اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کاهش امپدانس ورودیA/D داخلی AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کاهش امپدانس ورودیA/D داخلی AVR

نوشته اصلی توسط CNC_IR بابک همتآ‌زاده
    با سلام به دوستان
    جناب moradi ، اگه مدارتون تک تغذیه است Single Supply اونوقت
    اون بافری که جناب حسین زاهدی زحمت کشیده بودن استفاده
    کنید با آی سی LM358 . ولی اگر دیدید offset دردسر ساز شد
    از آی سی هایی که جناب ahmadmn فرمودن بهتره استفاده بشه.

این opamp رو در حالت تقویت کننده جریان ببندم ؟امکانش هست یک مدار پیشنهاد کنید.
    ممنون از راهنماییتون
    نگران جریان بافر نباش اونقدر هست که بدون مشکل به ورودی
    میکرو متصل بشه و احتیاجی به تقویت جریان نیست.
    [/quote]
    ممنون از جواب کاملتون
    من با lm124 (چون موجود داشتیم و تک تغذیه بود ) مداری که آقای حسین زاهدی زحمت کشیدن و پیشنهاد دادن رو بستم.
    با یکی از سنسورها مشکلم تقریبا حل شد.
    امایک مشکل بزرگ دارم :
    1- یکی دیگه از سنسورهام adxrs300 است که تغذیه 5v داره و گاهی خروجی اش تا نزدیک 5 (4.8v ) بالا میره در اون صورت به نظرم opamp اشباع میشه چون تو خروجی اش 1v افت دارم و حدود 3vاست. در این حالت جریان خروجی ام هم در حدود 300UA است که باز هم کمه.

اگر ممکنه راهنماییم کنید .
    از راهنماییهای مفید همه دوستان ممنونم
    خبر آمد خبری در راه است---- خرم آندل که ازو گاهست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
      دوستان خوب تقویت کننده های ترازیستوری برای کار دقیقی مثل خوندن سنسور مناسب نیستند. حتی از همه ی opampآ‌ ها هم نمیشه استفاده کرد.

می تونید از opamp دقیق op-07 برای سرعتهای پایین و opamp دقیق op-27 برای سرعتهای بالا استفاده کنید
      با سلام این دو تقویت کننده تغذیه مثبت ومنفی می خواهد یک opamp با تغذیه 5v(تک تغذیه ) با همین دقت ممکنه معرفی کنید ؟

از رهنماییتون ممنونم

دیدگاه

سلام
        آقا من منظورتون رو متوجه نشدم که میگید 1 تا 100 کیلو اهم در ورودی adc وجود داره یعنی چی؟
        من از یه سری سنسور فشار 20ma-4ma استفاده کردم و برا تبدیل جریان به ولتاا¾ا¾ ژ از یه تقسیم مقاومتی 500 اهمی استفاده کردم که در نهایت به من 1 تا 5 ولت میده
        اگه تو ورودی adc بخواد 100k مقاومت باشه که همه چی نامیزون در میاد منظورتون چی بود؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ma_bazrafshan
          سلام
          آقا من منظورتون رو متوجه نشدم که میگید 1 تا 100 کیلو اهم در ورودی adc وجود داره یعنی چی؟
          من از یه سری سنسور فشار 20ma-4ma استفاده کردم و برا تبدیل جریان به ولتاا¾ا¾ ژ از یه تقسیم مقاومتی 500 اهمی استفاده کردم که در نهایت به من 1 تا 5 ولت میده
          اگه تو ورودی adc بخواد 100k مقاومت باشه که همه چی نامیزون در میاد منظورتون چی بود؟
          سلام دوست عزیز
          شکل زیر رو از دیتا شیت atmega128 قسمت adc براتون گذاشتم صفحه 236. احتمالا سنسور شما جریان خروجی خوبی داشته اما مال من جریانش در حد میکرو آمپره.

دیدگاه

سلام
            آقا من سنسوری که استفاده کردم سنسور فشار 4 تا 20 میلی آمپر بود اما این 100 کیلو اهم برام جالبه

دیدگاه

سلام دوست عزیز
              دیتا شیت رو دیدین ؟ من متاسفانهنتونستم عکس رو بگذارم.
              جریان شما در حد میلی آمپر بوده مشکل جریان نداشتید.

دیدگاه

آقای مرادی عزیز
                پ آمپ فول رنج هم توی بازار هست که از نزدیک صفر تا نزدیک VCC کار می کنه. بهشون میگن Rail to Rail

http://www.swarthmore.edu/NatSci/echeeve1/Ref/SingleSupply/SingleSupply.html
                با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X