اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت تابلو روان 3 رنگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت تابلو روان 3 رنگ

سلام

من تو سایت سرچ کردم ولی در این مورد چیزی پیدا نکردم میشه یک مثال عملی از تابلو روان 3 رنگ اینجا قرارد بدین
    مرسی
    http://services.nexodyne.com/email/i...3D/0/image.png

پاسخ : ساخت تابلو روان 3 رنگ

نوشته اصلی توسط naeimwtg
    سلام
    من تو سایت سرچ کردم ولی در این مورد چیزی پیدا نکردم میشه یک مثال عملی از تابلو روان 3 رنگ اینجا قرارد بدین
    مرسی
    با سلام

منظورتون از " 3 رنگ " ، ال ای دی های دو رنگه ( قرمز / سبز ) ؟ که ترکیب هر دو ، رنگ سوم ( یا زرد و یا نارنجی ) رو تولید کنه ؟ و یا ...؟

دیدگاه

سلام دوست عزیز

مدار رو باید به جه شکل طراحی کرد میشه یک مثال بزنید چطوری رنگ ها انتخاب مبشن

دیدگاه

راستی تابلو روان به انگلیسی چی میشه
        ؟
        :angry:

دیدگاه

سلام
          اساس کار عینا شبیه تابلو های تک رنگ می باشد با این تفاوت که در تابلو از ال ایدی 2 رنگ استفاده شده و میکرو امکام انتخاب هر دو رنگ رو دارد و از ترکیب دو رنگ رنگ سوم بوجود میاد
          پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

سلام
            اساس کار ش همان هست فرض کن مثلا میخای برای دو رنگ برنامه بنویسی
            که برای این کار می تونی از led دو رنگ 3 پایه استفاده کنی
            من پروژ ه ترم ام همین بود و جواب گرفتم
            خودت می دونی تابلو روان به صورت ماتریسی وصل می شود که با فرض اینکه جاروب ستونی است ادامه می دهم
            در این پروزه اگر ماتریس led ها را درست کنی دیتا از سطر ها میاد و عمل رفرش از ستون ها انجام می شود
            پس ما در این جا برای سطر ها از یک پایه led و برای ستون ها از دو پایه led دیگر استفاده می کنید و ستون مربوط به هرکدام از رنگ ها را به یک
            ای سی لچ 74573 می دهیم و در برنامه مشخص می کنیم که با فعال شدن پایه le ای سی یک رنگ و با فعال شدن ای سی لچ دیگری رگ دیگر نشان داده میشه

دیدگاه

table=تابلو
              علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

سلام
                به تابلوهای led توی زیان انگلیسی میگن LED SIGN BOARD
                نوفن پردازش هوشمند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
                  سلام
                  اساس کار عینا شبیه تابلو های تک رنگ می باشد با این تفاوت که در تابلو از ال ایدی 2 رنگ استفاده شده و میکرو امکام انتخاب هر دو رنگ رو دارد و از ترکیب دو رنگ رنگ سوم بوجود میاد
                  نه زیاد چون تو این تابلو ها نیاز به pwm برای هر رنگ است
                  ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r.babazadeh

نه زیاد چون تو این تابلو ها نیاز به pwm برای هر رنگ است
                    دیدی اشتباه کردی
                    اونیکه شما میگین(pwm) برای تلویزیونهای غول پیکر استفاده میشه نه تابلو های سه رنگ ساده
                    پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

یعنی شما فقط هفت رنگ می خواید
                      ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=21467.msg100424;topicseen#msg10042 4

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r.babazadeh
                          یعنی شما فقط هفت رنگ می خواید
                          بحث ما در باره چی بود ؟ اگه گفتی جایزه داری!!!!!!!!!! :icon_razz:
                          نمیدونی؟ خوب من میگم :mrgreen:
                          تابلو سه رنگ

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X