اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با ارسال عدد از یک میکرو به میکرو دیگر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با ارسال عدد از یک میکرو به میکرو دیگر

با سلام

بنده نیاز به ارسال عدد هایی به یک میکروی دیگر دارم ولی هر کاری می کنم موفق نمیشوم . تو محیط پروتیوس مشکلی نیست ولی

موقع تست رو برد مشکل دارم . یه موقع هر عددی رو ارسال میکنم رو ال سی دی طرف اسلو 255 نمایش داده میشه از prinbin - print جدادجدا استفاده کردم ولی نشد موقع دریاقت در اسلو از دستورات inkey() - input -- inputbin هم استفاده کردم ولی یا دیتا نیومد یا 255 یا 254 اینطوری دریافت کردم ولی تو برنامه پرتیوس مشکلی نداشتم نمیدونم چرا ؟؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    جدیدترین ویرایش توسط mahdi210; ۱۵:۴۳ ۱۳۹۷/۱۰/۱۲.
    معلولیت محدودیت نیست

آنکس که عاجز از خلق لحظه هاست، معلول است. نه من...روح بلند آدمیت فراتر از هر معلولیتی است.

پاسخ : مشکل با ارسال عدد از یک میکرو به میکرو دیگر

نوشته اصلی توسط mahdi210 نمایش پست ها
    با سلام

بنده نیاز به ارسال عدد هایی به یک میکروی دیگر دارم ولی هر کاری می کنم موفق نمیشوم . تو محیط پروتیوس مشکلی نیست ولی

موقع تست رو برد مشکل دارم . یه موقع هر عددی رو ارسال میکنم رو ال سی دی طرف اسلو 255 نمایش داده میشه از prinbin - print جدادجدا استفاده کردم ولی نشد موقع دریاقت در اسلو از دستورات inkey() - input -- inputbin هم استفاده کردم ولی یا دیتا نیومد یا 255 یا 254 اینطوری دریافت کردم ولی تو برنامه پرتیوس مشکلی نداشتم نمیدونم چرا ؟؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    سلام
    دیتا رو چطوری میفرستید؟ سریالی یا پارالل؟ اگر سریاله طبق کدوم پروتکل؟ با چه سرعتی؟ متن برنامه رو هم قرار بدید

دیدگاه

پاسخ : مشکل با ارسال عدد از یک میکرو به میکرو دیگر

بعد از دستور
      print
      از دستور
      print
      استفاده کنید
      یه نقطه ویرگول بعد از دستور پرینت بزار

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X