اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کامپایلر کدویژن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کامپایلر کدویژن

سلام

یادم هست آخرین باری که می خواستم با برنامه Codevision کار کنم یه کم گیر داشت و یک سری امکانات را نداشت . البته برای میکرو کنترلر (AtMega1280 , AtMega2560) این آی سی ۴ تا ارتباط سریال دارد که برنامه نمی توانست با ارتباط سریال آن کار کند . این ماجرا از چند ماه پیش است و در کل برنامه Codevision که در ایران هست خیلی مشکل دارد به فکر نوشتن یک کامپایلر برای این میکرو افتادم .

خوب نظرتون راجع به آن بنویسید و اگر کسی حاضر به همکاری است بگویید .
    در این وبلاگ مطرح شده است.
    http://www.4robot.blogfa.com/post-27.aspx

پاسخ : کامپایلر کدویژن

شما با کامپایلر AVR-GCC آشنایی دارین ؟
    بهتر نیست علم و وقت گرانبهاتونرو برای گسترش این مصرف کنید ؟

من اصلا تجربه نوشتن همچین برنامهآ‌های بزرگیرو نداشتم.
    ولی شما اگر بخواین میتونید سورس کد این کامپایلر رو از اینجا دریافت و مطالعه بفرمایید.
    چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

ببخشید میتونید چند تا از اشکالاتی که این کامپایلر داره رو واسه ما هم بگید.

این کامپایلری که میخواهید بنویسید می تونه از code visionبهتر باشه؟ ورژن 2 این کامپایلر رو دیدین؟
      http://www.hpinfotech.ro/cvavre.zip

امیدوارم موفق باشین

دیدگاه

میکروکنترلر های که نام بردم به صورت SMD هستند و 100 پایه دارند

2 ورژن قبل تر از CodeVisionAVR V2.03.7 , این میکرو را می شناخت و با خیلی از امکانات میکرو کار نمی کرد.مثلا یک مشکل که به چشم می آمد این بود که پورت G دارای 6 پایه است و یرنامه این پورت را با 8 پایه می شناخت و مشکلات دیگر که این مشکلات که به چشم می آمد در ورژن بعدی آن درست شد ولی هم چنان مشکلاتی داشت مثلا مشکل ارتباط سریال این میکرو این میکروکنترلر 4 تا ارتباط سریال دارد که این برنامه با هیچ کدام از ارتباط سریال های آن جواب نداد .

دیدگاه

میکروکنترلر های که نام بردم به صورت SMD هستند و 100 پایه دارند

2 ورژن قبل تر از CodeVisionAVR V2.03.7 , این میکرو را می شناخت و با خیلی از امکانات میکرو کار نمی کرد.مثلا یک مشکل که به چشم می آمد این بود که پورت G دارای 6 پایه است و یرنامه این پورت را با 8 پایه می شناخت و مشکلات دیگر که این مشکلات که به چشم می آمد در ورژن بعدی آن درست شد ولی هم چنان مشکلاتی داشت مثلا مشکل ارتباط سریال این میکرو این میکروکنترلر 4 تا ارتباط سریال دارد که این برنامه با هیچ کدام از ارتباط سریال های آن جواب نداد .

دانش، میراثى گرانبها ، و آداب ، زیورهاى همیشه تازه ، و اندیشه ، آیینه اى شفاف است.

دیدگاه

doste aziz
            behtar nist ye sari be site codevition bezani va ye kampayler ba version bala ra kharidari **** ta inke bekhay besazi???????????!!!!!!!!!!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد مینائیان
              doste aziz
              behtar nist ye sari be site codevition bezani va ye kampayler ba version bala ra kharidari **** ta inke bekhay besazi???????????!!!!!!!!!!!!!
              سلام ..................

طبق قوانین سایت اگه ممکنه فارسی تایپ بفرمایید تا یکپارچگی پست ها حفظ بشه . ممنون ..

اما در مورد کامپایلر CodeVision باید بگم که ورژن های بالاترش خیلی از این مشکلات رو نداره اما من خودم از وقتی با GCC اشنا شدم یه جورایی میگم که ای کاش از اول اونو یاد میگرفتم . اما این به اون معنا نیست که تاحالا با CodeVision به مشکل خوردم . ولی در کل اگه بتونید از اون شروع کنید و و بعد در کنارش CodeVision هم یاد بگیرید فکر کنم خیلی ایده آل تر میشه . موفق باشید .
              دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

ممنون و لی من از شما راهنمایی در مورد سایت نخواستم و... منظور من را متوجه نشده اید.
                منظور این است بخواهم بنویسم حالا کسی برای همکاری هست یا اینکه نظرتون در مورد این کامپایلر چی هست و آیا با نوشتن این کامپایلر می توانیم امکانات بهتری به آن اضافه کنیم و یا اینکه آیا شما با این کامپایلر به مشکل برخوردید ؟
                دانش، میراثى گرانبها ، و آداب ، زیورهاى همیشه تازه ، و اندیشه ، آیینه اى شفاف است.

دیدگاه

یعنی تصمیم شما واسه نوشتن کامپایلر جدیه؟

فکر نکنم از این دوستان کسی در این سطح باشه. لااقل من یکی از سطح خودم خبر دارم.

میخواین اسمش رو چی بزارین؟ من پیشنهاد میدم بزارین IR_code vision avr.

اگه کارش تموم شد خوشحال میشم اولین نفری باشم که دارم تستش میکنم.

دیدگاه

در مورد تصمیم که جدی هستم .
                    فعلا دارم این مسئله را بررسی می کنم.
                    اسمش فکر نکردم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید بادامی نجات
                      یعنی تصمیم شما واسه نوشتن کامپایلر جدیه؟

فکر نکنم از این دوستان کسی در این سطح باشه. ......
                      تا جناب رستمی هستن، کار نشد نداره ... هم تخصص، هم مهارت و هم دانش ... :rolleyes:
                      دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسام الدین
                        تا جناب رستمی هستن، کار نشد نداره ... هم تخصص، هم مهارت و هم دانش ... :rolleyes:
                        نه قربان ، من هنوز اونقدر حرفهآ‌ای نیستم که بیام کامپایلر بنویسیم !
                        من از همین gcc استفاده میکنم ، راضیم و نویسندهآ‌هاشو هم دعا میکنم
                        چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

برای تشکر گرفتن از همدیگر بهانه خوبی است .
                          خوب به هر حال این برنامه هایی که شما می گویید خوب هستند و برای کار های عادی مناسب , ممنون از راهنمایی های شما.

دیدگاه

یعنی شما فکر میکند آقا حسام و آقا حمید منتظر یه تشکرن؟ :eek:

شما نباید با کسانی که 24 ساعت وقتشون رو صرف این سایت کردن اینطور صحبت کنین. :sad:

آخ جون الان 2 تا تشکر میگیرم :mrgreen:

ان شاالله که پروژه تون جواب بده. ما که بی صبرانه منتظریم. ولی من پیشنهاد میدم این کامپایلر رو واسه PIC بنویسی. میدونی که PIC ها کامپایلرهاشون خیلی ضعیفه. (یعنی یه کم کار کردن باهاشون سخته). اسمش رو هم بزار code vision PIC.

دیدگاه

با سلام
                              نوشتن یک کامپایلر به خودی خود، عملی جسورانه و قابل تقدیر است، ولی خوب شما خودتان بهتر میآ‌دانید، که حجم کار برای یک کامپایلر خیلی زیاد است،آ‌ از این رو باید این پروژه را با دقت بیشتری مورد بررسی قرار دهید چون ممکن است زحمتی که برای این کار میآ‌کشید به اندازه آن نتیجه نگیرید (البته اینجا منظور از نتیجه عملکرد کامپایلر است ولی تجربه و کار کردن روی یک کامپایلر خودش بهترین نتیجه است). علاوه بر این یک سری از مشکلاتی که شما ذکر کردید و به نظر تا حدود انگیزه نوشتن این کامپایلر میآ‌آید، واقعا مشکل کامپایلر نیست و ممکن است با تعریف مجدد یک سری header-file حل شود. شما کامپایلرآ‌های دیگر را هم بررسی کنید (مثلا GCC) شاید کامپایلرآ‌های دیگه این مشکل را حل کرده باشند؟

در آخر به نظر من نوشتن یک کامپایلر از ابتدا خیلی سخت و زمانآ‌بر است، و به احتمال ۹۵ درصد کامپایلر نوشته شده بهتر از کامپایلرآ‌های موجود نخواهد بود. به نظر من بهتر است شما ایدهآ‌های خود بر روی GCC اعمال کنید (همان طور که دوستم آقای رستمی هم پیشنهاد کردند)، چون این کامپایلر کدباز است، میآ‌توانید در قسمتآ‌هایی که مورد علاقه شما است، تغیراتی انجام دهید و آن را بهبود ببخشید و در این حالت هم لازم نیست همه کارها را از ابتدا انجام دهید.
                              من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X