سلام این هم فایل پروتئوس ساعت اذان گوخدمت شما باید یاد آوری کنم برنامه این ساعت به افق تهران میباشد وبرای محل موردسکونت شما اگرغیرازشهرتهران میباشد باید ازطراح ساعت بپرسید موفق باشید.
جدیدترین ویرایش توسط mohamad341; ۱۸:۳۴ ۱۴۰۱/۰۴/۲۱.
سلام دوستان گرانقدر این برنامه تا چه میزان ترانزیستور را روشن نگه میدارد تا اذان خش بشود؟آیا بر اساس مدت زمان است یا یک فایل را پخش می کند تا تمام شود؟؟
چرا ولی به افق شهرتهران می باشد برای دیگرشهرها باید اوقات شرعی آن شهرهاراپیدا بکنید ودرداخل برنامه قراردهید متاسفانه pcb راهم من ندارم.
سلام شما مدت زمان روشن نگه داشتن ترانزیستور را داخل این برنامه میدانید؟چون میخواستم یک دعا قبل پخش اذان که متصل به اذان است هم پخش شود.ایا نیاز هست این دو فایل را ترکیب کرده و یکی کنم یا برنامه مدت زمان خاصی ترانزیستور را روشن نگه میدارد؟
سلام مدت زمان روشن بودن ترانزیستورراطراح ساعت درهمان پست های اول ودوم توضیح داده که به اندازه پخش یک اذان می باشد یعنی چنددقیقه بازجزییات راازخودایشان بپرسید من این ساعت رافقط درپروتئوس امتحان
کرده ام وعملا نساخته ام موفق باشید.
بله . این پایه یک هرتز برای چشمک زن وسط هست..
اگر ال ای دی خیلی پرنور نباشه .. پایه میکرو میتونه 2 تا led را روشن
کند .. کلا علاقه ای به قطعات اضافه ندارم
من از پایه دات سگمنت ساعت استفاده کردم.. حتما از مقاومت 330 اهم
برای روشن کردن این پایه استفاده کنید..
خوشحال میشوم سوال یا نظری داشتید بفرمایید..
سلام آقا یوسف عزیز این برنامه چند دقیقه ترانزیستور را روشن نگه میدارد؟میخواهم یک فایل دو دقیقه ای قبل اذان و یک فایل ۴ دقیقه ای بعد اذان اضافه کنم.در واقع یک فایل باشد چکار کنم؟؟ممنون میشوم راهنمایی کنید.
منتظر pcb هم هستیم
سلام مدت زمان روشن بودن ترانزیستورراطراح ساعت درهمان پست های اول ودوم توضیح داده که به اندازه پخش یک اذان می باشد یعنی چنددقیقه بازجزییات راازخودایشان بپرسید من این ساعت رافقط درپروتئوس امتحان
کرده ام وعملا نساخته ام موفق باشید.
در صورت امکان حتما از ماژول ds3231 استفاده کنید
نیاز به هیچ تغییری در نرم افزار نیست
اما نکته،، این ماژول به صورت اتوماتیک باتری خود را شارژ میکند،، و از انجایی که باتری ما قابل شارژ نیست باعث خرابی باتری میشود،، برای رفع این مشکل باید ولتاژ کار ماژول رو در حدود ۳ ولت قرار بدید که ماژول دیگه باتری را شارژ نمیکنه، برای کاهش ولتاژ میتونید از دیود سری شده با خط تغذیه ماژول استفاده کنید،،، متوسط هر دیود 7دهم ولت کاهش ولتاژ ، نوع دیود میتونه. 1N4001 باشه یا هر نوع یکسوساز دیگه غیر از شاتکی،،
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
متاسفانه به علت مشغله و مشکلات دیگه، این پست رو کامل فراموش کرده بودم
بزودی فایل pcb رو قرار میدم
سلام دوست عزیز لطفا فایل pcb و فایل راهنمای قطعات رو بزارید
در صورت امکان حتما از ماژول ds3231 استفاده کنید
نیاز به هیچ تغییری در نرم افزار نیست
اما نکته،، این ماژول به صورت اتوماتیک باتری خود را شارژ میکند،، و از انجایی که باتری ما قابل شارژ نیست باعث خرابی باتری میشود،، برای رفع این مشکل باید ولتاژ کار ماژول رو در حدود ۳ ولت قرار بدید که ماژول دیگه باتری را شارژ نمیکنه، برای کاهش ولتاژ میتونید از دیود سری شده با خط تغذیه ماژول استفاده کنید،،، متوسط هر دیود 7دهم ولت کاهش ولتاژ ، نوع دیود میتونه. 1N4001 باشه یا هر نوع یکسوساز دیگه غیر از شاتکی،،
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
متاسفانه به علت مشغله و مشکلات دیگه، این پست رو کامل فراموش کرده بودم
بزودی فایل pcb رو قرار میدم
سلام آقا یوسف فایل pcb رو نمیزارید؟
کجای کد میزان روشن ماندن برای پخش اذان هست؟؟
دیدگاه