اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

obdev USB ** آموزش اتصال avr به پورت usb بدون آی سی واسط

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : obdev USB ** آموزش اتصال avr به پورت usb بدون آی سی واسط

سلام
    این فایل جمع بندی تمام تاپیک ها و همیچنین دارای عکس می باشد. مثال جدیدی هم در این فایل زده شده و خلاصه اگه دانلود نکنید، از دست دادید.
    فایل های پیوست شده
    بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
    اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

باتشکر فراوان :applause:

دیدگاه

سلام
        دوستان من یه چیزی را نفهمیدم وقتی ما بخواهبم اطلاعات به کامپیوتر بفرستیم کدوم سیم منظورم مثبت یا منفی دی به عنوان کلاکه وکدام به عنوان
        دیتا اگه میدونید در رابطش توضیح بدهید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farhad_year2004
          سلام
          دوستان من یه چیزی را نفهمیدم وقتی ما بخواهبم اطلاعات به کامپیوتر بفرستیم کدوم سیم منظورم مثبت یا منفی دی به عنوان کلاکه وکدام به عنوان
          سلام
          بی خیال. من که هیچی از پروتکل electrical ش نمیدونم. اگه مقاله ای دارید بذارید که ما هم استفاده کنیم. البته یه زمان یه فایل از atmel دانلود کردم که همه جزئیات رو مو به مو گفته بود ، ولی گمش کردم :mrgreen: :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farhad_year2004
            سلام
            پایه های D+ و D- ورودیهای دیفرانسیلی یک opamp هستن که اگه ولتاژ D+ بیشتر از d- شد خروجی پ امپ میشه اشباع بالا یعنی یک منطقی
            به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

درضمن یک و صفرها بصورت NRZI روی این خطوط منتقل میشن
              http://en.wikipedia.org/wiki/Non-return-to-zero
              چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رستمی
                درضمن یک و صفرها بصورت NRZI روی این خطوط منتقل میشن
                http://en.wikipedia.org/wiki/Non-return-to-zero
                میشه بیشتر بگین درباره nrzi
                علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

کدینگ عدم بازگشت به صفر (تو Device های مخابراتی اغلب از manchester یا NRZI استفاده میشه)

اینم یه مثال واسه NRZ ، NRZI ، Manchester :

آموزش نرم افزار Matlab برای دانشجویان رشته های مهندسیhttp://alidoost.ir/news.php?readmore=22

دیدگاه

تو کدینگ ، دیگه واسه تشخیص 0 یا 1 از سطح ولتاژ صرف استفاده نمیشه.
                    بلکه از تغییر وضعیت یعنی لبه ها بیشتر استفاده میشه.
                    آموزش نرم افزار Matlab برای دانشجویان رشته های مهندسیhttp://alidoost.ir/news.php?readmore=22

دیدگاه

نچ نچ نچ ببین قدرت خدا رو. مردم چه چیزایی بلدن(این که گفتیnrzi یعنی چه) :mrgreen:

دست mostafahk درد نکنه فکر کنم libusb دیگه ترکید(پکید). میدونم این بحثی رو که الان دارم میکنم یکم عجیبه شاید دست نیافتنی و سخت یافتنی ولی. اگه بخوایم مثلا با یه ARM یا at90usb کلاس usb خودمون رو تشکیل بدیم (خارج از کلاس های استانداردی مثله mass storage device یا hid یا cdc و...) چی کار باید بکنیم؟؟؟!!! oo: oo: oo:

مثلا وقتی میخواستیم توی C با پورت پرینتر کار کنیم یه آدرس بود برای کنترل رجیستر یکی برای data یکی هم وضعیت(برای پورت سریال هم همینطوری بود که بعد با اومدن ocx و dll های عجیب غریب دیگه ما با رجیسترها کار نداشتیم)
                      آیا توی usb اگه بخوایم خودمون component بنویسیم رجیستری هست برای این کار. چیزی هست؟ من کتاب اکسلسون رو خوندم فقط چندتا از dll های اصلی ویندوز رو با تعدادی تابع معرفی کرده آیا همه برنامه های درایور با اینا کار میکنن.

اصلا یه سوال دیگه همه درایور ها .sys و .inf دارن اینا رو بغیر از برنامه هایی مثله windrive چیز دیگه ای هم میتونه تولید کنه. اصلا شما یه دیوایس وصل میکنید به کامپیوتر برنامه windrive میتونه فایل .sys و .inf میده (همین دیگه کاری نمیخواد بکنیم).
                      ساختار .inf برای درایور چه طوریه. توی کتاب کنترل لوازم جانبی کامپیوتر یکم توضیح داده ولی من نگاه میکنم مثلا همین .inf خودمون برای libusb یه چیزایی داره که توش ننوشته
                      (مثل اینکه زیاد سوال کردم :mrgreen: :mrgreen
                      به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alitaroosheh
                        نچ نچ نچ ببین قدرت خدا رو. مردم چه چیزایی بلدن(این که گفتیnrzi یعنی چه) :mrgreen:

دست mostafahk درد نکنه فکر کنم libusb دیگه ترکید(پکید). میدونم این بحثی رو که الان دارم میکنم یکم عجیبه شاید دست نیافتنی و سخت یافتنی ولی. اگه بخوایم مثلا با یه ARM یا at90usb کلاس usb خودمون رو تشکیل بدیم (خارج از کلاس های استانداردی مثله mass storage device یا hid یا cdc و...) چی کار باید بکنیم؟؟؟!!! oo: oo: oo:

مثلا وقتی میخواستیم توی C با پورت پرینتر کار کنیم یه آدرس بود برای کنترل رجیستر یکی برای data یکی هم وضعیت(برای پورت سریال هم همینطوری بود که بعد با اومدن ocx و dll های عجیب غریب دیگه ما با رجیسترها کار نداشتیم)
                        آیا توی usb اگه بخوایم خودمون component بنویسیم رجیستری هست برای این کار. چیزی هست؟ من کتاب اکسلسون رو خوندم فقط چندتا از dll های اصلی ویندوز رو با تعدادی تابع معرفی کرده آیا همه برنامه های درایور با اینا کار میکنن.

اصلا یه سوال دیگه همه درایور ها .sys و .inf دارن اینا رو بغیر از برنامه هایی مثله windrive چیز دیگه ای هم میتونه تولید کنه. اصلا شما یه دیوایس وصل میکنید به کامپیوتر برنامه windrive میتونه فایل .sys و .inf میده (همین دیگه کاری نمیخواد بکنیم).
                        ساختار .inf برای درایور چه طوریه. توی کتاب کنترل لوازم جانبی کامپیوتر یکم توضیح داده ولی من نگاه میکنم مثلا همین .inf خودمون برای libusb یه چیزایی داره که توش ننوشته
                        (مثل اینکه زیاد سوال کردم :mrgreen: :mrgreen
                        خیلی سوال پرسیدیا :mrgreen:

1. اگه بخوایم مثلا با یه ARM یا at90usb کلاس usb خودمون رو تشکیل بدیم (خارج از کلاس های استانداردی مثله mass storage device یا hid یا cdc و...) چی کار باید بکنیم؟؟؟!!!

باید تو device descriptor دست ببریم و شماره کلاس که یه عدد 1 بایتی هست رو برابر FFh قرار دهیم. اینطوری دیگه ویندوز کاری به کار دستگاه ما نداره.
                        منبع این سوال :
                        http://www.usb.org/developers/defined_class

2.آیا توی usb اگه بخوایم خودمون component بنویسیم رجیستری هست برای این کار. چیزی هست؟ من کتاب اکسلسون رو خوندم فقط چندتا از dll های اصلی ویندوز رو با تعدادی تابع معرفی کرده آیا همه برنامه های درایور با اینا کار میکنن?

سیستم عامل ها کنترل USB رو در دست میگرین و اجازه دسترسی به رجیسترهاش رو هم نمیدن به برنامه ها. پورت پرینتر رو چون ویندوز قاطی پورتها قبول نداره هر برنامه ای واسه خودش میتونه توش بنویسه و بخونه. و الا سریال پورت هم دسترسی به رجیسترهاش مسدوده و تنها راه DLL هاست. که البته این DLL ها هم با DLL های خود ویندوز کار می کنند.

3.اصلا یه سوال دیگه همه درایور ها .sys و .inf دارن اینا رو بغیر از برنامه هایی مثله windrive چیز دیگه ای هم میتونه تولید کنه. اصلا شما یه دیوایس وصل میکنید به کامپیوتر برنامه windrive میتونه فایل .sys و .inf میده (همین دیگه کاری نمیخواد بکنیم).

من خودم نمیدونم وقتی که دستگاه usb این همه descriptor داره دیگه این فایل اینجا چیکار میکنه. ولی برنامه INF wizard تو همون آخرین ورژن مقاله هست که میتونه بسازه. البته این inf ها برا خودشون زبون برنامه نویسی دارن و واسه کار حرفه ای باید بلد باشید و اگه بلد باشید میتونید خیلی کاها کنید.

دیدگاه

سلام
                          بچه ها من از اول شروع کردم دارم مباحث این تاپیک رو می خونم که در مرحله اول گیر کردم
                          وقتی فایل http://www.obdev.com/downloads/avrusb/avrusb-20081022.zip رو دانلود کردم چند تا مدار توش بود که من اون که با زنر بود رو ساختم
                          ولی وقتی وصلش می کنم به کامپیوتر می نویسه usb device not recognized
                          نمی دونم مشکل چیه
                          راستی باید میکرو پروگرم شده باشه که وسیله رو بشناسه یا نه اگر باید پروگرم بشه با ید کدوم فایل رو بریزیم تو میکرو؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط khatarat
                            سلام
                            بچه ها من از اول شروع کردم دارم مباحث این تاپیک رو می خونم که در مرحله اول گیر کردم
                            وقتی فایل http://www.obdev.com/downloads/avrusb/avrusb-20081022.zip رو دانلود کردم چند تا مدار توش بود که من اون که با زنر بود رو ساختم
                            ولی وقتی وصلش می کنم به کامپیوتر می نویسه usb device not recognized
                            نمی دونم مشکل چیه
                            راستی باید میکرو پروگرم شده باشه که وسیله رو بشناسه یا نه اگر باید پروگرم بشه با ید کدوم فایل رو بریزیم تو میکرو؟
                            سلام آقا یا خانم ...
                            1. اسمتون رو فارسی اینجا بنویسین که بتونیم صداتون کنیم :biggrin:
                            2. برای تست این فایل رو توی میکرو بریزین :
                            usbasp.atmega8.2007-10-23.zip
                            3. باید فیوز بیت های CKSEL0..4 رو یک کنی.
                            اگر نشناخت باید مدارت رو دقیق بررسی کنی
                            اگر مدارت هم درست بود و نشناخت بگو تا بررسی کنیم.
                            موفق باشید
                            خردمند به کار خویش تکیه میکند و نادان به آرزوی خویش . « حضرت علی (ع) »
                            اگر همیشه همان کاری را که انجام داده اید تکرار کنید ، چیزی بیش از آنچه تا کنون به دست آورده اید، به دست نخواهید آورد
                            مارک تواین می گوید: بهتر است دهان خود را ببندید و ابله به نظر برسید تا اینکه آن را باز کنید و همه تردیدها را از میان ببرید !!!

دیدگاه

مرتضی:ما آخرش نفهمیدیم مگه بین پروگرامر و میکروی معمولی که بخوایم با کامپیوتر ارتباط برقرار کنه فرقی نیست؟

عکس های این تاپیک چرا لود نمی شن؟

دیدگاه

فیوز های CKSEL0..3 رو فعال کردم چهارمی نداشت پروگرم کردم باز هم جواب نداد
                                من این مداری که با دیود زنر هست رو ساختم ها اون پروگرامر رو نساختم
                                فقط خازن هایی که تو مدار استفاده کردم دقیقا همون هایی که تو مدار نوشته نیستن
                                دیگه نمی دونم چکار کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X