اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خاموش شدن نوشته های ال سی دی در لحظه قطع کنتاکتور ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خاموش شدن نوشته های ال سی دی در لحظه قطع کنتاکتور ؟

سلام وقت بخیر
    من یک ترموستات با AVR ساختم که هر وقت دما از حدی پایین اومد مشعل برقی روشن بشه ، برنامه خوب کار میکنه مشکلی هم نداره و کنتاکتور هم به خوبی قطع و وصل میکنه اما بعد از اینکه دما بالا میره و کنتاکتور قطع میکنه ، در لحظه قطع کنتاکتور نوشته های LCD میرن اما نور بک لایت ال سی دی روشنه و حتی برنامه هم کار میکنه و میکرو هم روشنه !! و وقتی برق اصلیشو یکبار قطع وصل میکنم دوباره نوشته ا میان به نظرتون مشکل کجاست ؟
    خدایا یکی بزرگترین آرزویهایم در این دنیا این است که همه مردم حالشان خوب باشد و احساس خوشبختی داشته باشند....

پاسخ : خاموش شدن نوشته های ال سی دی در لحظه قطع کنتاکتور ؟

نوشته اصلی توسط fmicro نمایش پست ها
    سلام وقت بخیر
    من یک ترموستات با AVR ساختم که هر وقت دما از حدی پایین اومد مشعل برقی روشن بشه ، برنامه خوب کار میکنه مشکلی هم نداره و کنتاکتور هم به خوبی قطع و وصل میکنه اما بعد از اینکه دما بالا میره و کنتاکتور قطع میکنه ، در لحظه قطع کنتاکتور نوشته های LCD میرن اما نور بک لایت ال سی دی روشنه و حتی برنامه هم کار میکنه و میکرو هم روشنه !! و وقتی برق اصلیشو یکبار قطع وصل میکنم دوباره نوشته ا میان به نظرتون مشکل کجاست ؟
    سلام این مشکل از نویز هستش که تنها راه حلش تغذیه خوبه ..........همین
    کنتاکتور رو چجوری وصل کردی به میکرو؟(دقیق بتوضیح بده)
    تغذیه چیه؟
    خازن های صد نانو گذاشتی واسه میکرو و ال سی دی؟
    سوالارو جواب بده ببینیم چیکار میشه کرد
    موفق باشی
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام وقت بخیر
      با سلام
      مشکل از نویز هست و راه رفع کردنش اینه که طول ترکهایی که LCD رو به میکرو متصل میکنن تا حد امکان کوتاه باشه.
      اگه ناچار به استفاده از مسیر های بلند هستید باید هر چند سانتیمتر سیگنالها رو بافر کنید.
      محصول ما با رعایت این نکات، کاملا چسبیده به یه تابلو با حدود 40 کنتاکتور، کاملا ایمن و مطمئن داره کار میکنه.
      کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

سلام از طریق رله به کنتاکتور متصل کردم ، فاصله LCD تا میکرو هم با کابل فلت تقریبا 10 سانتی متر هست ، خازن های 100 نانو زیادی گذاشتم ، از یک تغذیه آداپتور 9 ولت استفاده کردم که یکسرش مستقیم میره برای رله و یک سرش مستقیم میره برای ورودی رگولاتور 7805 ....
        تمامی مواردی که گفتید انجام دادم اما مشکل حل نشد.
        خدایا یکی بزرگترین آرزویهایم در این دنیا این است که همه مردم حالشان خوب باشد و احساس خوشبختی داشته باشند....

دیدگاه

سلام
          تصویر کار رو بگذارید
          اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
          پیامبر اکرم(ص):زکات علم نشر آن است.
          در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!

دیدگاه

سلام از طریق رله به کنتاکتور متصل کردم ، فاصله LCD تا میکرو هم با کابل فلت تقریبا 10 سانتی متر هست ، خازن های 100 نانو زیادی گذاشتم ، از یک تغذیه آداپتور 9 ولت استفاده کردم که یکسرش مستقیم میره برای رله و یک سرش مستقیم میره برای ورودی رگولاتور 7805 ....
            ,وقتی صحبت از فاصله میکنیم منظور مجموع طول کابل رابط و طول ترکهای روی بردهاست. ضمن اینکه خود 10 سانتیمتر هم زیاده.
            روی برد من ال سی دی یه طرف و میکرو در طرف دیگه زیر ش قرار گرفته و ماکزیمم طول ترک 3 سانتیمتر هست.
            کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

سلام
              اول یه خازن ظرفیت بالا دقیقا رو خود پایه ولتاژ lcd لحیم کنید ببینید درست نمیشه
              با دو تا منبع جدا و اپتوکوپلر تست کردین؟

دیدگاه

شما یه تست بکن کنتاکتور رو قطع کن ببین بازم موقع روشن شدن رله ال سی دی نوشته هاش می پره یا نه
                خازن های صد نانو روهم دقیقا کنار پایه های تغذیه میکرو بزار 4 تا بزار از نوع پلی استر یامولتی لایر
                ددیود هرزگرد رله رو گذاشتین؟
                فریت بید هم واسه رله بزارید بد نیست
                اداپتور 9 ولت چند امپره؟
                اگه تونستید یه عکسی هم از کارتون بزارین
                موفق باشید
                Proudly @real_ahmadi
                #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام . با احترام به نظر همه دوستان .
                  تجربه این مشکل رو قبلا داشتم و تونستم نرم افزاری مشکل رو برطرف کنم. فاصله ال سی دی بنده هم حدود 30 سانتی متر بود .
                  به این صورت که کتابخانه کانفیگ و راه اندازی ال سی دی رو خودم نوشتم و بعداز هر مرتبه که رله ی راه انداز موتور رو روشن میکردم و ال سی دی بهم میریخت دوباره ال سی دی رو کانفیگ میکردم و مقادیر رو نشون میدادم.
                  به عبارتی هر بار بعد از بهم ریختن ، دوباره lcd_init میکردم.
                  الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
                  www.adaksell.com

دیدگاه

وقتی از دستور lcd_init() استفاده میکنم ، نوشته های ال سی دی واسه همیشه چشمک میزنن !!!...دیود هرزگرد رله رو گذاشتم ..اما فریت بید برای رله نذاشتم فریت بید چطوریه ؟!.....آدپتور 9 ولت 500 میلی آمپر ....یک خازن با ظرفیت 10 میکروفاراد دو سر + و - ال سی دی گذاشتم ....طول کابل فلت ال سیدی رو نمیتونم کمتر از 10 سانتی متر بذارم ....با دو تا منبع جدا و اپتوکوپلر تست نکردم چون امکانش نیست برام ....

دیدگاه

وقتی از دستور lcd_init() استفاده میکنم ، نوشته های ال سی دی واسه همیشه چشمک میزنن !!!...دیود هرزگرد رله رو گذاشتم ..اما فریت بید برای رله نذاشتم فریت بید چطوریه ؟!.....آدپتور 9 ولت 500 میلی آمپر ....یک خازن با ظرفیت 10 میکروفاراد دو سر + و - ال سی دی گذاشتم ....طول کابل فلت ال سیدی رو نمیتونم کمتر از 10 سانتی متر بذارم ....با دو تا منبع جدا و اپتوکوپلر تست نکردم چون امکانش نیست برام ....
                      نیاز به اپتو کوپلر نیست
                      شما فریت بید 2m بزار واسه هر پایه ی بوبین رله بزاری حله دیود هرزگرد رو هم حتما یا شاتکی 5819 بزار یا یه دیود یولترا فست و هیچ خازنی هم با بوبین رله موازی نباشه
                      خازن خروجی رگولاتور7805 چقدره؟؟
                      از من میشنوی حداقل یه 470 میکرو بزار من خودم همیشه 1000 میکرو می زارم تا نویز خودش خجالت بکشه بره و البته خازن های 100 نانو کنار میکرو هم خیییییییییییییییییییلی تاثیرش زیاده واسه همینه که میگم 4 تا بزارید اونم از نوع پلی استر یا مولتی لایر(واسه ال سی دی هم بزار)
                      یه خازن 2200 میکرو هم با ورودی 7805 موازی کن

موفق باشید
                      Proudly @real_ahmadi
                      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

خازن ورودی و خروجی رگولاتور 1000 میکروفاراد گذاشتم اما این فریت بید که میگید چطوری باید به هر پایه رله متصل کنم ؟

دیدگاه

خازن ورودی و خروجی رگولاتور 1000 میکروفاراد گذاشتم اما این فریت بید که میگید چطوری باید به هر پایه رله متصل کنم ؟
                          سلام
                          برای هر پایه ی رله یه فریت بید بزارید همین
                          دیود هرزگرد هم یا شاتکی یا یولترا فست باشه میتونی از 5819 یا 4148 استفاده کنی
                          مقاومت بیس ترانزیستوری که رله رو درایو می کنه 10 کیلو بزار
                          پاینده باشید
                          Proudly @real_ahmadi
                          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

حتما باید یه تغییری توی برنامه و احتمالا سخت افزارتون داده بشه.اگه براتون ممکنه برنامه رو اینجا بزارید
                            جدیدترین ویرایش توسط kargahelec; ۰۹:۴۱ ۱۳۹۶/۰۸/۲۹.

دیدگاه

درود.
                              من هم قبلا چندین بار به این مشکل برخوردم.
                              معمولا هم مشکلم با تعویض lcd حل میشد.
                              متاسفانه توی بازار lcd های بی کیفیت زیاد هست.
                              ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X