اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اولین تجربه با میکروکنترلر 328P

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اولین تجربه با میکروکنترلر 328P

با سلام خدمت اساتید

من با تازگی به جمع مشتاقان اضافه شدم ... کمی اطلاعات در زمینه AVR ها مطالعه کردم و البته بیشتر در مورد بردهای آردوینو

ولی این برای من سوال باقیمانده که آیا وقتی یک میکروکنترلر خام رو خرید میکنیم میتونیم با جایگذاری بجای میکروکنترلر بردی مثل آردوینو UNO اون رو آماده پروگرام کرد

منظورم این هست که آیا با برد آردوینو اونو میتونیم یک میکروکنترلر خام رو بوت لودر ریخت و پروگرام اولیه انجام داد یا حتما برای اولین بار باید یک پروگرامر داشته باشیم؟

با تشکر از انجمن و فروشگاه عالی
    وحید سرابندی

پاسخ : اولین تجربه با میکروکنترلر 328P

نوشته اصلی توسط life_lie_die@yahoo.com نمایش پست ها
    با سلام خدمت اساتید

من با تازگی به جمع مشتاقان اضافه شدم ... کمی اطلاعات در زمینه AVR ها مطالعه کردم و البته بیشتر در مورد بردهای آردوینو

ولی این برای من سوال باقیمانده که آیا وقتی یک میکروکنترلر خام رو خرید میکنیم میتونیم با جایگذاری بجای میکروکنترلر بردی مثل آردوینو UNO اون رو آماده پروگرام کرد

منظورم این هست که آیا با برد آردوینو اونو میتونیم یک میکروکنترلر خام رو بوت لودر ریخت و پروگرام اولیه انجام داد یا حتما برای اولین بار باید یک پروگرامر داشته باشیم؟

با تشکر از انجمن و فروشگاه عالی
    وحید سرابندی
    سلام دوست گرامی
    ورودتون رو تبریک میگم ...

شما وقتی بخواهید یه پردازنده رو در بوردهای اردینو _حالا به هر دلیلی _ عوض کنید باید با یه پروگرامر دیگه بوت لودر رو در اون پروگرام کنید تا سیستم بتونه اونو شناسایی کنه ... بله به یه پروگرامر جدا احتیاج داری .. در غیر این صورت شناسایی نمیشه ... فرقی نمیکنه از چه اردینویی استفاده میکنید
    ! Life doesn't get easier , you just get stronger

دیدگاه

درود ، در مثال های نرم افزار آردو ، یک برنامه هست با نام Arduino as isp که این برنامه ، برد uno شما رو به یک پروگرمر تبدیل می*کنه ، چیپ خام نیاز به یک کریستال و یک مقاومت برای پایه ریست داره ، با سیم کشی میتونید بوت لودر بزنید ، بعد از این کار ، هم چیپ به تنهایی قابل استفاده است و هم میتونید جایگزین چیپ روی بردتون کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Masood Ashoori نمایش پست ها
        درود ، در مثال های نرم افزار آردو ، یک برنامه هست با نام Arduino as isp که این برنامه ، برد uno شما رو به یک پروگرمر تبدیل می*کنه ، چیپ خام نیاز به یک کریستال و یک مقاومت برای پایه ریست داره ، با سیم کشی میتونید بوت لودر بزنید ، بعد از این کار ، هم چیپ به تنهایی قابل استفاده است و هم میتونید جایگزین چیپ روی بردتون کنید
        https://www.arduino.cc/en/Tutorial/ArduinoToBreadboard
        سپاسگذارم
        پس یعنی یک میکروکنترلر خام رو با جایگذاری در مدار با کریستال و یک مقاومت مشخص میشه توسط یک برد اردوینو دیگر راه اندازی کرد و نیاز به پروگرامر حتماً نیست

من 2 تا میکرو 328 دارم و یک برد آردوینو با میکرو خود برد میتونم از برد برای ریختن بوت لودر و پروگرام کردن 2 میکرو دیگر استفاده کنم و نیازی نیست پروگرامر بخرم؟

دیدگاه

با ذکر اینکه داشتن پروگرمر usbasp خیلی خوبه . ولی بله میتونید . لینک آموزش هم براتون گذاشتم که نحوه سیم کشی دقیق شرح داده شده

دیدگاه

من اون لینک رو نگاه کردم یک پاراگرافش رو شاید من بد متوجه شدم به نظرم میگه اگر چیپ جدیدی میخرید که بوت لودر نشده با این روش نمیتونید با بردآردوینو بوت لودر بریزید یا شاید من متوجه
            However, if you purchased some extra Atmega328 or Atmega168 chips from an online store they will have NOT been bootloaded with the Arduino bootloader (with the exception of Adafruit Industries). What does this mean? You won't be able to program your chips using the USB to serial breakout board and the Arduino software. So, in order to make your new chips useful for Arduino you MUST bootload them and MUST check out step 4.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط life_lie_die@yahoo.com نمایش پست ها
              من اون لینک رو نگاه کردم یک پاراگرافش رو شاید من بد متوجه شدم به نظرم میگه اگر چیپ جدیدی میخرید که بوت لودر نشده با این روش نمیتونید با بردآردوینو بوت لودر بریزید یا شاید من متوجه
              However, if you purchased some extra Atmega328 or Atmega168 chips from an online store they will have NOT been bootloaded with the Arduino bootloader (with the exception of Adafruit Industries). What does this mean? You won't be able to program your chips using the USB to serial breakout board and the Arduino software. So, in order to make your new chips useful for Arduino you MUST bootload them and MUST check out step 4.
              نوشته نمی*تونید با مبدل USB به سریال پروگرام کنید ، چیپ آردوینو یا همون بوت لودر دار با سریال پروگرم میشه ، اما چیپ خام با spi . که در آخرین جمله میگه برای اینکه بتونید با آردوینو کار کنید طبق مرحله چهار باید چیپ رو بوت لود کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X