اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

masood8254

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

masood8254

با سلام و خسته نباشید بر اقای امیر علی بلور چیان .اقای بلورچیان من یک برنامه با تابلوی روان می خواهم که بتوانم در ان به طور فارسی اسم خودم را تایپ کنم اگر برایتان امکان دارد برایم بفرستید
    با تشکر فراوان از زحمات جناب عالی

پاسخ : masood8254

:eek:

سلام دوست عزیزفکر نمیکنید یه کم برنامتون سنگینه؟

اکثراً برنامه های تابلو روان سورس باز نیستند و کمتر کسی این برنامه رو در اختیارت میزاره. بهترین کار اینه که شروع کنید به نوشتن برنامش. اگر در مسیر برنامه نویسی به مشکلی برخوردید مطرح کنید تا به آن رسیدگی کنیم.

دیدگاه

آقا مسعود عنوان بهتری برای تاپیکت پیدا نکردی؟؟؟!!!؟

تو انجمن سرچ کن . نمونه برنامه هست . فقط کافیه متنشو خودت عوض کنی.
      اگه حالت خاصی رو هم مد نظرت هست باید شروع کنی به کار و بچه ها هم اینجا کمک می کنن.

دیدگاه

سلام ....................

نوشته اصلی توسط 8254 masood
        اقای بلورچیان من یک برنامه با تابلوی روان می خواهم که بتوانم در ان به طور فارسی اسم خودم را تایپ کنم اگر برایتان امکان دارد برایم بفرستید
        حالا چرا جناب بلورچیان؟!!!! ایشون کم مشغله دارن ، شمام دو دستی ایشونو نشون میدید؟!!!

بعدشم فکر نمیکنید یه مقدار صریح خواستتون رو مطرح کردید ؟ قرار بر اینه که شما کارو شروع کنید و بعد برای رفع ابهامات ، بحث کنیم . همونطور که جناب جعفری اشاره کردن ، توی سایت در مورد هر قسمت از مدار شما بحث شده . از درایو دات ماتری گرفته تا نمایش تصاویر گرافیکی روی اون . یه جستجو توی سایت بفرمایید و بعد ادامه بدیم ........... موفق باشید .
        دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 8254 masood
          با سلام و خسته نباشید بر اقای امیر علی بلور چیان .اقای بلورچیان من یک برنامه با تابلوی روان می خواهم که بتوانم در ان به طور فارسی اسم خودم را تایپ کنم اگر برایتان امکان دارد برایم بفرستید
          با تشکر فراوان از زحمات جناب عالی
          سلام.
          دوست عزیر عنوان پست را ویرایش کنید.

در غیر اینصورت هیچ کاربری به پست شما جواب نخواهد داد.

www.icesi.ir

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X