اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست مدار دماسنج با سون سگمنت بزرگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست مدار دماسنج با سون سگمنت بزرگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام دوستان خسته نباشید
    من یه مدار دماسنج با سون سگمنت بزرگ نیاز دارم
    خودم یکی ساختم و میخواستم رفع عیب کنم توی یک تاپیک هم درخواست دادم تا رفع عیب بشه ولی یه نفر فقط جواب میداد و متاسفانه به صورت معما
    اگه کسی مدار اماده ای داره لطفا بزاره مرسی

پاسخ : درخواست مدار دماسنج با سون سگمنت بزرگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام
    اون تایپیکم معرفی کنید و سنسورهای استفاده شده و زبان برنامه نویسی و عکس از مدار و....
    تا بهتر بشه وارد موضوع شد!!

دیدگاه

اون تاپیک این هست
      سلام خدمت سروران گرامی من میخوام یه دماسنج با مگا 8 و دوتا سون سگمنت کاتد مشترک بسازم همه مراحل رو انجام دادم برای خروجی های میکرو هم دوتا bd140 و هفت تا bd139 گذاشتم تا جریان تقویت بشه الان وقتی فایل هگز رو ریختم تو میکرو و روشنش کردم هر دو سون سگمنت کاملا روشن شدن لطفا فایلهایی که پیوست کردم که شامل پروتیوس و بسکام هست رو

ولی هیچ نتیجه ای ازش نگرفتم
      الان میخوام این دماسنج رو بسازم و مشکلی با ساختنش با سون سگمنت کوچیک ندارم ولی وقتی میخوام به سون سگمنت هایی که با ال ای دی ساختم وصلش کنم سون سگمنتا روشن نمیشن اگه بتونید توی پروتیوس براش قسمت بافر بزارید و تقویتش کنید خیلی ممنون میشم
      الان این یکی رو هم ساختم و میخوام اگه بشه از این استفاده کنم فقط باید تقویت بشه

دیدگاه

عجیبه که هیچ کس یه مدار دماسنج یا ساعت با سون سگمنت بزرگ نداره :(

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pcmousavi نمایش پست ها
          مشکلی با ساختنش با سون سگمنت کوچیک ندارم
          سون سگمنت بزرگ و کوچگ فرقی با هم ندارند . شما فقط باید درایور ال ای دی های سون سگمنت هایی که ساختید رو اصلاح کنید. برای این کار و نحوه ساختن درایورش نیازه که بدونیم ال ای دی هایی که شما برای ساختن سون سگمنت استفاده کردید چجور چینشی دارند و چند عدد هستند.
          شما یک عکس و شماتیک از ال ای دی هاتون بذارید . اینجوری زود تر به نتیجه میرسید.
          الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
          www.adaksell.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojitaba نمایش پست ها
            سون سگمنت بزرگ و کوچگ فرقی با هم ندارند . شما فقط باید درایور ال ای دی های سون سگمنت هایی که ساختید رو اصلاح کنید. برای این کار و نحوه ساختن درایورش نیازه که بدونیم ال ای دی هایی که شما برای ساختن سون سگمنت استفاده کردید چجور چینشی دارند و چند عدد هستند.
            شما یک عکس و شماتیک از ال ای دی هاتون بذارید . اینجوری زود تر به نتیجه میرسید.
            هر سگمنت تشکیل شده از 5 عدد ال ای دی و به صورت سری به هم وصل شدن ولی شما هر مداری که داری رو بزار من سون سگمنت ها رو تغییر میدم

آند و کاتد مشترک هم برام فرقی نداره

دیدگاه

با سلام
              همونطور که دوستمون گفتن کوچیک و بزرگش تفاوتی نداره.
              فقط بخش درایور رو باید تقویت کنین که میشه از ULN ها استفاده کرد. البته ولتاژ مناسب برای تغذیه و مقاومت سری هم فراموش نشه.
              کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده نمایش پست ها
                با سلام
                همونطور که دوستمون گفتن کوچیک و بزرگش تفاوتی نداره.
                فقط بخش درایور رو باید تقویت کنین که میشه از ULN ها استفاده کرد. البته ولتاژ مناسب برای تغذیه و مقاومت سری هم فراموش نشه.
                کن یو اسپیک پرشین؟

• خو گفتم یه مسلمونی پیدا بشه این مدار رو توی پروتیوس برام بکشه ............

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pcmousavi نمایش پست ها
                  خو گفتم یه مسلمونی
                  پیدا بشه این مدار رو توی پروتیوس برام بکشه ............

به جای گذاشتن کلید از میکرو استفاده کن.
                  الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
                  www.adaksell.com

دیدگاه

وقتی 7سگمنت ها بزرگ میشن و چندتا یه مقدار کار سخت میشه
                    به خاطر اینکه هم ولتازشون میره بالا و هم جریان راه اندازی هر سگمنت
                    فرض کنید آند مشترک بستید مدار رو
                    در این حالت شما 7 کاتد دارید که به راحتی میتونید با ULN2003 درایوشون کنید اما مثلا 4 تا 7سگمنت دارید و باید هر لحظه تنها یکی از آند ها رو به ولتاژ مثبتش وصل کنید. اینجا شما نمیتونید از ترانزیستور منفی و حالت معمولی استفاده کنید. باید از ترانزیستور PNP استفاده کنید و یه مقداری باید مطالعه و کار بیشتری نسبت به ترانزیستور NPN روش انجام بدید
                    این در حالت مولتی پلکس برای 7سگمنت های بزرگ بود
                    اگر هم وقت، فضا و هزینه مشکلی نداره هم میتونید از 7447 استفاده کنیدخروجیش رو بدید ULN2003 و وصل کنید به 7سگمنت ها و تمام آند ها هم متصل به ولتاژ. اما این شکلی پین های زیادی از میکروکنترلر اشغال میشه و هزینه بالا میره و بردتون هم بزرگ میشه اما میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X