سلام
دوستان دنبال یه مدار پروگرمر برای ATtiny15 می گردم که ساده باشه و حتما !!! کار کنه. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
دلا یاران سه قسمند ار بدانی
زبانی اند و نانی اند و جانی
به نانی نان بده از در برانش
محبت کن به یاران زبانی
و لیکن یار جانی را به دست آر
به جانش جان بده تا می توانی
من با پروگرمر سریال چهار سیمه امتحان کردم. اما نشد. اما با همون مدار ATmega8 رو پروگرم کردم. مشکل از کجاست ؟ مدار بهتری نیست ؟
محبت کن به یاران زبانی
من به یه چیز شک دارم. من برای پایه ریست مقاومت Pull up نذاشتم. ممکنه مشکل از اینجا باشه ؟ بقیه پایه ها چطور ؟
محبت کن به یاران زبانی
آره. احتمالا خودشه. من هم خیلی بهش مشکوکم. تست می کنم و اطلاع میدم.
محبت کن به یاران زبانی
من با stk200+300 LPT Programmer این میکرو (ATtiny26L ) را با استفاده از BASCOM-AVR پروگرام کردم
بدون pull_up نیز پروگرام می شود ولی برای اجرای برنامه باید با یک pull+up یا VCC از حالت ریست خارخ شود.
سلام
دوستان دنبال یه مدار پروگرمر برای ATtiny15 می گردم که ساده باشه و حتما !!! کار کنه. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
پروگرمر stk200/300 بدون بافری که توی کتاب کاهه کشیده شده امتحان کردم کار کرده. فقط اصلاحیه آخر کتاب رو بخونید. اگر هم کتاب ندارید ترتیب اتصالات:
6پرنتر به SCK
7 پرینتر به MOSI
9 پرینتر به RESET
10پرینتر به MISO
18 پرینتر به GND میکرو.
+5V به VCC میکرو.
تغذیه میکرو وصل باشه.
اگه فیوزبیتها روی کرستال خارجی تنظیم شده کریستال رو هم بذارین.
سلام دوستان. درست شد. با همون پروگرمر. فقط توصیه می کنم که از مغازه (چ) واقع در جمهوری ( اهل فن میدونن منظورم کدومه ) میکرو نخرید. من تا به حال 4 تا ATtiny و 2 تا 89S51 خریدم که خراب بودن و پروگرم نشدن.
محبت کن به یاران زبانی
سلام دوستان. درست شد. با همون پروگرمر. فقط توصیه می کنم که از مغازه (چ) واقع در جمهوری ( اهل فن میدونن منظورم کدومه ) میکرو نخرید. من تا به حال 4 تا ATtiny و 2 تا 89S51 خریدم که خراب بودن و پروگرم نشدن.
دیدگاه