اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جدا کردن ارغام عدد چند رقمی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

جدا کردن ارغام عدد چند رقمی

سلام دوستان
    دارم یه برنامه مینویسم دیشب تا الان که ساعت7 و 20 دقیقه صبحه نخابیدم هرچی ور میرم نمیشه اعصابمو خورد کرده اصلا منطقی نیست !
    ببینید من میخام یه عدد 4 رقمی رو تک تک جدا کنم . خوب با این روش میتونم(واسه مثال دو عدد زدم که قابل فهمتر باشه ) :
    int A=13;
    int B;
    B = A % 10
    خروجی :
    B = 3
    دوباره که ادامه بدیم بعدی عدد 1 هست و ..
    یا حتی از کتابخونه math.h استفاده کردم :
    mod(A,B)
    ولی هیچ کدوم جواب نمیده
    از طرفی من نمیدونم چجوری مثل زبانای برنامه نویسی دیگه ( کامپایلرای دیگه ) مثلا C# که مینویسی print() و اطلاعاتی که میخای رو تو کنسول چاپ میکنی تا دیباگ راحت تر شه ولی من هرچی گشتم اینجا چنین کدی پیدا نکردم اینو هم بگید کمک بزرگی کردین اگه بدونم راحت مشکلا رو پیدا میکنم ممنون . CodeVision

پاسخ : جدا کردن ارغام عدد چند رقمی

یعنی چی ای کاش داشت ؟! باید تقسیم بر ده کنم و باقیماندشو بگیرم ولی در این مورد این دو تا رو پیدا کردم که هیچ کدوم جواب نداد . چجوری جداشون کنم پس ؟

دیدگاه

سلام روی چی میخوای نمایش بدی ؟؟؟ سگمنت یا ال سی دی ؟؟

char a[4];
      int i=1234;
      a[0]=i%10;
      i/=10;
      a[1]=i%10;
      i/=10;
      a[2]=i%10;
      i/=10;
      a[3]=i%10

این جواب میده

دیدگاه

عاغا واقعا دمت گرم هرجا گشتم گفته بود فقط با اعداد صحیح کار میکنه منم اعداد رو int گرفتم که باید char میگرفتم :| عجب نکته ناجوری دمت گرم
        واسه سون سگمن چهار تایی میخام همه چیشو نوشته بودم فقط موننده بود جدا کردن ارغام که حل شد
        ویرایش :
        راستی چجوری میشه یه متنی رو واسه دیباگ پرینت کرد مثل دستور print("text") توی سی شارپ که چیزی که میخایم رو تو کنسول پرینت میکنه ؟
        جدیدترین ویرایش توسط Reza Azimy_RW; ۱۹:۴۳ ۱۳۹۶/۱۰/۱۵.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X