اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروتکل ارتباطی spi بین دو میکرو برای انتقال محتوایی یک متغیر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروتکل ارتباطی spi بین دو میکرو برای انتقال محتوایی یک متغیر

نوشته اصلی توسط hossein.m98 نمایش پست ها
    شما بیا هر باری که اطلاعات جدید وارد میشه، حالا چه با سرویس وقفه چه با چک کردن پرچم، داده روی SPDR رو بریز روی یه متغیر و به سون سگمنت دستور بده با این متغیر کار کنه. پیشنهادم بازم همون وقفه اس. یعنی توی سرویس وقفه داده SPDR منتقل بشه به متغیر

Sent from my LG-H870S using Tapatalk
    سلام خوبین. من کار با وقفه رو تو spi و با اتمل تقریبا راه انداختم و مطالعه که کردم بهتر مفهوم روزفهمیدم و انجام دام. مفاهیم کدویرن و اتمل تقریبا یکین و نوع نوشتن یکم فرقق داره. مشکل فهم استفاده از وقفه در spi حل شد. فقط چون الان از وقفه استفاده مکنم و با اومدن دیتا میره تو زیروال وقفه و من هد عددم دوتا بایته این مشکل ساخته. باید دوتا بایت رو بهم بچسبونم یا یه همچین حیزی. چون یه بایت که میاذ بایت دوم رو وقفه دوم فرض مکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aashkanpasha نمایش پست ها
      سلام خوبین. من کار با وقفه رو تو spi و با اتمل تقریبا راه انداختم و مطالعه که کردم بهتر مفهوم روزفهمیدم و انجام دام. مفاهیم کدویرن و اتمل تقریبا یکین و نوع نوشتن یکم فرقق داره. مشکل فهم استفاده از وقفه در spi حل شد. فقط چون الان از وقفه استفاده مکنم و با اومدن دیتا میره تو زیروال وقفه و من هد عددم دوتا بایته این مشکل ساخته. باید دوتا بایت رو بهم بچسبونم یا یه همچین حیزی. چون یه بایت که میاذ بایت دوم رو وقفه دوم فرض مکنه
      خوب یه متغیر حالت بسازید که با اون تشخیص بده بایت اوله یا دوم. مثلا اگر صفر بود یعنی باید اوله، اگر یک بود یعنی بایت دوم. آخر زیر روال میگید متغیر یکی زیاد بشه و اگر شد 2 (یعنی این مرحله بایت دوم بوده) تبدیلش کنه به صفر که توی وقفه بعدی بازم به عنوان بایت اول بخونه.
      ضمنا بهتره وقتی میخواد بایت اول بخونه، متغیر data رو اول صفر کنه بعد بایت اول رو بریزه روش

دیدگاه

اووووف حل شد. ممنونم و تشکر . تازه پروژم به نیمه رسید. مبحث سنگینی بود ارسال 16 بیت با 8 بیت رجیستر از طریق پروتکل.
        ممنونم از شما و متشکرم ایشالا هیچ وقت به مشکل نخورین.

سون سگمنت سایز یه lcd کارکتری ارزونه یا lcd کارکتری؟؟

نوشته اصلی توسط hossein.m98 نمایش پست ها
        خوب یه متغیر حالت بسازید که با اون تشخیص بده بایت اوله یا دوم. مثلا اگر صفر بود یعنی باید اوله، اگر یک بود یعنی بایت دوم. آخر زیر روال میگید متغیر یکی زیاد بشه و اگر شد 2 (یعنی این مرحله بایت دوم بوده) تبدیلش کنه به صفر که توی وقفه بعدی بازم به عنوان بایت اول بخونه.
        ضمنا بهتره وقتی میخواد بایت اول بخونه، متغیر data رو اول صفر کنه بعد بایت اول رو بریزه روش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aashkanpasha نمایش پست ها
          اووووف حل شد. ممنونم و تشکر . تازه پروژم به نیمه رسید. مبحث سنگینی بود ارسال 16 بیت با 8 بیت رجیستر از طریق پروتکل.
          ممنونم از شما و متشکرم ایشالا هیچ وقت به مشکل نخورین.

سون سگمنت سایز یه lcd کارکتری ارزونه یا lcd کارکتری؟؟
          خوب خدا رو شکر بالاخره تموم شد [emoji28]
          به گمونم سون سگمنت ارزون تر باشه. البته باید توجه داشت که سون سگمنت یک سری قطعاتم برای راه اندازیش میخواد که هزینه اونم باید لحاظ بشه. بهتره تو این مورد ببینید کدوم کاربردی تره و دید بهتری داره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X