اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغییر دامنه خوجی آمپلی فایر با avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تغییر دامنه خوجی آمپلی فایر با avr

با سلام

من یه سیگنال (مربعی، سینوسی، مثلثی) دارم که سطح ولتاژش میتونه 38 میلی ولت (حداقل) تا 650 میلی ولت( حداکثر) باشه. اینو میخوام بدم به یه بافر و آمپلی فایر ولی مشکل اینجاست میخوام سطح ولتاژ خروجی با فر و آمپلی فایرو از مقدار ورودی 38 میلی ولت (حداقل) تا 650 میلی ولت( حداکثر) تا 12 ولت با atmega 16 کنترول کنم . حالا با pwm یا هر روشی که بهتر باشه و پیشنهاد بدین . فک میکنم کامل توضیح دادم
    لطفا اساتید راهنمایی کنند و مدار معرفی کنن. ممنون

پاسخ : تغییر دامنه خوجی آمپلی فایر با avr

جمله بندیت سر و ته نداشت . یک شکل بزار . فرکانس میکرو رو هم در نظر بگیر . فرکانس واحد adc رو هم در نظر بگیر
    تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
    داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

عاقا یه opamp رو میخوام با avr کنترل کنم همین. ولتاژکاریشم تا 30 ولت باشه . ورودی که قراره تقویت کنه 38 میلی ولت (حداقل) تا 650 میلی ولت( حداکثر) هست . روش کنترل opamp با میکرو رو و مدل opamp رو نمیدونم
      به عبارتی میخوام گینopamp رو با avr تغییر بدم
      جدیدترین ویرایش توسط behnam909; ۱۱:۵۴ ۱۳۹۶/۱۰/۰۳.

دیدگاه

سلام
        دوست عزیز میشه بگی که بهره مدار آپ امپت حدودا بین چند تا چند باید تغییر کنه؟
        و اینکه دامنه ولتاژ خروجی از منفی چند تا مثبت چنده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SPARTAN6 نمایش پست ها
          سلام
          دوست عزیز میشه بگی که بهره مدار آپ امپت حدودا بین چند تا چند باید تغییر کنه؟
          و اینکه دامنه ولتاژ خروجی از منفی چند تا مثبت چنده؟
          میخوام مثل بافر باشه و سطح دامنه ولتاژش از صفر تا vcc . و vcc تا 30 هم بشه اعمال کرد

دیدگاه

یه سری ای سی های ایدیو پرسسور هستن که با ای تو سی وصل میشن به میکرو برای مثال tda 7429s میتونی استفاده کنی تست نکردم تا حالا فقط

دیدگاه

تقویت کننده های ابزاری مثل AD623 وجود دارن که بهره شون با یک مقاومت تنظیم میشه، احتمالا میشه بجای اون مقاومت از پتانسیومتر دیجیتال استفاده کرد یا با مالتی پلکسر بین چند مقاومت سوئیچ کرد تا بهره تنظیم بشه. البته خودم تست نکردم
              در خروجی هم چون ولتاژ از صفر تا ۳۰ ولت میخوای داشته باشی، فکر نمیکنم آیسی هایی مثل همین AD623 اصلا بتونن این ولتاژ رو تحمل و تولید کنن، به فرض هم اگر چنین آیسی ای رو گیر بیاری یا باید خروجیش RAIL TO RAIL باشه تا بتونه ولتاژ صفر ولت هم در خروجی بده (در خروجی صفر ولت قطع و اشباع نشه) یا میتونی از تغذیه دوبل استفاده کنی تا این مشکل حل شه

اما اگر میخوای با همون AD623 کارت راه بیفته فکر کنم میتونی از AD623 به عنوان تقویت کننده اولیه با بهره قابل تغییر استفاده کنی، سپس در خروجی این مدار؛ یه تقویت کننده با بهره ثابت مثلا ۲ استفاده کنی تا خروجیت بتونه به ۳۰ ولت هم برسه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

اما راه دیگه اینکه یه مدار تقویت کننده ترانزیستوری طراحی کنی و در مقاومت مسیر فیدبک از پتانسیومتر دیجیتال یا مالتی پلکسر استفاده کنی
              راستی در مورد بازه فرکانسی کارکرد مدارت چیزی نگفتی، اگه قرار باشه فرکانس ورودیت خیلی بالا بره، بهره افت میکنه، یعنی سخته ما برای همه فرکانسا بتونیم بهره دقیقا ثابت بدیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X