اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

AT90usb1287

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

AT90usb1287

سلام دوستان
    کسی از شما تا حالا با این میکرو کار کرده ؟
    ظاهرا این میکرو خصوصیات منحصر به فردی داره که تویه هیچکدوم از میکرو های AVR وجود نداره!!!
    پورت مخصوص USB :eek:
    SRAM=8192 BYTE oo:
    USB2.0
    FMAX=16
    .......
    اگه کسی کار کرده بگه چه جوریاست فرمانهای USB چیه؟
    اصلا تو ایران وجود داره؟ اگه هست قیمتش چنده؟
    پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

پاسخ : AT90usb1287

یعنی واقعا کسی تا حالا با این میکرو کار نکرده یا نمیخواین ما هم بدونیم؟
    پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

تو ایران نیست

دیدگاه

سلام

اگر با PIC کار می کنید مدلهای USB2.0 زیر رو جوان الکترونیک داره:

1)8 بیتی

PIC18F4550
        PIC18F66J55

2)16 بیتی

PIC24FJ64GB108

البته دو مورد اول فقط Device هستند و آخری هم Device و هم Host و بنوعی USB OTG داره با 4 پورت سریال :eek:

دیدگاه

من هم خیلی دنبال میکرویی گشتم که مستقیما پورت usb داشته باشه اگر تو ایران پیدا کردید لطف کنید بگویید

دیدگاه

منظورم avr و codevision است بعنی این کمپایلر کدویژین کتابختنه های کارکرد اون رو داشته باشه

دیدگاه

سلام
              تنها یافته من
              http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/doc7593.pdf
              این دیتا شیتش هست
              انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید
              [glow=red,2,300]نرم افزار نقشه های پاور کامپیوتر اندورید[/glow]
              http://cafebazaar.ir/app/?id=com.atxdroid

دیدگاه

این میکرو و AT90usb647 تنها میکروی 8بیتی اتمل هست که USB HOST ساپورت میکنه . من خیلی دنبالشون گشتم ولی پیدا نکردم. قیمتشون هم در اینترنت حدود 10 تومن هست. ماباقی سری at90usb تنها حالت device usb رو ساپورت می کنند.

دیدگاه

سلام
                  AT90USB128-7 یک میکروی فوق العاده است ولی برای راه اندازیش اطلاعات عمقی از USB نیاز دارید.
                  همونطوریکه گفتین جزو معدود میکروهای USB است که On The Go رو پشتیبانی میکنه , یعنی میتونه یه device دیگه بهش وصل بشه. مثل دوربینهای دیجیتال جدید که مستقیما به پرینترهای مخصوص وصل میشن. ...
                  من سال پیش دو تاش رو از دفتر فروش Atmel در ترکیه خریدم بعلاوه برد evaluation اون که راحتتر بشه روش کار کرد. :nice:
                  متاسفانه برای اون پروژه که دستم بود عجله داشتم و سر و تهش رو با FT232 هم آوردم. الان هم علاقه مندم یه جواب خوب و عمقی بگیرم.البته متاسفانه درگیر یه پروژه دیگه هستم ولی اگر کسی علاقه ,وقت و اراده کافی داره کار کنه , بسم الله. کمکش میکنم ( چیپ, سورس کد نمونه و ... )
                  البته توجه داشته باشید که اطلاعات خیلی خوبی از برنامه نویسی سطح بالا و سطح پایین می خواد.
                  مخلص شما

It's not the Strongest that Survive, Nor the Most Intelligence, But the ones Most Responsive to Change
                  گونه هایی که شانس بقا دارند ، نه قویترین هستند و نه باهوشترین بلکه آنهایی هستند که بیشترین آمادگی تغییرات را دارند !
                  چارلز داروین - بنیانگذار نظریه تکامل

دیدگاه

سلام
                    یعنی شما از این چیپ دارید و میفروشید؟ :eek: oo:
                    قیمتش چنده؟

دیدگاه

می بخشی , اشتباهی دستم خورد به تشکر :redface:

منظورم فروش این چیپ نبود , چون برای تهیه اون خیلی دردسر و هزینه کشیدم.
                      عرض کردم که اگر کسی "واقعا" می خواد که با این میکرو جواب بگیره , میتونم یکیش رو بهش امانت بدم به همراه مطالبی که در موردش گیر آوردم.
                      البته بشرطی که از نتایجش باخبر باشم.
                      منظورم یه چیزی تو مایه های teamworking فرنگی های کافر بود.
                      It's not the Strongest that Survive, Nor the Most Intelligence, But the ones Most Responsive to Change
                      گونه هایی که شانس بقا دارند ، نه قویترین هستند و نه باهوشترین بلکه آنهایی هستند که بیشترین آمادگی تغییرات را دارند !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا چراغی فر
                        می بخشی , اشتباهی دستم خورد به تشکر :redface:

عیبی نداره بازم از این کارها بکن!!!!!! :nice: :nerd:
                        من خیلی دوست دارم باهاش کارکنم :agree:
                        ولی اونجوری که شما از سخت بودن کار کردن باهاش گفتین ،من خودمو در اون سطحی نمیبینم که بتونم باهاش کار کنم
                        از اطلاعاتی که درباره این چیپ دادین تشکر میکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا چراغی فر
                          سلام
                          AT90USB128-7 یک میکروی فوق العاده است ولی برای راه اندازیش اطلاعات عمقی از USB نیاز دارید.
                          همونطوریکه گفتین جزو معدود میکروهای USB است که On The Go رو پشتیبانی میکنه , یعنی میتونه یه device دیگه بهش وصل بشه. مثل دوربینهای دیجیتال جدید که مستقیما به پرینترهای مخصوص وصل میشن. ...
                          من سال پیش دو تاش رو از دفتر فروش Atmel در ترکیه خریدم بعلاوه برد evaluation اون که راحتتر بشه روش کار کرد. :nice:
                          متاسفانه برای اون پروژه که دستم بود عجله داشتم و سر و تهش رو با FT232 هم آوردم. الان هم علاقه مندم یه جواب خوب و عمقی بگیرم.البته متاسفانه درگیر یه پروژه دیگه هستم ولی اگر کسی علاقه ,وقت و اراده کافی داره کار کنه , بسم الله. کمکش میکنم ( چیپ, سورس کد نمونه و ... )
                          البته توجه داشته باشید که اطلاعات خیلی خوبی از برنامه نویسی سطح بالا و سطح پایین می خواد.
                          مخلص شما

سلام
                          اگه برد و میکرو رو به من امانت بدید من روش کار میکنم.
                          عکس کنار اسمت منو یاد کومودور 64 میندازه .

دیدگاه

اگر عکس کنار اسمم تو رو یاد کمودور 64 ، کامپیوتری که هرگز نمی میرد ، میندازه پس کهنه کاری.
                            ... جسارتا میپرسم : علاقه، وقت و اراده کافی رو داری ؟
                            برای راه اندازیش لازمه اطلاعات خوب و مفهومی از USB اینور و اونور (!) داشته باشی. چون به احتمال زیاد تمام روتینهای سطح پایین و بخشی از روتینهای سطح بالا رو باید خودت بنویسی. البته شاید این USB Driver هایی که یکی دو سالیه باب شده مشکل گشای کار باشه.

به هر حال اگر سرت واسه دردسر درد می کنه ، بسم الله.

دیدگاه

سلام داداش آره کهنه کارم
                              والا وقت که زیاد ندارم ولی ما یک گروه هستیم که شدیدا داریم رو سیستم های جدید کار میکنیم
                              USB-Can-TCP/IP-DSP- میکروهای جدید ARM و PIC و َAVR و DSP
                              بدمون نمیاد که AVR USB رو هم راه بندازیم. البته با FT232 کار کردیم ولی با USB HOST نه.
                              یکی از همگروهی هامون داره با PIC کار میکنه روش.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X