اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل باحال بیسکام

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل باحال بیسکام

سلام الان بنظر شما من باید اینو چکارش کنم؟کلا برنامه3خطه
    پرشین گیگ، ارائه دهنده انواع خدمات هاستینگ و میزبانی فایل و خرید سرور مجازی برای اولین بار در ایران به صورت ابری، با کیفیت عالی و قیمت مناسب
    { خلاف قوانین - پاک شد }

پاسخ : مشکل باحال بیسکام

سلام
    اینکه معلومه r1 اسم رزرو شده و اسم یکی از رجیستر های عمومی avr هست
    از یه اسم دیگه استفاده کن
    محک

دیدگاه

$regfile = "m8def.dat"
      $crystal = 8000000

Dim R1 As Byte
      کل برنامه همین3خطه
      ولی ارور میگیره که r1 رو قبلا معرفی کردی حالا باید چکارش کنم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط مهدی کارگر نمایش پست ها
      سلام
      اینکه معلومه r1 اسم رزرو شده و اسم یکی از رجیستر های عمومی avr هست
      از یه اسم دیگه استفاده کن
      ممنون از جوابتون ولی میتونم بپرسم کجا رزرو شده؟من نسخه2078 بیسکامو که نصب کردم کلا توش نمیتونم ازr1 استفاده کنم و تمام برنامه هایی که نوشتم رو اگه باز کنم ارور میگیره حالا من چکارش کنم؟
      جدیدترین ویرایش توسط r-el; ۱۱:۴۶ ۱۳۹۶/۰۹/۱۸.
      { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

ببین R1 تا R31 اسم رجیستر های خود میکرو هست کاری به بسکام یا زبون دیگه ای نداره
        اگه میخوای از این رجیستر ها استفاده کنی نیاز به معرفی نداری فقط مقدار دهی کن و ازش استفاده کن
        کلمات رزرو کلماتی هستند که به کمپایلر معرفی شدند و نیاز به معرفی مجدد نیست
        بسکام فقط مفسر هست یا سی هم همین طور اینا مفسر زبان هستند کمپایلر نیستند
        برای مطالعه بیشتر به زبان اسمبلی برای میکرو ها مراجعه کنید
        محک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی کارگر نمایش پست ها
          ببین R1 تا R31 اسم رجیستر های خود میکرو هست کاری به بسکام یا زبون دیگه ای نداره
          اگه میخوای از این رجیستر ها استفاده کنی نیاز به معرفی نداری فقط مقدار دهی کن و ازش استفاده کن
          کلمات رزرو کلماتی هستند که به کمپایلر معرفی شدند و نیاز به معرفی مجدد نیست
          بسکام فقط مفسر هست یا سی هم همین طور اینا مفسر زبان هستند کمپایلر نیستند
          برای مطالعه بیشتر به زبان اسمبلی برای میکرو ها مراجعه کنید
          ممنون از جوابتون ولی قبلا مشکلی نداشت بیسکام رو اپدیت کردم اینجوری شد از موقعی که اپدیت کردم تمام برنامه هایی که از این رجیستر استفاده کرده بودم رو تا باز میکنم ارور میگیره ولی قبلا اینجوری نبود
          { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

سلام.
            چون کامپایلرهایی که عموما تو ایران استفاده میشن قفل شکسته هستن ; از یک ورژن به ورژن دیگه این مساعل ممکنه بوجود بیاد!

دیدگاه

شاید این موضوع بی ربط باشه ولی در توضیحات بسکام صراحتا اومده که اگر کرک بودن نرم افزار تشخیص داده بشه، نرم افزار به طور خودکار باگ های ریز غیر قابل تشخیص تولید می کند.
              ثانیا چرا از اتمل استودیو استفاده نمی کنید؟ این کامپایلر بسیار قوی و رابط کاربری فوق العاده ای داره به طوری که بسکام در مقابلش شبیه نرم افرارهای دهه 90 میلادی هست. و همچنین زبان مادری AVR و Xmega است. توصیه می کنم حتما امتحان کنید.
              STM32 واقعا یه چیز دیگه است...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X