راه ساده اینه که رفرنس 5.5 ولت دقیق بذاری و تغذیه ات هم همین باشه
و باهاش سنسورت رو بخونی
منتهی اگه رنج تغییرات سنسورت رو ممکنه کمی از دست بدی. برای بهتر کار کردن، باید خروجی سنسورت رو بدی به AD620 و بعد از تقویت بدی به 7780. اینطوری کل رنج ات رو داری
راه ساده اینه که رفرنس 5.5 ولت دقیق بذاری و تغذیه ات هم همین باشه
و باهاش سنسورت رو بخونی
منتهی اگه رنج تغییرات سنسورت رو ممکنه کمی از دست بدی. برای بهتر کار کردن، باید خروجی سنسورت رو بدی به AD620 و بعد از تقویت بدی به 7780. اینطوری کل رنج ات رو داری
ممنون از پاسختون
اگه می شه در مورد نحوه ی تشخیص مقدار رفرنس (چرا 5.5 ولت) بیشتر توضیح بین.
سلام . منظورتونو درست نفهمیدم . فقط میتونم بگم این مدار از بهترین مدارایی که تا حالا کار کردم و در کنسل کردن نویزها بسیار توانمنده . در حال حاظر خودم دارم بصورت ماژول اونو به فروش میرسونم . برنامه کاربردیشم که مربوط به میکرو هست کامل نوشته شده اما خوب به لحاظ تجاری بودن نمیتونم رایگان در سایت قرار بدم .
سلام
دو سال !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پایه ریست تراشه رو با یه خازن و مقاومت وصل کردید زمین!!!. در صورتی که طبق دیتاشیت باید پایه ریست 7730 با یه مقاومت به 5 ولت وصل بشه. دلیل خاصی برای این کار داشتید ؟
البته من از دو رگولاتور مجزا استفاده کردم . یعنی یه ad586 دارم که 5 ولت ad7780 را بهم میده و یه 7805 دارم که برای تغذیه میکرو استفاده میشه و زمین این دو رگولاتور را به هم وصل کردم
وقتی لودسل را وصل می کینم مقدار 3 بایت اول که از spi می خونم 0 میشه و بایت status برابر 52 هست. با مولتی متر ولتاژ بین +AIN و -AIN اندازه گرفتم حدود 106 میلی ولته و وقتی به لودسل فشار میارم این ولتاژ کم میشه ( پس به نظرم لودسل سالمه) وقتی ورودی های ad7780 را به هم وصل می کنم عددی حدود را 15100 نشون میده و وقتی AIN+ مثبت را به 5 ولت وصل می کنم عدد 32767 نشون میده. به نظر شما مشکل از کجاست؟
در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.
1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!
سلام. کسی نمیدونه چرا وقتی لودسل به ad7780 وصل میکنم فقط صفر میخونه و status 52 هست؟
میشه یکم در مورد status توضیح بدین؟ میشه از روش فهمید مشکل کار از کجاست؟
واقعا موندم کجای کارم اشتباهه :angry: لودسلی که تو بی باری 120 میلی ولت بین پایه های AIN هست خرابه؟ آخه یه جا خودنم نوشته بود تو zero balance باید 0 میلی وقت باشه.
سلام. کسی نمیدونه چرا وقتی لودسل به ad7780 وصل میکنم فقط صفر میخونه و status 52 هست؟
میشه یکم در مورد status توضیح بدین؟ میشه از روش فهمید مشکل کار از کجاست؟
واقعا موندم کجای کارم اشتباهه :angry: لودسلی که تو بی باری 120 میلی ولت بین پایه های AIN هست خرابه؟ آخه یه جا خودنم نوشته بود تو zero balance باید 0 میلی وقت باشه.
status 52 داره نشون می ده ارتباط SPI شما با 7780 مشکل داره
لودسل رو اگه درست وصل کنی و تو زیرو 120 میلی ولت، ولتاژ داشته باشه، یا باید سوخته باشه، یا داری از لودسل های چند ده هزار تنی که تو دریانوردی استفاده می شه کار می کشی.
ضمنا ولتاژ 120 میلی ولت رو با ولت متر گرفتی ؟
بهرصورت باید برنامه و شماتیک ات رو بذاری تا بشه ایراد رو پیدا کرد
سلامstatus 52 داره نشون می ده ارتباط SPI شما با 7780 مشکل داره
لودسل رو اگه درست وصل کنی و تو زیرو 120 میلی ولت، ولتاژ داشته باشه، یا باید سوخته باشه، یا داری از لودسل های چند ده هزار تنی که تو دریانوردی استفاده می شه کار می کشی.
ضمنا ولتاژ 120 میلی ولت رو با ولت متر گرفتی ؟
بهرصورت باید برنامه و شماتیک ات رو بذاری تا بشه ایراد رو پیدا کرد
سلام. آره با مولتی متر اندازه می گیرم و لود سل هم 0.6 کیلو گرمی هست.
برنامه و شماتیک را تو دو تا پست بالا تر گذاشتم. فقط با این فرق که حالا از یک رگولاتور 7805 واحد برای میکرو و ad7780 استفاده کردم. مشکلاتم همونیه که تو اون پست نوشتم.
دیدگاه