اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ریموت کنترل تلوزیون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ریموت کنترل تلوزیون

سلام دوستان
    من الان سه تا کنترل یکیش واسه تلوزیون، یکیش مال گیرنده دیجیتال و یکیش مال ریسیور دارم.
    بازشون کردم دیدم یه میکرو 16 پایه ای توش بود، می خواستم بدونم می شه سه تا شو یکی کرد با یه میکرو جدید؟
    پروژه ی آماده ای هست؟

پاسخ : ریموت کنترل تلوزیون

هر گردی گردو نیست و هر آیسی داخل مدار دیجیتالی هم میکروکنترلر نیست!!!

برای این که چند تا کنترل رو داخل یه کنترل داشته باشید باید از کنترل مپی خور استفاده کنید که قابلیت learning دارند.
    یک رسیور جلوش قرار دادره که کلید روی کنترل learning رو نگه میدارید رو کلید روی کنترل اصلی رو فشار میدید و میگیرد جلوی سنسور کنترل learning و به همین راحتی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
      هر گردی گردو نیست و هر آیسی داخل مدار دیجیتالی هم میکروکنترلر نیست!!!

برای این که چند تا کنترل رو داخل یه کنترل داشته باشید باید از کنترل مپی خور استفاده کنید که قابلیت learning دارند.
      یک رسیور جلوش قرار دادره که کلید روی کنترل learning رو نگه میدارید رو کلید روی کنترل اصلی رو فشار میدید و میگیرد جلوی سنسور کنترل learning و به همین راحتی

http://bazarecontrol.ir/88--learning
      چرا؟ مگه فقط Atmel میکروکنترلر میزنه؟
      من می تونم کد های هر دکمه رو بخونم، در واقع می تونم همچین چیزی رو با Atmega8 بسازم.
      فقط مشکل من اینه که ولتاژ کاری Atmega زیاده و باید سه تا باتری تو کنترل بندازم که جالب نمیشه.
      میگم اون آی سی داخل کنترل رو آیا می توانم با زبان C برنامه نویسی کنم یا با Atmega فرق دارن؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alone123 نمایش پست ها
        چرا؟ مگه فقط Atmel میکروکنترلر میزنه؟
        من می تونم کد های هر دکمه رو بخونم، در واقع می تونم همچین چیزی رو با Atmega8 بسازم.
        فقط مشکل من اینه که ولتاژ کاری Atmega زیاده و باید سه تا باتری تو کنترل بندازم که جالب نمیشه.
        میگم اون آی سی داخل کنترل رو آیا می توانم با زبان C برنامه نویسی کنم یا با Atmega فرق دارن؟
        مگه من اسمی از اتمل آوردم؟؟؟؟
        شما گفتی یه" میکرو 16 پایه ای توش بود" منم گفتم هر آیسی که 16 پایه میکروکنترلر نیست. (یه بنده خدایی بودی به هر قطعه دو پایه میگفت خارزن! (هیچی هم نه آخه خارزن چرا))

لینک پروژه ریموت لیرنینگ رو دو سه بار توی تاپیک ها گذاشتم ولی یادم نیست توی کدوم تاپیک. سرچ کنید پیدا میکنید

دیدگاه

درود ، نیاز نیست ریموت رو دستکاری کنید ، در مورد مشابه من این کار رو انجام دادم .
          یک گیرنده مادون متصل به میکرو ، به همراه فرستنده مادون به تعداد لوازمی که قصد کنترلشون رو دارید .

کد کلید های ریموت اصلی مورد نظر رو می*خونید . و یادداشت میکنید

کد کلیدهای مورد نیاز هر وسیله رو می*خونید و یادداشت میکنید .

حالا برای ترکیب*، در کد نویسی باید وقتی دکمه ای از ریموت زده شد ، با یک شرط ساده ، کد وسیله ی مورد نظر رو از فرستنده مادون مربوطه تولید کنید .

در نهایت با سیم کشی ، هر فرستنده رو مقابل چشمی وسیله مربوطه چسب میزنید . چسب باید به گونه ای باشه که نور دیگه رو جذب نکنه تا تداخلی پیش نیاد .

در واقع میکرو نقش یک واسط برای تبدیل کد های ریموت به کد های وسیله ای مثل گیرنده رو ایفا میکنه ،

دیدگاه

سلام دوستان
            من الان سه تا کنترل یکیش واسه تلوزیون، یکیش مال گیرنده دیجیتال و یکیش مال ریسیور دارم.
            بازشون کردم دیدم یه میکرو 16 پایه ای توش بود، می خواستم بدونم می شه سه تا شو یکی کرد با یه میکرو جدید؟
            پروژه ی آماده ای هست؟
            سلام.
            بله میشه سه تاشو تو یه کنترول جمع کرد.
            اگرمیخوای خودتون پروژه سازی کنید و سه تاشو تو یه کنترل جمع کنی بسم الله. استارتشو بزنید مطمعنا بقیه هم کمک خواهند کرد( و شک نکنید میتوان کنترولی ساخت که بیش از هزاران عدد کنترل با هر پروتکلی بهش لرنسازی کرد.)
            اما اگر میخوای کنترل سه کاره ات شیک و واقعا یه کنترول باشه. یه کنترل لرنینگ 4کاره چینی که توی کنترل فروشیها هست بخر و هر سه تاشو توی همون کنترل جمع کن .تمام

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Masood Ashoori نمایش پست ها
              درود ، نیاز نیست ریموت رو دستکاری کنید ، در مورد مشابه من این کار رو انجام دادم .
              یک گیرنده مادون متصل به میکرو ، به همراه فرستنده مادون به تعداد لوازمی که قصد کنترلشون رو دارید .

کد کلید های ریموت اصلی مورد نظر رو می*خونید . و یادداشت میکنید

کد کلیدهای مورد نیاز هر وسیله رو می*خونید و یادداشت میکنید .

حالا برای ترکیب*، در کد نویسی باید وقتی دکمه ای از ریموت زده شد ، با یک شرط ساده ، کد وسیله ی مورد نظر رو از فرستنده مادون مربوطه تولید کنید .

در نهایت با سیم کشی ، هر فرستنده رو مقابل چشمی وسیله مربوطه چسب میزنید . چسب باید به گونه ای باشه که نور دیگه رو جذب نکنه تا تداخلی پیش نیاد .

در واقع میکرو نقش یک واسط برای تبدیل کد های ریموت به کد های وسیله ای مثل گیرنده رو ایفا میکنه ،
              مرسی اینم روش جالبیه.
              فقط من نمی دونم باید از چه میکروکنترلری استفاده کنم؟ atmega ولتاژ قوی می خواد که به دو تا باتری نمیشه راش انداخت.
              راستی من الان کد نویسی atmega رو بلدم، آیا هر میکروکنترلری رو می تونم با این زبان پروگرام کنم یا فرق می کنه؟

دیدگاه

مرسی اینم روش جالبیه.
                فقط من نمی دونم باید از چه میکروکنترلری استفاده کنم؟ atmega ولتاژ قوی می خواد که به دو تا باتری نمیشه راش انداخت.
                راستی من الان کد نویسی atmega رو بلدم، آیا هر میکروکنترلری رو می تونم با این زبان پروگرام کنم یا فرق می کنه؟
                اگر میخواید روش من رو اجرا کنید که عرض کردم نیاز نیست شما یک کنترل بسازید ، از هر کنترل موجود میشه استفاده کرد ، با این توضیح که باید روی کنترل ، برای تمام کار های مورد نیاز در هر سه وسیله ، دکمه وجود داشته باشه ،
                ریموت های لرنینگ حاضری هستند که کنارشون کلید کشویی داره و کنترل به طور کامل تغییر می*کنه برای وسیله متفاوت ، ولی در این روش کلید مشترکی نداریم .
                مدار من با آردوینو ساخته شده ،
                اگر میخواید خودتون کنترل بسازید با باتری لیتیومی میتونید راه بندازید میکرو رو . لیتیوم تخت هست ۳.۷ ولت در سایز های مختلف ، با باطری موبایل هم که لیتیوم هست هم میتونید استفاده کنید .
                با اتمگا میشه بسازید .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X