اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تقویت کردن ولتاژ خروجی میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تقویت کردن ولتاژ خروجی میکرو

سلام دوستانمن یه میکرو atmega 16 دارم که همانطور که خودتون هم میدونید خروجیش نهایت 4 تا 5 ولته. من میخام این خروجی رو تقویت کنم و مثلا 12 ولت تحویل بگیرم. اگه میشه راهنماییم کنین که چیکار کنم! ممنونم

پاسخ : تقویت کردن ولتاژ خروجی میکرو

سلام
    اول بگو میخوای چیکار کنی حدفت چیه از این کار تا ببینیم میتونیم کاری کنیم یا نه چون خروجی رو که نمیشه زیادش کرد ولی اگر بخوای قطعه ای که 12 ولته رو راهش بندازی میشه با ترانزیستور قطعه رو راه انداخت
    موفق باشید
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

عاره خب، هدفم اینه که یه قطعه ی 12 ولتی رو راه بندازم. مثه یه آژیر یا یه موتور

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Saeed.m نمایش پست ها
        عاره خب، هدفم اینه که یه قطعه ی 12 ولتی رو راه بندازم. مثه یه آژیر یا یه موتور
        خوب این کارو راحت میتونی با ترانزیستور یا ماسفت انجام بدی جریان موتور یا اژیر چقدره؟؟
        اول جریان مصرف کننده رو باید بدونی بعد ترانزیستور یا ماسفت بسته به جریان انتخاب می کنی به همین راحتی
        موفق باشی
        Proudly @real_ahmadi
        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

از راهنماییت ممنونم. میدونم از ترانزیستور باید استفاده کنم. آخه بعضیا گفتن رله هم باید بذاری بدونه رله نمیشه! بعد اینکه ترانزیستور پایه هاش چطوری باید وصل بشن؟

دیدگاه

از راهنماییت ممنونم. میدونم از ترانزیستور باید استفاده کنم. آخه بعضیا گفتن رله هم باید بذاری بدونه رله نمیشه! بعد اینکه ترانزیستور پایه هاش چطوری باید وصل بشن؟
            مگه بارتون چیه گه باید رله بزارین؟
            بیس ترانزیستور رو با یه مقاومت 10 کیلو به میکرو وصل می کنی
            کلکتور به مصرف کننده میره
            امیتر هم به منفی وصل میشه
            در مورد مصرف کننده ای که داری بیشتر توضیح بده تا بتونیم بهتر کمک کنیم
            پاینده باشی
            Proudly @real_ahmadi
            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام دوست عزیز
              پیشنهاد من استفاده از ماسفت به شماره 45n03 که داخل سایت هم موجود است می باشد
              با 4.5 ولت میکرو میتونی مصرف کننده 12 ولتی تا حدود 30 آمپر جریان رو کنترل کنی
              طریقه سیم کشی هم طبق شکل زیر

ترتیب پایه های ماسفت هم باید از اینترنت دیتاشیت رو تهیه کنی
              مثبت منبع تغذیه به مثبت مصرف کننده شما
              منفی مصرف کننده شما به پایه درین D ماسفت
              گیت G ماسفت به پایه خروجی میکروکنترلر
              سورس S ماسفت به منفی منبع تغذیه(مشترک کل مدار)

اگر تازه کار با ترانزیستور و ماسفت رو شروع کردی تجربه خود من این هست که هرچه زودتر بصورت عملی شروع به کارکنی چون خیلی سریع یاد میگیری
              آنچه که باعث موفقیت انسان ها می شود سخت کوشی است و نه نخبه بودن! Porsche 911 Turbo S 181.000 $ USD
              جناب سعدی فرموده بودند: "بر احوال ان مرد باید گریست _ که دخلش بود نوزده، خرجش بیست!"
              که اگه الان بود باید میگفت: "بود حال و احوال آن مرد زار _ که دخلش ریال است ، خرجش دلار :|"
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=80472.msg489565#msg489565
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82242.msg501926#msg501926

دیدگاه

نوشته اصلی توسط افتخارالکترونیک نمایش پست ها
                سلام دوست عزیز
                پیشنهاد من استفاده از ماسفت به شماره 45n03 که داخل سایت هم موجود است می باشد
                با 4.5 ولت میکرو میتونی مصرف کننده 12 ولتی تا حدود 30 آمپر جریان رو کنترل کنی
                طریقه سیم کشی هم طبق شکل زیر

ترتیب پایه های ماسفت هم باید از اینترنت دیتاشیت رو تهیه کنی
                مثبت منبع تغذیه به مثبت مصرف کننده شما
                منفی مصرف کننده شما به پایه درین D ماسفت
                گیت G ماسفت به پایه خروجی میکروکنترلر
                سورس S ماسفت به منفی منبع تغذیه(مشترک کل مدار)

اگر تازه کار با ترانزیستور و ماسفت رو شروع کردی تجربه خود من این هست که هرچه زودتر بصورت عملی شروع به کارکنی چون خیلی سریع یاد میگیری
                سلام
                سعی کنید همیشه بیت گیت ماسفت و میکرو یه مقاومت 10 اهم بزارید
                موفق باشید
                Proudly @real_ahmadi
                #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

مصرف کننده ام یه فن PC هستش که سه تا هم سیم داره! میخام اینو به میکرو وصل کنم ولی چون ولتاژ خروجی یا شایدم جریان خروجی از میکرو کافی نیست فن نمیچرخه و فقط یه تکان ریز میخوره. فن رو تو حالت عادی چک کردم سالمه.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

ممنون ازت دوست عزیز
                  ینی نمیشه از ترانزیستور های BJT استفاده کنم؟ طرز کار با اون برای اینکار چیه؟ اگه بگین ممنون میشم

دیدگاه

مصرف کننده ام یه فن PC هستش که سه تا هم سیم داره! میخام اینو به میکرو وصل کنم ولی چون ولتاژ خروجی یا شایدم جریان خروجی از میکرو کافی نیست فن نمیچرخه و فقط یه تکان ریز میخوره. فن رو تو حالت عادی چک کردم سالمه.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

ممنون ازت دوست عزیز
                    ینی نمیشه از ترانزیستور های BJT استفاده کنم؟ طرز کار با اون برای اینکار چیه؟ اگه بگین ممنون میشم
                    سلام
                    فن رو زدی به میکرو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                    میکرو بنده خدا گناه داره مسلمون نکن اینجور باهاش
                    یه فن پی سی جریان زیادی نداره یه ترانزیستور بزار و بیسشو بایه 10 کیلو بزن به میکرو
                    فقط دیودیه 5819 معکوس با فن هم بزار یادت نره
                    موفق باشی در پناه حق
                    Proudly @real_ahmadi
                    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام
                      عاقا رو فنه نوشته 12 v dc جریانش رو هم نوشه یک دهم آمپر. اینطور که شما میگی یه دونه از سیماش زمین میشه، یکیش هم با یه مقاومت و بیس ترانزیستور به میکرو وصل میشه،(انجام دادم نتیجه نگرفتم) خب تکلیف سومیش چی میشه؟؟؟
                      بعد اینجوری مگه خود ترانزیستور ولتاژ اضافه میکنه؟ بنظره خودم فن باید جدا تغذیه بشه و فقط کنترلش دست میکرو باشه! ولی نمیدونم چجوری

دیدگاه

سلام عاقا رو فنه نوشته 12 v dc جریانش رو هم نوشه یک دهم آمپر. اینطور که شما میگی یه دونه از سیماش زمین میشه، یکیش هم با یه مقاومت و بیس ترانزیستور به میکرو وصل میشه،(انجام دادم نتیجه نگرفتم) خب تکلیف سومیش چی میشه؟؟؟ بعد اینجوری مگه خود ترانزیستور ولتاژ اضافه میکنه؟ بنظره خودم فن باید جدا تغذیه بشه و فقط کنترلش دست میکرو باشه! ولی نمیدونم چجوری
                        چیکار کردی داداش؟؟مدار زیر رو ببین

تغذیه میکرو 5 ولته سر جاش شما با ترانزیستور فقط فن رو روشن می کنی و به فن 12 ولت وصل میشه مثل مدار بالا تغذیه کل مدار 12 ولت باید باشه و 7805 بزاری واسه میکرو خازن های 100 نانو کنار پایه ی تغذیه میکرو یادت نره یه دیود هرزگرد هم باید بزاری که من یادم رفت رو مدار بزارم موازی با فن باید باشه فن شما 3 تا سیم داره یعنی دو دوره منفیشو به کلکتور ترانزیستور بزن و اون دوتا سیمشو تست کن هرکدوم تند تر بود به مثبت 12 ولت بزنش بدرود
                        جدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۲۱:۱۳ ۱۳۹۶/۰۷/۰۴.
                        Proudly @real_ahmadi
                        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

ممنون حسابی افتادی زحمت. درست شد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X