با سلام
دوستان، ما توی یه برنامه به زبان C و کامپایلر کدویژن یه سری کدهایی داریم که میخوام تبدیل کنم به بسکام. از جمله متغیرهایی از نوع Float ، حالا من بجای نوع Float در بسکام نوع Double قرار میدم ، کامپایلر خطا نمیگیره ولی نمیدونم چرا مقدارش وقتی تست میکنم که ببینم همون مقادیر هست یا نه خراب میشه !!! به عنوان مثال کدهای زیر رو تست کنید متوجه منظورم خواهید شد:
یا حتی اگه محاسبات ریاض روی اونها انجام بدم همینطور غلط از آب درمیاد!!! خواهش میکنم کمک کنید که توی بسکام متغییرها رو چه جوری انتخاب کنم تا اعداد خیلی بزرگ با اعشار زیاد رو حساب کنم؟؟
ممنون
دوستان، ما توی یه برنامه به زبان C و کامپایلر کدویژن یه سری کدهایی داریم که میخوام تبدیل کنم به بسکام. از جمله متغیرهایی از نوع Float ، حالا من بجای نوع Float در بسکام نوع Double قرار میدم ، کامپایلر خطا نمیگیره ولی نمیدونم چرا مقدارش وقتی تست میکنم که ببینم همون مقادیر هست یا نه خراب میشه !!! به عنوان مثال کدهای زیر رو تست کنید متوجه منظورم خواهید شد:
کد:
[FONT=Yekan]$regfile = "m128def.dat"[/FONT]$crystal = 8000000 $baud = 9600 Dim Db As Double Db = 7860.4194 Print Db [FONT=Yekan]End[/FONT]
ممنون
دیدگاه