سلام
کسی از دوستان با این پروگرامر کار کرده
1چطور میشه سورس کد میکرو پیدا کرد
2چطور میشه براش نرم افزار تحت ویندوز نوشت
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست
وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر
تو همین سایت جستجو کنی پیداش می کنی. هم PCB داره و هم یک نرم افزار که تحت ویندوز نوشته شده و کار رو راحت میکنه. کد میکرو هم با همون فایل ها می تونی گیر بیاری....
سلام
avrdude برنامه تحت win هم داره یا تحت dos
فایل برنامش هست یا فقط hex
از نظر سرعت نسبت به usbasp چطوره
وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر
سلام
1.من میخوام رو سخت افزار و نرم افزار یک پر.گرامر خوب کار کنم برای همین usbasp رو انتخاب کردم
2.روش ارسال دستور به usbasp چطوره
دیدگاه