اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کار نکردن برنامه بسکام به صورت عملی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کار نکردن برنامه بسکام به صورت عملی

سلام . دوستان من برنامه ی بیسیک نوشتم که در پروتیوس کار میکنه ولی بصورت عملی کار نمیکنه . اول فکر میکردم از پروگرامم هست (پروگرامم هاتل هست) ولی نبود قبلا این اتفاق برایم افتاده بود با عوض کردن هارد لبتاپ ام مشکل رفع شد ولی دوباره الان این مشکل رو دارم یعنی برنامه ام در پروتیوس کار میکنه ولی به صورت عملی کار نمیکنه.این هم اضافه کنم که یک مدار چشمک زن از اینترنت دانلود کردم وقتی پروگرام کردم کار کرد ولی وقتی من همون برنامه چشمک زن رو خودم در بسکام لبتاپم اوردم و پروگرام کردم باز هم در پروتیوس کار کرد ولی به صورت عملی کار نکرد . هم فیوض بیت هام درست هست و هم پروگرامم. و هم لبتاپم ویندوزش عوض کردم و هم بسکامم رو از عوض کردم
    اگر کمکم کنید ممنونتون میشم

پاسخ : کار نکردن برنامه بسکام به صورت عملی

1- منبع تغذیه رو چک کنید
    2- اگه فیوز بیت ها روی کریستال خارجی تنظیم شده اون رو به کریستال داخلی برگردونید یا از کریستال خارجی استفاده کنید
    3- حتمن پورت ها رو بصورت خروجی برنامه ریزی کنید
    config portX = output

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

همه این کار ها رو کردم ولی نشد . انگار مشکل لب تاپ ام هست چون قبلا یک بار این اتفاق برام افتاد با عوض کردن هارد لبتاپم خوب شد ولی دوباره الان پرو گرام میشه تو پروتیوس جواب میده ولی تو عمل جواب نمیده

دیدگاه

تنظیمات بیسکام رو عوض کردی ؟

فقط یه قسمت مهم داره به نام wrap word
        اون نباید تیکش فعال باشه

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X