اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه تبدبل AVR به PLC ( کارشناسی الکترونیک )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروژه تبدبل AVR به PLC ( کارشناسی الکترونیک )

با سلام

من برای پروژه کارشناسی ام میخوام با AVR یک PLC قابل برنامه ریزی کار کنم ولی نمیدونم باید از کجا شروع کنم و چه برنامه و یا Function هائی را باید بنویسم .
    اگه کسی میتونه کمکم کنه خیلی ممنون میشم.

پاسخ : پروژه کارشناسی

سلام
    اگه کاملتر بگی چی میخوای حتما میتونیم کمکت کنیم

دیدگاه

سلام.

امکاناتی که یک PLC با ورودی و خروجی دیجیتال داره و قابل برنامه ریزی هستن :

1- تریگر ورودی با لبه بالا رونده باشه یا پایین رونده یا تغییر سطح.
      2- ماژول تایمر که تایمر های با قابلیت های نتفاوت رو شامل می شه.
      3- ماشول کانتر " "
      4- قابلیت یک یا صفر کردن خروجی ها
      و ....

شما باید طوری برای میکرو برنامه نویسی کنید که کاربر بتونه خودش این تنظیمات رو برای PLC تعریف کنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmad30_n
        :applause:
        با سلام

من برای پروژه کارشناسی ام میخوام با AVR یک PLC قابل برنامه ریزی کار کنم ولی نمیدونم باید از کجا شروع کنم و چه برنامه و یا Function هائی را باید بنویسم .
        اگه کسی میتونه کمکم کنه خیلی ممنون میشم. :nice:
        سلام.
        دوست عزیز عنوان پست را ویرایش کنید.و یک متن در مورد سوالتون بنویسید
        مطالعه و رعایت قوانین انجمن برای تمام اعضا الزامی می باشد.
        http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,10159.0.html
        www.icesi.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط افشین راجی
          سلام.

امکاناتی که یک PLC با ورودی و خروجی دیجیتال داره و قابل برنامه ریزی هستن :

1- تریگر ورودی با لبه بالا رونده باشه یا پایین رونده یا تغییر سطح.
          2- ماژول تایمر که تایمر های با قابلیت های نتفاوت رو شامل می شه.
          3- ماشول کانتر " "
          4- قابلیت یک یا صفر کردن خروجی ها
          و ....

شما باید طوری برای میکرو برنامه نویسی کنید که کاربر بتونه خودش این تنظیمات رو برای PLC تعریف کنه.

با سلام و تشکر از توجه جنابعالی
          بله پروژه می بایست به همین صورت اجرا گردد ( ساختن تایمر ، کانتر ، SET و RESET کردن ، جمع و تفریق کردن ، استفاده از لبه و . . . خلاصه تعدادی از کارهایی که PLC انجام می دهد. در ضمن دارای 8 ورودی و 8 خروجی نیز می باشد.
          در صورت امکان خواهشمند است در مورد ساخت و طریق برنامه نویسی یکی از این تابع ها من را راهنمائی نمائید.( در زمینه AVR اطلاعات کمی دارم )
          باتشکر

دیدگاه

پاسخ : پروژه تبدبل AVR به PLC ( کارشناسی الکترونیک )

همه اینا عملیه
            ولی فرق plc avr تو اینه که plc نویز نمیگیره
            علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

سلام
              من خودم با نویز AVR موافقم چون زیاد شنیدم ولی چند کار صنعتی خودم و دوستان با همین AVR انجام دادیم که بدون مشکل بوده ولی بازم ریسک هست
              1.اول PLC
              2.شنیدم سری های ARM ها می تونند با PLC ها هم رقابت کنند(نویز کم و قابلیت های بسیار بالا)
              3.PIC
              4.AVR
              در ضمن این سایت هم حتما ببنید (برنامه ریزی میکرو AVR,PIC با ladder )
              http://www.cq.cx/ladder.pl

دیدگاه

خارج از بحث سخت افزار یک plc نیاز به یک زبان برنامه نویسی استاندارد مانند لدر یا فانکشن بلوک و غیره داره که خودش سالها طول میکشه
                ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

خب من فکر می کنم بهتره اول از همه یه PLC رو الگو قرار بدی . به نظر من LOGO بهترین حالت برای این پروژه هست . پس اول باید با لوگو آشنا بشی .
                  بعد برنامه رو می تونی به چند بخش تقسیم کنی : منو بندی اولیه ، دریافت برنامه ( به صورت FBD مثل لوگو ) ، کدبندی برنامه و اجرای برنامه .
                  برای این مورد آخر هم باید ورودی ها رو بخونی تو یه جا ذخیره کنی ( تصویر ورودی - PII ) ، اونها رو به برنامت (آ‌در واقع کدهای ذخیره شده ) اعمال کنی و ...

بخش سخت افزاری این پروژه هم شامل ساخت منبع تغذیه ، باتری بک پ و ایزوله کردن ورودی ها و خروجی (آ‌مثلا با اپتوکوپلر ) می تونه باشه .

اما مهم ترین قسمت نوشتن برنامه هست که نیازمند آشنایی کامل با برنامه نویسی میکروکنترلری و تسلط به I/O ، تایمرها ، وقفه ها و ... هست .

دیدگاه

با سلام و تشکر از توجه شما دوستان
                    با توجه به موارد مطرح شده فوق با استاد پروژه و همچنین Down Load برنامه IDmicro ، قرار بر این شد تا شماتیک و PCB یک مدار ATMEGA64 یا ATMEGA32 رو با 8ورودی بصورت سوئیچ و 8 خروجی بصورت LED با برنامه پروتوس اجرا و شبیه سازی کنم و با استفاده از نرم افزار IDmicro برنامه هائی رو بنویسم و فایل HEX اونا رو در پروتوس شبیه سازی کنم و در صورت جواب گرفتن اونا رو بسازم.
                    اگه کسی اطلاعاتی در خصوص نقشه ساده مدار ATMEGA64 یا ATMEGA32 با IC های مورد نیاز استفاده شده با اون رو داره لطف کنه برام بزاره.
                    باتشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmad30_n
                      با سلام و تشکر از توجه شما دوستان
                      با توجه به موارد مطرح شده فوق با استاد پروژه و همچنین Down Load برنامه IDmicro ، قرار بر این شد تا شماتیک و PCB یک مدار ATMEGA 64 یا ATMEGA32 رو با 8ورودی بصورت سوئیچ و 8 خروجی بصورت LED با برنامه پروتوس اجرا و شبیه سازی کنم و با استفاده از نرم افزار IDmicro برنامه هائی رو بنویسم و فایل HEX اونا رو در پروتوس شبیه سازی کنم و در صورت جواب گرفتن اونا رو بسازم.
                      اگه کسی اطلاعاتی در خصوص نقشه ساده مدار ATMEGA64 یا ATMEGA32 با IC های مورد نیاز استفاده شده با اون رو داره لطف کنه برام بزاره.
                      باتشکر

دیدگاه

این هم یه PLCآ‌ واقعی با AVRآ‌ که هنوز داره کار می کنه. البته برنامش با زبان C هست. 20 ورودی 24 ولت و 16 خروجی رله و پورت RS485 داره. اون موقع ها با کدویژن کار می کردم که کلی باگ داشت و اذیت می کرد و من فکر می کردم مشکل نویزه.

با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                          این هم یه PLCآ‌ واقعی با AVRآ‌ که هنوز داره کار می کنه. البته برنامش با زبان C هست. 20 ورودی 24 ولت و 16 خروجی رله و پورت RS485 داره. اون موقع ها با کدویژن کار می کردم که کلی باگ داشت و اذیت می کرد و من فکر می کردم مشکل نویزه.
                          1 از چه طریقی و با چه زبانی برنامه ریزی میشه
                          2 برای مونیتورینگ از چه برنامه ای استفاده می کنید
                          ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

از همون ISPآ‌ و با STK200 و زبان هم هرچی دوست دارید. اما چون اینو واسه استفاده ی خودم تولید کردم. البته ناگفته نماند مشتریام فکر می کنن خارجیه.
                            مانیتورینگ هم یه HMI با AVR درست کردم که رو در تابلو نصب میشه و با RS485 به PLC وصل میشه. برنامه ریزی اونم مثل PLC است
                            اینم عکسشه:(اونی که نور آبی داره)

با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

با سلام و تشکر
                              میشه شماتیک یک مدار ساده ATMEGA64 رو برام بزاری و برای اجرای تغییرات برنامه ای بر روی ATMEGA64 آیا از بسکام میشه استفاده کرد.

در ضمن برنامه ای که شما برای PLC تون نوشته اید بصورت Ladder است و با چه نرم افزاری این کار رو کردید. ( اگه چند خط از برنامه تون رو هم بفرستید ممنون میشم. ) باتشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X