اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمای در خصوص پیاده سازی با میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمای در خصوص پیاده سازی با میکرو

سلام خدمت همه متخصصان عزیز وبسایت
    من دانش آموخته رشته نرم افزار هستم
    طبق روال ما با پایه الکترونیک و قطعات چندان آشنا نیستیم
    میخواستم بدونم برای اینکه بتونم با میکرو ها یا آردینو یا رزبری کار بکنم باید چه مواردی رو یاد بگیرم در حوزه الکترونیک
    تقریبا با بیشتر قطعات و عملکردشون آشنایی دارم
    ولی به طور مثال وقتی میخوام برای جلوگیری از نویز در میکرو براش یه فیلتر lc اضافه کنم این قسمت میمونم و دیگه پیش نمیرم!!!!
    توصیه تون مطالعه و یاد گیری الکترونیک هست یا پیش بردن کار ها با یه متخصص تو این حوزه

Re: راهنمای در خصوص پیاده سازی با میکرو

سلام مورد اولی که باید بگم اینه که نمیشه در آن واحد همه مهارت ها رو به صورت مسلط داشته باشین و ریز بشین رو همه قسمت هاش
    ولی اگر به صورت توسعه دهی کار میکنین نیازی نیس حتما بیس مطالب رو کاملا یاد بگیرین البته یادگیری به صورت مفهومی خوبه ولی امکانش نیست
    شما بهتره در این سطح از کار فقط از ابزار موجود استفاده و دلیل کلی و نحوه استفاده رو یاد بگیرین و کلیات کار رو در نظر بگیرین
    ولی اینم که واسه یه فیلتر معمولی RC که مثلا برای تغذیه یا لرزش گیری لازم هست کل الکترونیک آنالوگ رو از پایه یاد بگیرین کاریه که اخرش به نتیحه نمیرسه
    نمیشه همشو گفت ولی از مثال خودتون شروع میکنم شما نیازی نیست طراحی فیلترها رو بلد باشین فقط کافیه یاد بگیرین در کجای مدار چه نوع فیلتری نیاز هست(محاسبه نیاز ندارد و یک رنج خاصی استفاده میشود)
    با مثلا برای استفاده از ترانزیستور نیازی نیست سه تا درس الکترونیک بخونین فقط نحوه کار ترانزیستور در حالت سوییچ نیاز هست که با یه سرچ راحت بدست میاد
    اینجوری در حدی که در هر پروژه نیازتون میشه اطلاعات کلی داسته باشین کارتون جلو میره
    در ضمن کارتون با رزبری به مراتب راحتتراز آردوینو و با آردوینو راحت تر از میکرو هست چون هر چه قدر که به طرف میکرو پیش برین ارتباط سخت افزاری بیشتره و مشکل هم بیشتره

دیدگاه

پاسخ : Re: راهنمای در خصوص پیاده سازی با میکرو

پاسختون کامل و روشن بود خیلی ممنون از شما

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X