سلام دوستان
من رشته ام IT هست و خوب دانشی از الکترونیک ندارم
میخوام یک قفل با استفاده از ماژول RFID بسازم و البته با میکرو کنترل های ATMEGA8 یا ATMEGA16
مشکل اصلی من اطلاعات پایه الکترونیک هست که ندارم و بستن مدار ....
با توجه به search هایی که کردم میدونم اینا رو احتیاج دارم :
- یک برد برد میخوام که نمیدونم چه سایزی و چه برندی تهیه کنم
- آی سی ATMEGA 8 ( با توجه به سرچ هام فکر میکنم این کافیه و نیازی به ATMEGA16 نیست )
- ماژول RFID نیاز دارم ( نمیدونم چه مدلی نیاز دارم ؛ یا اصلا مدل خاصی باید باشه که با AVR کار بکنه یا نه ... اگر مدل خاص بهم بدید ممنون میشم ، ترجیحا هم ریدر و هم رایتر باشه و اگر NFC هم روش باشه که بعدا بتونم روی NFC هم کار کنم خوب میشه )
- یکسری هم فلت نر و مادگی نیاز دارم فکر کنم
- یک programmer هم میخوام برای ATMEGA8 که اگر برند خوب و ساده یی میشناسین راهنمایی کنید ممنون میشم
- یک LCD 16x2 میخوام
- منبع تغزیه رو نمیدونم چه باید بکنم ( ماژولی هست که با usb به برد برق بدیم ؟ )
نمیدونم مقاومت نیاز دارم یا نه یا هر چیز کوچکی که فکر میکنید نیاز هست چون من اطلاعاتی ندارم ممکنه هر چیز پیش پا افتاده یی رو ندونم
پیشا پیش ممنون از همه دوستان
من رشته ام IT هست و خوب دانشی از الکترونیک ندارم
میخوام یک قفل با استفاده از ماژول RFID بسازم و البته با میکرو کنترل های ATMEGA8 یا ATMEGA16
مشکل اصلی من اطلاعات پایه الکترونیک هست که ندارم و بستن مدار ....
با توجه به search هایی که کردم میدونم اینا رو احتیاج دارم :
- یک برد برد میخوام که نمیدونم چه سایزی و چه برندی تهیه کنم
- آی سی ATMEGA 8 ( با توجه به سرچ هام فکر میکنم این کافیه و نیازی به ATMEGA16 نیست )
- ماژول RFID نیاز دارم ( نمیدونم چه مدلی نیاز دارم ؛ یا اصلا مدل خاصی باید باشه که با AVR کار بکنه یا نه ... اگر مدل خاص بهم بدید ممنون میشم ، ترجیحا هم ریدر و هم رایتر باشه و اگر NFC هم روش باشه که بعدا بتونم روی NFC هم کار کنم خوب میشه )
- یکسری هم فلت نر و مادگی نیاز دارم فکر کنم
- یک programmer هم میخوام برای ATMEGA8 که اگر برند خوب و ساده یی میشناسین راهنمایی کنید ممنون میشم
- یک LCD 16x2 میخوام
- منبع تغزیه رو نمیدونم چه باید بکنم ( ماژولی هست که با usb به برد برق بدیم ؟ )
نمیدونم مقاومت نیاز دارم یا نه یا هر چیز کوچکی که فکر میکنید نیاز هست چون من اطلاعاتی ندارم ممکنه هر چیز پیش پا افتاده یی رو ندونم
پیشا پیش ممنون از همه دوستان
دیدگاه