لطفا اگر می شود درباره پروژه ساعت عقربه ای باled توسط avr کمکم کنید. :nice:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ساعت عقربه ای با led توسط avr
Collapse
X
-
پاسخ : ساعت عقربه ای با led توسط avr
من ساختم
چی رو میخواید بدونید بگین تا توضیح بدمپروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکیمن ساختم
چی رو میخواید بدونید بگین تا توضیح بدم
یه جوری میگید انگار کل اطلاعات چند گیگ میشه!محمد حسین سعادت فر
---------------------------------------------
آنچه خود داشت زبیگانه تمنا می کرد....
- تشکرها 1
دیدگاه
-
سلام
اگه می بینید که پروژه رو توی تالار نگذاشتم به خاطر اینکه این ساعت رو توی شرکتمون داریم تولید میکنیم :nerd:
هرچند ساخت اینجور ساعتها که کار چندان سختی نیست و هر کس که کار با AVR و LATCH ها و بافرها رو بلد باشه به راحتی میتونه از از این ساعتها بسازه
ولی خوب هر سوالی داشتید با کمال میل جواب میدم :agree:پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکیسلام
اگه می بینید که پروژه رو توی تالار نگذاشتم به خاطر اینکه این ساعت رو توی شرکتمون داریم تولید میکنیم :nerd:
هرچند ساخت اینجور ساعتها که کار چندان سختی نیست و هر کس که کار با AVR و LATCH ها و بافرها رو بلد باشه به راحتی میتونه از از این ساعتها بسازه
ولی خوب هر سوالی داشتید با کمال میل جواب میدم :agree:
من دارم رو طرحش کار میکنم اگه میشه کمکم کنیدبچه بودم غصه وبالم نبود هیچکی حریفه شوروحالم نبود
بچه که بودم آسمون آبی بود حتی شبای ابری مهتابی بود
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکیمن ساختم
چی رو میخواید بدونید بگین تا توضیح بدمخدایا چگونه زیستن را به من بیاموز ، چگونه مردن را خود خواهم آموخت
"دکتر علی شریعتی"
دیدگاه
دیدگاه