اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دستگاه دفع سگ ولگرد با AVR و بسکام (ANTI DOG)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دستگاه دفع سگ ولگرد با AVR و بسکام (ANTI DOG)

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
    دمپایی زدیم بهشون آب بهشون پاشیدیم (گربه از آب خیلی بدش میاد)ترسوندیمشون و.....اما فردا صبح دوباره میاند تو خونه روز از نو روزی از نو
    میبینید؟ وقتی میگن تجربه مادر علمه اینه. حالا تو نت چند جا خوندم که بترسونی بر نمیگرده ولی تجربه شما به حقیقت نزدیک تره . احتمالا اگر خیلی بترسن ممکنه بر نگردن. مثلا شما یک سگ تهیه کنید داخل حیاط رها کنید تا گربه ها وحشت کنن و بروند و وقتی از دست گربه ها رها شدین میتوانبد با یک دستگاه فراصوت سگ را از خانه دور کنید .
    اما خارج از شوخی فکر کنم اگر فراصوت را با فرکانس 25 یا 50 یا 100 هرتز مدوله کنیم . مثلا به این صورت که 40 میلی تانیه سکوت و 40 میلی ثانیه پخش فراصوت. شاید نتیجه بهتری بده. حیف که دور بر ما سگ کمیابه خیلی دوست داشتم نتیجه این روش رو برسی کنم. به نظرم اینجوری حیوان دو تا صدا بشنوه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
      سلام
      سینا جان نمی دونم کتابهای محمود بخت آور را خوانده اید یا نه .قدیم معروف ترین مرجع مدار الکترونیک برای سن های کم بود و بعضا تا 90 سال مداری داشت که فراری دهنده حیوانات بود اما یادمه نوشته بود فرکانسش را نوزادان ممکنه بشنوند و از کاربردهای دیگه اش نوشته بود عید وقتی مهمانی به آجیلهای شما حمله میکنه اینو روشن می کنید حالت دل آشوبی و اضطراب مانندی پیدا می کنه و آجیلهای شما در امان می ماند خلاصه چندبار به فکر افتادم بسازم مخصوصا تو شهرمون اصفهان فکر کنم خیلی خوب فروش بره
      من چندجا خوانده بودم که این فراری دهنده ها اگر دائما روشن باشه کم کم سگ و گربه های محله به اینها عادت می کنند و اصلا روشون اثر نداره پس بهتره برای مدارتون سنسور بگذارید اگر موجود زنده نزدیک شد فعال بشه و با دور شدن موجود زنده قطع بشه . فلاش قوی +سنسور هم امتحان کنید تو شب شاید نور شدید هم باعث ترسشون بشه.
      تا اونجا هم که می دونم برای خروجی این مدارات صوتی از بازر (پیزو)به جای بلندگو استفاده میشه .حالا نمی دونم بازر مناسب با توان مورد نظر شما در بازار ایران هست یا نه.البته شاید تویتر باندها و یا تویترهای داخل ماشین هم جواب بده
      سلام محمد خان
      فقط اصفهان نیست - در تهران هم همه دنبال چنین دستگاهی میگردند....
      بله باید به صورت موقت پخش بشه... به همسایه ها هم ممکنه آسیب بزنه
      بله - دقیقا همین بلند گوهای کریستالی را در بیشتر پروژه ها استفاده کرده بودند...
      البته من عرض کردم که با میکرو و یا 555 وقت نکردم بسازم و فقط به کمک یک پلیر و
      یک بلندگوی قوی آمپیلی فایر دار همین صوت انتی داگی که در گوگل موجود است را پخش کردم
      در جواب دوست عزیزمان Kamv007 هم باید عرض کنم که به 3 تا 4 دقیقه نمیکشه...
      5 تا 30 ثانیه دمبشان را بر روی کولشان گذاشتند و در رفتند...
      اما گوش خودم هم بد جوری درد گرفت... اپلیکیشنهای موبایلش هم است که میتوانید از گوگل
      استور دانلود کنید و تست کنید .... صدای بلندگویش کم است ولی باز واکنش نشان میدهند...
      اما همان تغییر فرکانس که در صوتش هم است ... خیلی تاثیر گذار میباشد... این را تجربه کردم
      نصبت به صوتی که تک فرکانس بود... این همسایه ما سگی به نام تدی داره که بنده خدا این چند وقت شده
      موش آزمایشگاهی من...

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط kamy007 نمایش پست ها
      نکته جالب در ازمایش سینا که من فهمیدم این بود که گوش سگها از فراصوت آزرده میشه ولی از صدا وحشت نمیکنن . معمولا حیوانها اگر از مکانی وحشت کنن در خاطرشان خواهد ماند و به اون منطقه نزدیک نمیشن. اما ایا آزرده شدن هم همین بلا رو سرشون میاره؟
      در جوابتون باید عرض کنم که نه ... نمیاره و دباره بر میگردند... و همانند ترس نیست...

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط kamy007 نمایش پست ها
      میبینید؟ وقتی میگن تجربه مادر علمه اینه. حالا تو نت چند جا خوندم که بترسونی بر نمیگرده ولی تجربه شما به حقیقت نزدیک تره . احتمالا اگر خیلی بترسن ممکنه بر نگردن. مثلا شما یک سگ تهیه کنید داخل حیاط رها کنید تا گربه ها وحشت کنن و بروند و وقتی از دست گربه ها رها شدین میتوانبد با یک دستگاه فراصوت سگ را از خانه دور کنید .
      اما خارج از شوخی فکر کنم اگر فراصوت را با فرکانس 25 یا 50 یا 100 هرتز مدوله کنیم . مثلا به این صورت که 40 میلی تانیه سکوت و 40 میلی ثانیه پخش فراصوت. شاید نتیجه بهتری بده. حیف که دور بر ما سگ کمیابه خیلی دوست داشتم نتیجه این روش رو برسی کنم. به نظرم اینجوری حیوان دو تا صدا بشنوه

فرکانسهای که در اپلیکیشنها به کار رفته بود 17 -19 - 22 کیلو هرتز بود ... 100 یا 50 کیلو هرتز را نمیدونم تاثیر گذار خواهد بود یا خیر....
      اما ممکن است بلندگوهای گوشی نمیتوانند فرکانسهای بالاتر را پوشش دهند... اما صوت MP3 داخل اینترنت را نمیدانم چه فرکانسی بود ولی خیلی
      خوب عمل کرد....
      آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

ای کاش لینک این صوت ها رو قرار بدین
        بنظر جالبه میدونم که تو نت خیلی زیاده ولی اون هایی که شما تست کردین قطعا با ارزش تره چون ازش نتیجه گرفتین

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Master81 نمایش پست ها
          ای کاش لینک این صوت ها رو قرار بدین
          بنظر جالبه میدونم که تو نت خیلی زیاده ولی اون هایی که شما تست کردین قطعا با ارزش تره چون ازش نتیجه گرفتین

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
          سلام
          من اینو استفاده کردم دوست عزیز
          آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
          مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
          _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام بر مهندسان عزیز
            بحث جالب و جذابی رو شروع کردین .... امکانش باشه شکل مداری هم بدید به بحث ...باشد که رستگار شویم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X