اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کار با eeprom داخلی atmega16

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کار با eeprom داخلی atmega16

پیشنهاد امین جان خوب هست ، اما مداری که توی ذهن منه اینه که معمولا مدار های ما با سوییچینگ کار می*کنند ما بیایم این تشخیص ولتاژ رو روی ۲۲۰ پیاده کنیم ، اینطوری خیلی سریع تر از کاهش ولتاژ ۵ ولت متوجه قطع برق میشیم . میمونه یک مدار اتصال ۲۲۰ به اینتراپت !
    نظر شما چیه آقا امین ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Masood Ashoori نمایش پست ها
      پیشنهاد امین جان خوب هست ، اما مداری که توی ذهن منه اینه که معمولا مدار های ما با سوییچینگ کار می*کنند ما بیایم این تشخیص ولتاژ رو روی ۲۲۰ پیاده کنیم ، اینطوری خیلی سریع تر از کاهش ولتاژ ۵ ولت متوجه قطع برق میشیم . میمونه یک مدار اتصال ۲۲۰ به اینتراپت !
      نظر شما چیه آقا امین ؟
      مداری هس که از ولتاژ 220 نمونه برداری کنه،که ایزوله از میکرو باشه بشه به میکرو داد واسه مقایسه یا همچین چیزی؟

دیدگاه

میشه از چنین مداری استفاده کرد
        Arduino Geek is a knowledge sharing platform for Arduino project creators, where you can learn about robotics and automation project based on Arduino.

دیدگاه

میشه از چنین مداری استفاده کرد
          http://www.arduinogeek.com/2016/10/d...duino.html?m=1
          الان به نظرتون این زمانی که میخوام سیو کنم خیلی ضرر داره؟اخه مدت دوره 21 روزه که هر ساعت زمانو سیو کنم میشه 21*24 بار طول دوره،که یه دوره تست کنم ببینم دستگاه کلا جواب میده یا نه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadgh1370 نمایش پست ها
            الان به نظرتون این زمانی که میخوام سیو کنم خیلی ضرر داره؟اخه مدت دوره 21 روزه که هر ساعت زمانو سیو کنم میشه 21*24 بار طول دوره،که یه دوره تست کنم ببینم دستگاه کلا جواب میده یا نه
            نه مشکلی نیست ، کلا از نظر تئوری نوشتن ایپرام در لوپ زمانی به دلیل محدودیت دفعات نوشتن توصیه نمیشه ، ولی اگر کم هست اگر تست هست حتی بسته به نیاز شما می*تونه کاربرد دائمی هم داشته باشه ولی باید این موضوع عمر حافظه رو در نظر بگیرید

دیدگاه

نه مشکلی نیست ، کلا از نظر تئوری نوشتن ایپرام در لوپ زمانی به دلیل محدودیت دفعات نوشتن توصیه نمیشه ، ولی اگر کم هست اگر تست هست حتی بسته به نیاز شما می*تونه کاربرد دائمی هم داشته باشه ولی باید این موضوع عمر حافظه رو در نظر بگیرید
              خیلی ممنون،تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadgh1370 نمایش پست ها
                سلام،دوستان برای ذخیره زمان در eeprom داخلی میکرو چه باید کرد؟مثلا یه تایمری نوشته شده این زمان در حافظه ذخیره بشه و وقتی برق رفت و باز اومد میکرو ادامه همون زمان رو پیش بگیره و کارشو ادامه بده،ممنون میشم اگه کدی،یا راهنمایی کنید تا اینو انجام بدم
                من اگه جای شما میخاستم دستگاه جوجه کشی رو اینطوری براش کد میزدم . هیچوقت نمیاومدم از مداراتی استفاده کنم که شک و ابهام توش دارم. یا نمیساختمش.
                برای همین دوتا راه حل رو پیش رو ی خودم میدیدم :
                ۱- بیام از ds1307 استفاده کنم و با یه باتری که در زمان نبود برق اتومات تشخیص بده و تا 10 سال زمان رو برام بشماره بدونه اینکه مشکلی از قطعی برق براش پیش بیاد. با میکرو میاومدم اطلاعات و ازش میگرفتم.
                ۲- میرفتم سراغ میکرو هایی که خودشون باتری بک آپ پشتیبانی میکنن. مثل stm32f103rte .
                من راه دوم هرچند سخت رو در پیش گرفتم تا دیگه همچین مشکلات مسخره ای در طراحی مداراتم پیش نیاد.و اطمینان کارم بالا باشه. چون میدونم شرکتی مثل st با مهندساش اومده حداکثر تلاش رو برای rtc در نبود برق کرده و منم با اطمینان کامل دستگاه رو به مشتریانم میدم.
                موفق باشید.
                به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
                (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X