اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کم مصرف ترین حالت Tiny13 ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کم مصرف ترین حالت Tiny13 ؟

سلام دوستان واساتید گرامی
    اگر بخواهم میکرو کنترلر ATTiny13 در کمترین موود مصرف قرار گیرد
    باید فرکانس و فیوز بیتها و حتی تنظیمات اولیه نرم افزاری (در بسکام)
    آن را به چه صورت انجام دهیم (مصرف در حد میکرو آمپر شود و حداقل مصرف ممکن)
    و چه دستوراتی مثل PWM یا ADC یا... را نباید استفاده کرد تا مصرف پایین بیاید؟
    پ.ن1: من میخواهم یک LED سبز رنگ چشمک زن فوق کم مصرف (فلاش زن) بسازم
    با تشکر از همکاری دوستان و اساتید گرامی....
    پ.ن2: مثلا تنظیمات نرم افزاری .... 3 مورد زیر را چه مقدار قرار دهم تا کمترین مصرف را
    داشته باشد....
    کد:
    [COLOR=#ff0000][B][COLOR=navy][FONT=Fixedsys]$hwstack[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Fixedsys]=[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Fixedsys] 32
    [/FONT][/COLOR][COLOR=navy][FONT=Fixedsys]$swstack[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Fixedsys]=[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Fixedsys] 8
    [/FONT][/COLOR][COLOR=navy][FONT=Fixedsys]$framesize[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Fixedsys]=[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Fixedsys] 16[/FONT][/COLOR][/B][/COLOR]

جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۰۹:۲۰ ۱۳۹۸/۰۵/۱۳.
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

Re: کم مصرف ترین حالت Tiny13 ؟

سلام
    چون با زبان سی کار میکنم و زبان بیسیک کلا از یادم رفته از نظر کد نمی تونم کمکی بکنم
    ولی برای مسائل بهینه سازی انرژی در میکرو، ملاک استفاده از امکانات میکرو نیست
    بهترین حالت استفاده از مد Sleep می باشد به این ترتیب که میکرو در حالت sleep در حد میکرو آمپر جریان کشیده و در صورت نیاز با وقفه های مختلف توانایی خروج خودکار از مد sleep انجام عملیات خواسته شده و برگشتن به آن را دارد
    در نتیجه برای استفاده از میکرو با توان خیلی پایین روی مبحث مدهای sleep متمرکز بشین

دیدگاه

پاسخ : کم مصرف ترین حالت Tiny13 ؟

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
      سلام دوستان واساتید گرامی
      اگر بخواهم میکرو کنترلر ATTiny13 در کمترین موود مصرف قرار گیرد
      باید فرکانس و فیوز بیتها و حتی تنظیمات اولیه نرم افزاری (در بسکام)
      آن را به چه صورت انجام دهیم (مصرف در حد میکرو آمپر شود و حداقل مصرف ممکن)
      و چه دستوراتی مثل PWM یا ADC یا... را نباید استفاده کرد تا مصرف پایین بیاید؟
      پ.ن1: من میخواهم یک LED سبز رنگ چشمک زن فوق کم مصرف (فلاش زن) بسازم
      با تشکر از همکاری دوستان و اساتید گرامی....
      پ.ن2: مثلا تنظیمات نرم افزاری .... 3 مورد زیر را چه مقدار قرار دهم تا کمترین مصرف را
      داشته باشد....
      کد:
      [COLOR=#ff0000][B][COLOR=navy][FONT=Fixedsys]$hwstack[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Fixedsys]=[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Fixedsys] 32
      [/FONT][/COLOR][COLOR=navy][FONT=Fixedsys]$swstack[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Fixedsys]=[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Fixedsys] 8
      [/FONT][/COLOR][COLOR=navy][FONT=Fixedsys]$framesize[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Fixedsys]=[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Fixedsys] 16[/FONT][/COLOR][/B][/COLOR]

سلام من فک کنم هرچی سرعت کلاک میکروتو پایین تر بیاری به همون مقدار جریان کشی هم کمتر میشه

میتونی از توابع low power هم استفاده کنی
      تو دیتاشیت atmega8 حالتی به نام power down mode وجود داره که با خاموش کردن سخت افزار های داخلی جریان کشی میکروکنترلر رو تا میکرو آمپر کاهش میده فک کنم این میکروکنترلر هم بتونه به دیتاشیت کامل چیپ مراجعه کنید

فرستاده شده از SM-A305Fِ من با Tapatalk
      جدیدترین ویرایش توسط Master81; ۱۲:۳۲ ۱۳۹۸/۰۵/۱۳.

دیدگاه

سلام دوستان...ممنون برای پاسخ های خوبتان....
        پس باید در برنامه نویسی تغییراتی دهم که به موود میکرو امپر هدایت شود....
        میتوانید راهنمایی کنید باید به چه صورت و از چه دستوراتی استفاده کنم؟؟؟
        پ.ن: فکر کنم حق با دوست عزیزمان است... سرعت کلاک را هم باید کاهش داد...
        پ.ن2: فیوز بیتی برای این کار نیست که میکرو را به موود پاور سیوینگ ببرد؟
        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام مجدد....
          برای مثال برنامه زیر را میخواهم به مد Sleep در بسکام ببرم تا مصرف میکرو خیلی کاهش یابد
          ممنون میشم من را راهنمایی کنید...
          پ.ن: پایه b.1 با یک مقاومت 150 اهم به یک LED متصل میشود وقرار است چشمک فلاشی بزند
          خوب دوستان در زمان خاموشی LED و مثلا 1000 تا 2000 میلی ثانیه خاموشی LED ....
          میکرو به حالت خاموشی و یا حالت کم مصرف وارد شده و در زمان 100 میلی ثانیه
          به حالت اول باز گردد....
          کد:
          $regfile = "attiny13.dat"
          $crystal = 9600000

$hwstack = 32
          $swstack = 4
          $framesize = 4

Config Portb = Output

Do
          Set Portb.1
          Waitms 100
          Reset Portb.1
          Waitms 1000
          Loop

End

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X