اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل کوچیک با کی پد4*4

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل کوچیک با کی پد4*4

با سلام
    دوستان مشکل کوچیکی با کی پد دارم که قبلا جوابشو یکی از دوستان فرموده بودند که الان هر چی می گردم اون تاپیک رو نتونستم پیدا کنم مجبور شدم تاپیک بزنم .
    مشکل : وقتی کی پد 4*4 رو به میکرو با بسکام متصل می کنیم موقع زدن یک کلید باید در ال سی دی یا هر جایی که بخوایم عددمون وارد اون قسمت بشه
    چون سرعت میکرو زیاده تا ما بخوایم یک دکمه رو فشار بدیم وبعد انگشتمون رو بر داریم ، میکرو از ما جلو میزنه و فکر میکنه انگشتمون رو دکمه هست وبه جای یک عدد دوتا یا سه تا از همون عدد رو برامون ارسال میکنه . الان میخوام وقتی انگشت روی دکمه بمونه فقط یه عدد ارسال بشه وتازمانی که انگشت رو بر نداشتیم عددی ارسال نشه ممنون میشم راهنمایی بکنید .(یه مدت از بسکام دور بودم )
    جدیدترین ویرایش توسط mahdi210; ۱۶:۱۳ ۱۳۹۶/۱۰/۲۴.
    معلولیت محدودیت نیست

آنکس که عاجز از خلق لحظه هاست، معلول است. نه من...روح بلند آدمیت فراتر از هر معلولیتی است.

پاسخ : مشکل کوچیک با کی پد4*4

چون به خواندن کیبرد رفتی و دیدی فشار داده شده بود مفدار کیبرد را بخوان و یک بیتی را ست بنما. بار دیگر بجهت خواندن رفتی و دیدی آن بیت ست است کیبرد را مخوان. و اگر دیدی کلیدی از ان کیبرد فشرده نشده ان بیت را ریست بنما تا دگر بار بر تو معلوم گردد که اوپراتور کیبرد را رها نموده. ( منطق البسکام باب یکم)

ولی بهتر ان است که قسمی از برنامه خود که بر تو شدت نموده را در اینجا اپلود کنی تا علمای محترم این سایت بر تو مرحمت نموده تا مشکلت نیکوتر رفع و روجوع نمایند.
    جدیدترین ویرایش توسط kamy007; ۲۲:۲۲ ۱۳۹۶/۱۰/۲۱.

دیدگاه

با تشکر اون موضوع حل شد. الان موقعی که با کی برد عددی رو میگیرم ومیخوام ارسال بکنم با دستور printوبا دستور input بگیرم وتو میکرو اسلو نمایش بدم مشکل دارم . یه زمانی عدد اولی رو ارسال میکنه ولی به دومی که میرسه به جاش صفر نشون میده فقط میشه یه مثال ساده وعملی بزنید تو تست بکنم و اگر این دوتا دستور قلق خاصی داره راهنمایی بکنید ممنون میشم . تو نت که گشتم همه کلی یه چیزی گفتن و رد شدن .
      الان با چند خط دستورات رو تست کردم الان نتیجه این میشه:

مستر

A = 2
      Do
      Print A
      Waitms 50
      Loop

اسلو

A = 2

Print A

End

الان تو دستور بالا اگر printرو تو حلقه نزارم ارسالی ندارم ولی اصولا یک بار باید ارسال داشته باشیم که نمیشه ولی وقتی تو حلقه میزاریم
      مداوم ارسال داریم . ولی این دفعه اگر مثلا a=2هست تو گیرنده عدد دو رو دوبار میگیره وبقیه صفر چرا اینطوری میشه؟

(باورد دومیکرو مساوی هست 9600+ کریستال شون)
      جدیدترین ویرایش توسط mahdi210; ۱۶:۳۹ ۱۳۹۶/۱۰/۲۴.
      معلولیت محدودیت نیست

آنکس که عاجز از خلق لحظه هاست، معلول است. نه من...روح بلند آدمیت فراتر از هر معلولیتی است.

دیدگاه

باید فقط تغییر مقدار را به عنوان یک واقعه ثبت کنید
        پس :
        وقتی بیت صفر ، یک میشود : واقعه فشردن دکمه اتفاق افتاده
        وقتی بیت یک ، صفر میشود : واقعه رها کردن دکمه اتفاق افتاده

دیدگاه

ممنون اون موضوع حل شد الان قسمت دوم سوالم مونده هنوز گیرم. انشالله به کمک دوستان خوبی مثل شما یاد میگیرم
          معلولیت محدودیت نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi210 نمایش پست ها
            ممنون اون موضوع حل شد الان قسمت دوم سوالم مونده هنوز گیرم.
            جریان خوب توضیح ندادی از مستر کیبرد رو میخونی و بعد نوسط یوارت میخوای بفرستی به اسلیو و در اسلیو با دستور ..... چی بگیری

دیدگاه

بله توسط کی برد چند عدد رو میخوام بگیرم مثلا 123456789 هر شماره ای که گرفته میشه همون لحظه به اسلو ارسال بشه یعنی یکی یکی در همون موقع فشار دادن کی برد ودر همون موقع هم در اسلو بگیرم و نمایش بدم حالا یا با ال سی دی یا سون سگمنت مشکل من فقط در قسمت ارسال و دریافت هست . الان چطوری میتونم به نتیجه مطلوب برسم.؟
              معلولیت محدودیت نیست

دیدگاه

برای اینکار باید نوع متغیرها رو درست انتخاب کنی .با هر متغیری نمیشود ارسال و دریافتانجام داد.

دیدگاه

پاسخ : مشکل کوچیک با کی پد4*4 (مشکل حل شد)

منظورتون نوع متغیر هست ؟ من word 'گذاشتم که به بایت تغغیر دادم . ولی مشکل پا برجاست . اولین عدد رو درست میگیره ولی دومین عدد رو صفر نشون میده
                  جدیدترین ویرایش توسط mahdi210; ۱۲:۱۳ ۱۳۹۶/۱۱/۰۵.
                  معلولیت محدودیت نیست

دیدگاه

برنامتو اپ لود کن اگر سیموله کردی فایل اونم اپلود کن یا نه اصلا یه برنامه ارسال دریافت بنویس اونو بفرست بهتره. ببینیم چی کار کردی

دیدگاه

ممنون فکر کنم مشکل از نرم افزار بود عوض کردم حل شد . الان یه مشکل دارم با دستور ()a=inkey عددی رو از میکرو مستر میگیرم ودر اسلو در متغییر a ذخیره میکنم حالا من با چه دستوری متوجه بشم کی متغییر a عددی دریافت کرده الان فقط این کارو کردم ==========>>> اگر a بزرگتر از صفر باشد برو .... اینطوری متوجه میشم که چیزی تو a ریخته شده .چون متغییرa ذاتاً مقدارش صفر هست اینطوری عملا عدد صفر رو از دست میدم هیچ وقت نمیتونم عدد صفر رو از مستر بگیرم .راه کار چیه؟
                      معلولیت محدودیت نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi210 نمایش پست ها
                        ممنون فکر کنم مشکل از نرم افزار بود عوض کردم حل شد . الان یه مشکل دارم با دستور ()a=inkey عددی رو از میکرو مستر میگیرم ودر اسلو در متغییر a ذخیره میکنم حالا من با چه دستوری متوجه بشم کی متغییر a عددی دریافت کرده الان فقط این کارو کردم ==========>>> اگر a بزرگتر از صفر باشد برو .... اینطوری متوجه میشم که چیزی تو a ریخته شده .چون متغییرa ذاتاً مقدارش صفر هست اینطوری عملا عدد صفر رو از دست میدم هیچ وقت نمیتونم عدد صفر رو از مستر بگیرم .راه کار چیه؟
                        باید یک متغیر دیگر هم در نظر بگیرید (به عنوان پرچم) که در ابتدای برنامه آن را صفر کنید
                        و هرگاه کلیدی را دریافت کردید ، آن را یک کنید که به معنای داده جدید خواهد بود
                        و پس از ذخیره داده جدید ، آن پرچم را به صفر برگردانید

دیدگاه

ممنون دوست عزیز شما فرمودی هرگاه کلیدی را دریافت کردید خب الان مشکل اینه که چطور عدد صفر رو بگیرم؟ شما فرمودی
                          a1=0 متغیری که شما فرمودی (پرچم)
                          if a>0 then اینهم شرط اینکه بدونم عددی وارد متغییر a شده (a متغییر اصلی)
                          a1=1 اینجام همون متغییری که شما فرمودی به عنوان پرچم در نظر بگیریم یک کردیم
                          حالا اگر من نیاز داشتم عدد صفر رو از مستر بگیرم چیکار کنم؟
                          معلولیت محدودیت نیست

دیدگاه

پاسخ : مشکل کوچیک با کی پد4*4 (مشکل حل شد)

متشکرم از دوستانی که راهنمایی کردن . با جدولlookup حل شد .
                            جدیدترین ویرایش توسط mahdi210; ۱۲:۱۵ ۱۳۹۶/۱۱/۰۵.
                            معلولیت محدودیت نیست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X