اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نویز میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نویز میکرو

سلام دوستان
    یه مدار میکرو (avr) دارم که بعضی وقتا فک کنم نویز میگیره . میکرو خودش خوب کار میکنه ولی رو lcd متن به هم ریخته میشه.
    از رگولاتور 7805 استفاده کردم. قبل رگولاتور یه خازن 1000میکرو فاراد گذاشتم و بعد رگولاتور یه خازن 100میکرو .
    به نظر شما مشکل چیه؟؟

پاسخ : نویز میکرو

خوب می تونه از هرچی باشه مثلا فاصله زیاد ال سی دی و یا نبودن خازن 100 نانو روی ورودی ولتاژ میکرو و رگلاتور و هم چنین رویه پایه تغذیه ال سی دی اگه مشکل حل نشد بگید
    -0-

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mansoor0001 نمایش پست ها
      سلام دوستان
      یه مدار میکرو (avr) دارم که بعضی وقتا فک کنم نویز میگیره . میکرو خودش خوب کار میکنه ولی رو lcd متن به هم ریخته میشه.
      از رگولاتور 7805 استفاده کردم. قبل رگولاتور یه خازن 1000میکرو فاراد گذاشتم و بعد رگولاتور یه خازن 100میکرو .
      به نظر شما مشکل چیه؟؟
      سلام،
      احتمال اینکه ایراد از برنامه ات باشه، زیاده!
      ... .
      حتما میدونی که در صورت استفاده از رگلاتور (مثلا 7805)، ولتاژ ورودیش باید چند ولتی از خروجی رگلاتور بیشتر باشه! (مثلا 8 تا 12 ولت باشه).
      مدارت رله هم داره یا نه؟ دیود هرزگرد (نزدیک به رله) گذاشتی یانه! بهتره که رله رو با ولتاژ بالاتری انتخاب کنی و از قبل از رگلاتور تغذیه اش کنی!
      همیشه هم یک دونه خازن عدسی مثلا 100 نانو نزدیک به میکروت (و همین طور برای بقیه آی سی های مدارت) قرار بده!
      و اگه LCD رو با سیم وصل کردی، سیمت حتی المقدور کوتاه و از نوع فلت باشه!
      پایه ریست میکروت رو هم با یه مقاومت 10 کیلو پول آپ کن!
      یه دونه دیود معمولی هم اگه همیشه در ورودی تغذیه مدارات «با پلاریته معکوس» قرار بدی، بد نمیبینی!
      ...
      البته قوی و مناسب بودن منبع تغذیه همیشه شرط است!
      ◙◙◙◙◙ میخوام به دوستان یه کتاب معرفی کنم! وقت کردید، بخونید - اسمش هست قرآن، سال نشر 10، نویسنده: خدا . ◙◙◙◙◙

دیدگاه

از کریستال خارجی هم استفاده کن تا مدارت پایدار تر بشه
        ! Life doesn't get easier , you just get stronger

دیدگاه

سلام
          همه دوستان گفتن ماهم میگیم
          خازن 100 نانوبله 100 نانو مشکلو حل می کنه 100 نانو 100 ولت پلی استر دقیقا کنار پایه ی ی تغذیه ی میکرو بزارید و چند تا مولتی لایر هم کنارش من میگم حداقل 3 تا مولتی لایر بزار
          موفق باشی
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

من همه راههایی که دوستان گفتن و قبلا انجام داده بودم ولی همچنان روی ال سی دی نویز میدیدم.
            دیگه اومدم هرجا که فکر میکردم قراره نویز بیاد init کردم دوباره . یعنی نویز میآد بهم میریزه ال سی دی رو . منم به نویز خیلی خونسردانه میگم دستت درد نکنه که یهم ریختی ال سی دی مارو بعد دوباره init میکنم دوباره ال سی دی برمیگرده سرجاش.چون خیلی سریع انجام میشه این پروسه - الان همه دوستانم فکر میکنن که من نویز رو گرفتم.البته ما رو میکرو هیچ مشکلی نداشتیم.الانم کنار موتورهای توان بالا هم داره به کار خودش ادامه میده.
            به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
            (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

بهترین خازن ها برای گرفتن نویز برای میکرو خازنهای تانتالیوم و مولتی لایر هستند.در رنج 100 و 1000 و 10000 نانو برای شرایط معمولی
              بنا به تجربه اندازه ترک ها باید در یک محدوده باشه و ترکهای بزرگ نه تنها کمکی نمیکنه بلکه نویز محیط رو میگیره
              جدیدترین ویرایش توسط amin tal; ۰۱:۲۰ ۱۳۹۶/۱۲/۱۸.

دیدگاه

سلام.
                اگر میکروتونavr هست و نتونستین مشکل رو حل کنید ( هرچند که باید حل بشه چون قضیه زیاد بغرنجی نیس.)
                در صورتی که میتونید ازpic استفاده کنید آنوقت تفاوت را احساس خواهید کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam نمایش پست ها
                  من همه راههایی که دوستان گفتن و قبلا انجام داده بودم ولی همچنان روی ال سی دی نویز میدیدم.
                  دیگه اومدم هرجا که فکر میکردم قراره نویز بیاد init کردم دوباره . یعنی نویز میآد بهم میریزه ال سی دی رو . منم به نویز خیلی خونسردانه میگم دستت درد نکنه که یهم ریختی ال سی دی مارو بعد دوباره init میکنم دوباره ال سی دی برمیگرده سرجاش.چون خیلی سریع انجام میشه این پروسه - الان همه دوستانم فکر میکنن که من نویز رو گرفتم.البته ما رو میکرو هیچ مشکلی نداشتیم.الانم کنار موتورهای توان بالا هم داره به کار خودش ادامه میده.
                  کار جالبیه که از طریق نرم افزار مشکل و روحل می کنید ولی با این کار عملا صورت مسئله پاک میشه نویز گرفته نمیشههمونطور که جناب amin tal عزیز گفتن باید از خازن های 100 نانو استفاده کنید باید خازن هایی باشه که esr کمی داشته باشن(مقاومت سری کم)
                  مولتی لایر و تانتال از این دستن پلی استر هم بزارید بی اثر نیست چند تا صد نانو باید بزارید من پلی استر 100 ولت میزارم مشکلو حل می کنه
                  موفق باشید
                  Proudly @real_ahmadi
                  #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

ممنون دوستان
                    توی مدارم از یه رله هم استفاده کردم. و طول فلت lcd حدود 25 سانتی میشه و ولتاژ ورودی مدار یعنی ورودی رگولاتور 12 ولت و 3 امپر هست.
                    و خازن عدسی 100 نانو برای تغذیه میکرو گذاشتم ولی بازم مشکلو دارم.
                    نمیدونم مشکل کجاست. وقتی که مثلا یه کلیدی بیرون از مدار(مثل کلید برق لامپ خونه ) که نزدیک پریز برق مدارم رو روشن خاموش میکنم مدارمو نویز میاندازه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mansoor0001 نمایش پست ها
                      ممنون دوستان
                      توی مدارم از یه رله هم استفاده کردم. و طول فلت lcd حدود 25 سانتی میشه و ولتاژ ورودی مدار یعنی ورودی رگولاتور 12 ولت و 3 امپر هست.
                      و خازن عدسی 100 نانو برای تغذیه میکرو گذاشتم ولی بازم مشکلو دارم.
                      نمیدونم مشکل کجاست. وقتی که مثلا یه کلیدی بیرون از مدار(مثل کلید برق لامپ خونه ) که نزدیک پریز برق مدارم رو روشن خاموش میکنم مدارمو نویز میاندازه
                      سلام
                      طول فت ال سی دی خیلی زیاده
                      روی تغذیه ی خود ال سی دی خازن 100 نانو بزار نشد باید سیمو کوتاه تر کنی
                      موفق باشید
                      Proudly @real_ahmadi
                      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
                        کار جالبیه که از طریق نرم افزار مشکل و روحل می کنید ولی با این کار عملا صورت مسئله پاک میشه نویز گرفته نمیشههمونطور که جناب amin tal عزیز گفتن باید از خازن های 100 نانو استفاده کنید باید خازن هایی باشه که esr کمی داشته باشن(مقاومت سری کم)
                        مولتی لایر و تانتال از این دستن پلی استر هم بزارید بی اثر نیست چند تا صد نانو باید بزارید من پلی استر 100 ولت میزارم مشکلو حل می کنه
                        موفق باشید
                        بله حق با شماست.
                        همه ی راهها هم همین الان به پروژه اضافه شده. یعنی خازن گزاری هم شده. از دوتا رگولاتور پشت به پشت برا تثبیت هم استفاده کردم. هزارتا راه دیگه هم رفتم. ولی بازم با کوچکترین نویزی و ارسال فقط یک بایت اطلاعات. کل ال سی دی بهم میریزه. که باید دوباره init بشه.

معمولا تو محیط های صنعتی از دیتای 8 بیتی برای ارسال اطلاعات به ال سی دی استفاده میکنن. من بخاطر کمبود پین این کار رو نکردم.
                        بازم باید از init استفاده کنید. خیالتون رو پروژه جمع هست که هیچوقت ال سی دری قاطی نمیکنه. و ضریب اطمینان بالاست.
                        به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
                        (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

سلام
                          ممنون مهندس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X