اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسور دمای عالی ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سنسور دمای عالی ؟

سلام و وقت بخیر میخوام به غیر از سنسور دمای lm35 یک سنسور دمای عالی و با دقت بهم معرفی کنید که بتونم با avr راه اندازیش کنم ، چون میخوام این سنسور رو در گلخانه بذارم
    خدایا یکی بزرگترین آرزویهایم در این دنیا این است که همه مردم حالشان خوب باشد و احساس خوشبختی داشته باشند....

پاسخ : سنسور دمای عالی ؟

سلام سنسور دیجیتال 18b20

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fmicro نمایش پست ها
      سلام و وقت بخیر میخوام به غیر از سنسور دمای lm35 یک سنسور دمای عالی و با دقت بهم معرفی کنید که بتونم با avr راه اندازیش کنم ، چون میخوام این سنسور رو در گلخانه بذارم
      سلام
      مهندس جان با توجه به کاربردتون سنسور دماهای مختلفی وجود داره که از نظرانالوگ یا دیجیتال بودن ، رنج دمایی ،پروتکل ارتباطی و خیلی چیزای دیگه از هم مجزا میشن
      LM35 سنسوری آنالوگ هست ولی 18B20 که دوستان فرمودند دیجیتاله !!
      تازه بحث از گلخونه وقتی میکنین احتمالا دوس دارین رطوبت هم بسنجین که سنسور هایی مثل DHT11 , DHT22 ,....هستند که به کارتون میان ...
      جهت کسب اطلاعات بیشتر میتونین از لینک زیر هم استفاده کنید :

دیدگاه

سنسور 18B20 چطور راه اندازی میشه ؟ و چطور برنامشو بنویسم ؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

خدایا یکی بزرگترین آرزویهایم در این دنیا این است که همه مردم حالشان خوب باشد و احساس خوشبختی داشته باشند....

دیدگاه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام اینجا بنده کامل توضیح دادم
          به نام خدا سلام به همگی امیدوارم حالتون خوب باشه میخوام اموزش راه اندازی DS18B20 رو بگم.:68: این سنسور میتونه از 55- تا 125+ درجه سانتی گراد رو اندازه بگیره.این سنسور دیجیتالیه و میتونه با فاصله زیاد با میکروکنترلر بدون مشکل کار کنه.سرعت پاسخ گویی سنسور 750 میلی ثانیه هستش. بریم سراغ تنظیمات داخل کدویزارد. مثل همیشه اول

موفق باشید
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام
            DH22
            هم سنسور دما و هم رطوبته ؟ چطور ؟

دیدگاه

سلام
              DH22
              هم سنسور دما و هم رطوبته ؟ چطور ؟
              بله یه سنسور که هم رطوبت سنجه و دماسنج ولی زیاد به درد بخور نیست.
              چرا ناراحتی پاتریک!
              + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
              - از دیدنش ناراحت شدی؟
              + نه
              پس چی ناراحتت کرده
              + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
              ------------------------------------------------------------------------------------------------------
              تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
              ------------------------------------------------------------------------------------------------------
              محصولات

دیدگاه

سنسور های شرکت سنسیریون که با SHTشروع میشن
                خانواده SHT1x راه اندازی و برنامه نویسیش برای مبتدی ها کمی سنگینه اما نمونه کد هست
                خانواده SHT2x از لحاظ ارتباطی از پروتکل استاندارد i2c استفاده میکنه که راحت می تونید ازش بخونید
                خانواده SHT3x هم معرفی شده اما زیاد تو بازار نیست
                من با SHT10 و SHT11 کار کردم. اینا از لحاظ دقت پایین ترین دقت رو تو خانواده خودشون دارن و طبعا قیمتشونم پایینه اما مثلا SHT15 گرونه و بالاترین دقت خانواده ش رو داره
                من کار کردم خیلی خوب جواب دادن منتهی جایی خوندم که به مرور زمان در شرایط روطوبت سنگسن برای مدت طولانی دچار خطای زیادی میشن که من اینو تست نکردم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X