اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت موس با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت موس با AVR

سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان. من قصد دارم یک موس با استفاده از AVR بسازم و تقریبا نصف راه رو رفتم. یک آی سی A3080 که مخصوص موس هست گرفتم و دلتا x و دلتا y رو از طریق میکرو دریافت کردم. یعنی الان متوجه میشیم که چه مقدار جابه جایی و به کدوم سمت اتفاق افتاده. حالا میخوام همین جابه جایی رو به عنوان موس به کامپیوتر منتقل کنم به شکلی که کامپیوتر این وسیله خارجی به عنوان موس تشخیص بده و جابه جایی رو انجام بده. تحقیق کردم و متوجه شدم میشه با HID همچنین کار کرد ولی دقیق متوجه نشدم چجوری باید این کار رو کنم. اگه کسی از دوستان این روش یا هر روش دیگه ای رو بلده که بشه باهاش دیتایی که دریافت کردم رو به کامپیوتر منتقل کنه و سپس کامپیوتر اون رو به عنوان موس تشخیص بده، لطفا بنده رو راهنمایی کنه. سپاس فراوان

پاسخ : ساخت موس با AVR

نوشته اصلی توسط saeedhasani نمایش پست ها
    سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان. من قصد دارم یک موس با استفاده از AVR بسازم و تقریبا نصف راه رو رفتم. یک آی سی A3080 که مخصوص موس هست گرفتم و دلتا x و دلتا y رو از طریق میکرو دریافت کردم. یعنی الان متوجه میشیم که چه مقدار جابه جایی و به کدوم سمت اتفاق افتاده. حالا میخوام همین جابه جایی رو به عنوان موس به کامپیوتر منتقل کنم به شکلی که کامپیوتر این وسیله خارجی به عنوان موس تشخیص بده و جابه جایی رو انجام بده. تحقیق کردم و متوجه شدم میشه با HID همچنین کار کرد ولی دقیق متوجه نشدم چجوری باید این کار رو کنم. اگه کسی از دوستان این روش یا هر روش دیگه ای رو بلده که بشه باهاش دیتایی که دریافت کردم رو به کامپیوتر منتقل کنه و سپس کامپیوتر اون رو به عنوان موس تشخیص بده، لطفا بنده رو راهنمایی کنه. سپاس فراوان
    سلام،
    مهندس جان کار با USB قدری داستان داره، مخصوصا اگه بخواهی به صورت RAW کار کنی که دیگه خیلی داستان داره!
    و از طرفی اگه نوع میکرو انتخابیت، پورت USB نداشته باشه، دیگه فاجعه است!!
    ...
    احتمالا میخواهیی کنسول بازی بسازی، اگه کارت حرفه ایه، تقریبا نزدیکترین راه برای شما اینه:
    یه میکرو مجهز به پورت USB از خانواده اتمل انتخاب کنی،
    مثلا ATXmeaga32A4U یا AT90USB162 یا ...
    بعد توی مثالهای خود Atmel Studio از بخش USB مثال آماده برای کلاس HID داره!
    یعنی شما کافیه اتمل استدیور رو نصب کنی، مثال آماده رو لود و کامپایل کنی و روی میکروت پروگرام کنی!
    اولین نتایج رو که گرفتی، روی مثال کار کنی و ورودیها رو مطابق نیازت تغییر بدی!
    ...
    البته خانواده های دیگه هم مثل STM32 و PIC دقیقا همین امکانات رو دارند، که اگه مایل بودی، از اونها هم میتونی استفاده کنی!
    ...
    و اگه خیلی کارت حیاتی نیست، حدس میزنم IC رابط که بتونه برای PC نقش USB HID Device رو بازی کنه و از سمت دیگه با یه پریفرال معمولی به میکرو وصل بشه، باشه!!
    چون واسه کلاس CDC که زیاد هست!
    ◙◙◙◙◙ میخوام به دوستان یه کتاب معرفی کنم! وقت کردید، بخونید - اسمش هست قرآن، سال نشر 10، نویسنده: خدا . ◙◙◙◙◙

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X