اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در ساخت ساعت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در ساخت ساعت

سام.
    می خواستم بدونم کسی آی سی رو سراغ داره که بشه باهاش یه ساعت با led ساخت و دیگه ازمیکرو استفاده نکنیم؟
    ممنون :icon_razz:

پاسخ : کمک در ساخت ساعت

سلام ...............

منظورتون از آیسی چیه؟ با LED دقیقا میخواین چیکار کنین؟ چرا اینقدر مختصر سوال فرمودید( یه مقدار اطلاعات بدید بابا..)

اگه میخواید با میکرو کار نکنید، میتونید با گیت های منطقی کار کنید . بازم باید بیشتر توضیح بدین . موفق باشید .
    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

آی سی mm5402 که یک مدار در کتاب مجموعه مدار کتاب آقای بخت آور با همین آی سی ساخته شده (جلد 4)

دیدگاه

سلام...
        ببینید من می خوام یه ساعت با تابلو روان بسازم اما از میکرو استفاده نکنم.می خواستم ببینم آی سی وجود داره که بتونه ساعت رو روی تابلو روان نشون بده و تابلو روان رو کنترل کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ardavanzzz
          سلام...
          ببینید من می خوام یه ساعت با تابلو روان بسازم اما از میکرو استفاده نکنم.می خواستم ببینم آی سی وجود داره که بتونه ساعت رو روی تابلو روان نشون بده و تابلو روان رو کنترل کنه
          ببخشید ولی با میکرو راحت تره ها! اگه برنامه نویسی بلد نیستید ، باید بگم زیاد سخت نیست یادگیریش!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ardavanzzz
            سلام...
            سلام.
            اگه قرار باشه برای هر مداری یک IC آماده بسازن که دنیا پر از IC میشد.
            www.icesi.ir

دیدگاه

سلام ...................

ببینید شما میتونید از گیت های منطقی استفاده کنید و برای نمایش هم از صفحات رقمی سون سگمنت استفاده کنید . (اگه نمیخواید دنیا پر از IC بشه..) به هر حال راه دیگه ایه که شما از میکرو استفاده نکنید و قیمتش هم مطلوب در میاد .. موفق باشید .
              دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X