اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تاچ خازنی بوسیله فنر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تاچ خازنی بوسیله فنر

دوست عزیز با توجه به توضیجات پست قبلی عملکرد مدار ربطی به LEDندارد .لطفا مدار یکی از تاچ هارااز روی فیبر مدار که به ورودی میکرو رفته استخراخ کنید تا دوستان دیگه بتونن بهتر اظهار نظر کنن ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezadoost نمایش پست ها
      دوست عزیز با توجه به توضیجات پست قبلی عملکرد مدار ربطی به LEDندارد .لطفا مدار یکی از تاچ هارااز روی فیبر مدار که به ورودی میکرو رفته استخراخ کنید تا دوستان دیگه بتونن بهتر اظهار نظر کنن ممنون
      این نقشه مداره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ebrahim496 نمایش پست ها
        این نقشه مداره.
        احتمالا خروجی portb.3 بصورت یه پالس باشه.اون رو هم چک کنید ببینین پالس هست یا نه .اگه پالسه با چه فرکانسی؟

دیدگاه

این نقشه مداره.
          بنظرم اون فنر با توجه به جنسش و اینکه تنها یکسر اون بمدار وصله و نیز با توجه به مدار(بخصوص قسمت adc) ، از فنر بعنوان آنتن استفاده شده. (مثل آنتن رادیو که با نزدیک شدن دست یمرتبه صدا قوی و مثل آینه میشه)
          تاپیک ویدیوهای آموزشی حواشی آردوینو و ESP

دیدگاه

دوستان فرکانس پورت b.3 رو اندازه کرفتم چیزی در حدود 60 کیلو هرتز بود جالبه وقتی که مقاومت 50 اهم روی پین b.3 رو حذف میکنم کلا تاچ از کار میفته حتی با لمس فنر هم کار نمیکنه در حالی که ارتباط هنوز با پایه های adc برقراره. دوستان توروخدا کمک کنید واقعا این قضیه خیلی واسم حیاتیه
            جدیدترین ویرایش توسط ebrahim496; ۱۳:۴۱ ۱۳۹۶/۰۹/۰۱.

دیدگاه

به احتمال بسیار زیادی اون فرکانس 60 کیلو هرتز توسط میکرو و تایمر 2 و در مد ctc درست میشه و در پایه oc2 که همون pb.3 هست قرار داده میشه.
              الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
              www.adaksell.com

دیدگاه

مطمئنین اون آی سی کنار میکرو کاری در این رابطه انجام نمیده؟؟؟
                حالا خودتون میتونید تست کنید همین مدار رو. یعنی رو ی یه پایه فرکانس 60 کیلو رو درست کنین و بدین به مدارتون و خروجی adc رو این دفعه با نزدیک کردن دست تست کنید ببینین تغییری ایجاد میشه یا نه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojitaba نمایش پست ها
                  به احتمال بسیار زیادی اون فرکانس 60 کیلو هرتز توسط میکرو و تایمر 2 و در مد ctc درست میشه و در پایه oc2 که همون pb.3 هست قرار داده میشه.
                  بله در جریانم منتها فرکانس ایجاد شده در عملکرد مدار چه نقشی داره ؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط kargahelec نمایش پست ها
                  مطمئنین اون آی سی کنار میکرو کاری در این رابطه انجام نمیده؟؟؟
                  حالا خودتون میتونید تست کنید همین مدار رو. یعنی رو ی یه پایه فرکانس 60 کیلو رو درست کنین و بدین به مدارتون و خروجی adc رو این دفعه با نزدیک کردن دست تست کنید ببینین تغییری ایجاد میشه یا نه.
                  اون آیسی بافر uln2003 هست و هیچ نقشی در رابطه با تاچ نداره فقط led ها رو درایو میکنه

دیدگاه

بله در جریانم منتها فرکانس ایجاد شده در عملکرد مدار چه نقشی داره ؟
                    دقیقا نمیدونم چیکار میکنه ولی اگر اسکوپ داشته باشید میتونید ببینید . البته اگر تو اسکوپ تونستید ببینید برای ما هم عکسشو بذارید.ممنون.
                    الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
                    www.adaksell.com

دیدگاه

این نقشه مداره.

سلام
                      مقدار یکی از مقاومت ها جامونده
                      در ضمن فکر می کنم اگر با اسکوپ بخواهید اندازه بگیرید مقادیر غلطی داشته باشید چون در مدار شما یک مقاومت 2.2 مگا اهمی هست . مقدار مقاومت اسکوپ هم 1 مگا اهم هست
                      شاید اگر پروب اسکوپ رو روی حالت ضربدر 10 بگذارید تاثیر اسکوپ روی مدارتون کم تر باشه
                      ولی من فکر می کنم مقادیر ADC مقادیر صحیح تری باشه
                      اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
                      پیامبر اکرم(ص):زکات علم نشر آن است.
                      در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!

دیدگاه

تا جایی که من فهمیدم
                        در واقع اون فنر کار خاصی نمی کند جز اتصال پلکسی به PCB
                        و در واقع اون فنر و پلکسی شما مثل تاچ های خازنی معمولی کار می کنه و هیچ ارتباطی با میزان خود القایی نداره
                        در واقع از شکل فنر برای بهتر متصل شدن به صفحه بالایی که این جا همون پلکسی هست استفاده شده
                        در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!

دیدگاه

این نقشه مداره.
                          شما شماتیکی که گذاشتید اشتباه است در واقع اون قسمتی که نوشتید ADC اون جا زمین هست
                          و قبل از اون ADC هست
                          یک بار دیگه چک کنید من چک کردم جواب گرفتم فقط تغییرات خیلی کم است بهتر است از رفرنس 2.56 ولت استفاده کنید

دیدگاه

جهت اطلاع دیود 1n4148 دیود زنر نیست هر چند که شکلی مشابه دیود های زنر داره اما یک دیود یکسوساز بسیار سریع هست .
                            آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

درود.
                              ایفون تکنما هم از همین سیستم استفاده میکنه.
                              بجای فنر یک پد رسانا هست

ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط seyed saeed نمایش پست ها
                                شما شماتیکی که گذاشتید اشتباه است در واقع اون قسمتی که نوشتید ADC اون جا زمین هست
                                و قبل از اون ADC هست
                                یک بار دیگه چک کنید من چک کردم جواب گرفتم فقط تغییرات خیلی کم است بهتر است از رفرنس 2.56 ولت استفاده کنید
                                شماتیک درسته. البته ببخشید فرصت نشد جواب بدم. قضیه حل شد. من یه فرکانس 50 کیلوهرتزی بوسیله تایمر 2 ایجاد کردم و بعد مقدار adc رو خوندم. با نزدیک شدن دست به فنر مقدار adc تغییر میکنه حتی از روی دوتا پلکسی 3 میل که جمعا 6 میلیمتر میشه!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X