE]; 0 ; 0 ;0; 239
کد:
$regfile = "m16def.dat" $crystal = 8000000 $baud = 9600 '------------- Config Lcdpin = Pin , Rs = Porta.1 , E = Porta.2 , Db4 = Porta.3 , Db5 = Porta.4 , Db6 = Porta.5 , Db7 = Porta.6 Config Lcd = 16 * 2 Cursor Off Cls '------------ Config Pind.6 = Input :volume_up Alias Pind.5 Config Pind.5 = Input :volume_down Alias Pind.6 Config Pind.4 = Input : _next Alias Pind.3 Config Pind.3 = Input : Previous Alias Pind.4 '*********************************************************************************** Do home cursor off lcd "df_player" '-------- if volume_up=0 then Printbin 126 ; 255 ; 6 ; 04; 0 ; 0 ;0; 239 home l lcd "volume++ " end if '------------- if volume_down=0 then Printbin 126 ; 255 ; 6 ;05 ;0 ; 0 ;0; 239 waitms 50 home l lcd "volume---- " end if '------------- if _next=0 then Printbin 126 ; 255 ; 6 ;1 ;0 ; 0 ;0; 239 waitms 50 home l lcd "next " end if '------------- if Previous =0 then Printbin 126 ; 255 ; 6 ;2 ;0 ; 0 ;0; 239 waitms 50 home l lcd "Previous " end if '------------- waitms 100 Loop End
دیدگاه