اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل خطای خاص پروتیوس در زمان پیکر بندی intX که متاسفانه هیچ مطلبی در موردش پیدا نشد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل خطای خاص پروتیوس در زمان پیکر بندی intX که متاسفانه هیچ مطلبی در موردش پیدا نشد

سلام این خطای زیر مربوط به پیکربندی int0 هست که در پروتیوس پش سر هم میاره
    مطلبی هم در موردش متاسفانه نداریم کمک کنه
    لطفا کمک کنید

pc=0x0000.[avrmemory]external memory read while interface is not enabled (sre=0):[0x1101]

سعی کردم در سطح صفر پیکر بندی کنم
    با مقاومت پول اپ کردم حتی خازنم گذاشتم

پاسخ : مشکل خطای خاص پروتیوس در زمان پیکر بندی intX که متاسفانه هیچ مطلبی در موردش پیدا نشد

این برنامه رو وقتی تسط میکنم کاملا خطای زیر پشت هم میاد pc 0x7c0a is out of program memory size 0x2000
    $regfile "m8def.dat" $crystal = 1000000 Config Portb = Output 'Config Int 0 = Falling 'Config Int 1 = Rising Config Int0 = Low Level Config Int1 = Low Level Enable Int0 Enable Int1 Enable Interrupts Q: Set Pinb.0 Return W: Set Pinb.1 Return Do On Int0 W On Int1 Q Loop End *************************************
    ولی همین برنامه رو یه تغیر کوچولو میدم دیگه خطا نمیاد تو پروتیوس کسی میدونه چرا
    $regfile "m8def.dat" $crystal = 1000000 Config Portb = Output 'Config Int 0 = Falling 'Config Int 1 = Rising Config Int0 = Low Level Config Int1 = Low Level Enable Int0 Enable Int1 Enable Interrupts Do On Int0 W On Int1 Q Loop End Q: Set Pinb.0 Return W: Set Pinb.1 Return
    دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم برنامه هم بدون do loop وقتی نوشته میشه خطای زیر رو میاره pc=0x0000.[avrmemory]external memory read while interface is not enabled (sre=0):[0x1101 $regfile "m8def.dat" $crystal = 1000000 Config Portb = Output 'Config Int 0 = Falling 'Config Int 1 = Rising Config Int0 = Low Level Config Int1 = Low Leve Enable Int0 Enable Int1 Enable Interrupts On Int0 W On Int1 Q Q: Set Pinb.0 Return W: Set Pinb.1 Return اینا علتش چیه ؟ در مورد چه مطلبی باید جستجو کنم که اطلاعاتی کاملی بیاره کاملا جا بیفته تو ذهنم جریان چیه دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم چرا وقتی پایه int رو هواست به هیچ چیزی وصل نیست رو سطح صفر پیکربندی شده --- پرش میکنه این که میگن رو هواست مگه بین زمینو vcc نیست پس این چیه ؟چرا vccنمیگیره؟
    جدیدترین ویرایش توسط bahman_1a; ۱۸:۲۰ ۱۳۹۶/۰۷/۰۳.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X