اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

من در اتصال صفحه کلید 3*4 به میکرو مشکل دارم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

زمانی که می خوام برنامه رو برای ردیف دوم بنوسم دیگه کار نمیکنه
    اگر ممکنه کمک کنید تا این اتصال رو خوب یاد بگیرم
    ممنونم
    این هم برنامه که با کدویژن نوشته شده و فایل پروتئوس
    http://www.4shared.com/file/72196072...older__4_.html

پاسخ : من در اتصال صفحه کلید 3*4 به میکرو مشکل دارم

سلام ...................

من با CodeVision کار میکنم .. بگید دقیقا مشکلتون چیه؟ چه برنامه ای میخواید بنویسید؟ هستم در خدمتتون .. موفق باشید ..
    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

من می خوام 40 تا خروجی رو کنترل کنم به این صورت که با صفحه کلید عدد خروجی رو وارد کنم و مثلا با زدن کلید * میکرو خروجی رو فعال کنه و بقیه خروجی ها غیر فعال بمونن
      مشکل من در اتصال صفحه کلید به میکرو هستش
      ممنون می شم کمک کنید

دیدگاه

من یه مقدار پیشرفت داشتم تا حالا میکرو داره ستون رو میشناسه
        http://www.4shared.com/file/72220667/371b26b9/New_Folder__4_.html

دیدگاه

سلام .................

فایل زیر رو ملاحظه کنید .. فکر کنم مشکلتون با کیبورد حل بشه .. نقشه ی مدار هم هست .. باقی طرح رو باید روی این بیس (برنامه رو میگم ..) پیاده کنید .. فایل زیر تابع کیبورد رو در بر داره حالا شما هر تغییری میخواید میتونین توش بدین .. برنامش ساده هم هست میتونید سریع باهاش ارتباط برقرار کنید .. موفق باشید ..

فایل های پیوست شده

دیدگاه

حسام الدین عزیز از برنامه ای که محبت کردید ممنونم
            ولی نمیدونم چرا برنامه خودم جواب نمی ده و فقط ستون ها رو شناسایی می کنه و زمانی که میام ردیف ها رو بشناسم نمی شناسه
            اگر ممکنه فایل پست قیلی رو یه نگاهی بندازید

دیدگاه

هیچ کس به خودش زحمت نداده حتی مدار رو دانلود کنه چه برسه که کمک کنه کلا 2 بار دانلود شده که خودم گرفتم
              کسی نمیدونه

دیدگاه

دوست عزیز اینجا کمی باید راه بیایی. شما اول بگو به چه طریقی داری سطر و ستون ها رو اسکن میکنی تا بشه کمکی کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفر
                  من یه مقدار پیشرفت داشتم تا حالا میکرو داره ستون رو میشناسه
                  http://www.4shared.com/file/72220667/371b26b9/New_Folder__4_.html
                  هم فایل کدویژن و هم فایل پروتئوس

دیدگاه

سلام ..................

ببینید شما چند تا مورد رو رعایت نکردید (تا اونجایی که متوجه شدم ..)

اول اینکه شما کیبورد رو به پورت C و D متصل کردید . حالا پورت D اشکال نداره اما در استفاده از پورت C به Jtag دقت کردید ؟ باید غیر فعال بشه تا بتونید از اون به عنوان یه پورت معمولی استفاده کنید ..

دوم این که شما صرفا یه عدد رو با سوئیچ و کیس کردن توی سطر تغییر دادید و بواسطه ی اون میخواستید که سطر رو از ستون باز شناسایی کنید . خب این مساله ای نیست اما به شرط اینکه بتونید شرایط برنامتون رو به فرم اسکن تعریف کنید . یعنی برنامتون مدام حالت رفرش داشته باشه و نسبت به فشردن دکمه های کیبورد کاملا به صورت اسکنی عمل کنه . حالا اگه شما بخواید این روش رو تعمیم بدید به کل صفحه کلید حتما دچار مشکل میشید به دلیل اینکه نتونستید عمل اسکن رو برای رفرشتون انتخاب کنید و صرفا انتخاب های ثابت رو به برنامه نسبت دادید (باز میگم اگر هم برای یه ستون جواب بده، برای کل صفحه کلید به مشکل بر میخورید ..)

در مورد نقشه ی مدارتون هم باید بگم کاملا درست بسته شده (از نظر بایاس قطعات ..) فقط یه سوال: دیود برای چی گذاشتین توی مدارتون؟ اون پایه ای که به دیود ها میره (از طرف میکرو.. فکر کنم پایه ی D4 باشه ..) اون کارش چیه؟ برای چیه؟ این قسمتش رو خودتون توضیح بدین .. موفق باشید ..

دیدگاه

سلام
                      من مدار رو عوض کردم و کیبرد رو به پورت D منتصل کردم ولی :cry2:
                      من می خوام برنامه اسکن توی وقفه اجرا بشه برای همین اون دیود ها رو گذاشتنم تا هر موقع کلیدی فشرده شد یه وقفه اجرا بشه

دوستان خواهش می کنم کمک کنید

دیدگاه

سلام ..................

ببینید اون برنامه ای که براتون گذاشته بودم برنامه ی اسکن کیبورد رو در پورت D نشون میداد .. اما از فرمایش های شما اینطور متوجه شدم که میخواید این روتین در وقفه تعریف بشه درسته؟ خب برای این کار هم میتونید تابع کیبورد رو یک مقدار تغییر بدید (البته جزئیاتش رو میگم ..) ببینید میتونید توی حلقه های Case برنامتون یه پایه از پورت فرضی رو یک کنید و اون پایه هم به یکی از وقفه های سه گانه تون متصل باشه .. حالا هرموقع کلیدی فشرده بشه اون پایه هم یک (یا صفر ..) میشه و وقفه ی شما فعال میشه .. اینطوری فشردن دکمه های کیبورد شما کاملا وقفه ای میشه .. موفق باشید ..

دیدگاه

سلام
                          اگر ممکن هست راجع به برنامه ای با c نوشتید توضیح بدید...من قسمتی که زدید code رو نمی فهمم؟
                          با تشکر

دیدگاه

سلام
                            از اونجا که اسکن کردن کیپد cpu رو زیاد درگیر میکنه...و شاید هم بخوای کارهای مهمتر هم در طول برنامه انجام بدی...من پیشنهاد میدم از IC 74c922 استفاده کنی...این IC تو پروتئوس هست و میتونی طرز کارش رو راحت بفهمی..و خوبی که داره اینه که هر وقت کلیدی رو فشار میدی این آی سی روی یکی از پایه هاش یک پالس ایجاد میکنه(که میتونی وصلش کنی به اینتراپت میکرو) و کد bcd مربوط به دکمه رو روی خروجیش میزاره....این یعنی این که هم از پایه های کمتری استفاده کردی و هم cpu آزاده.

دیدگاه

من هم ای سی های رفرش سطح و ستون کی پد 4*4 رو پیشنهاد میکنم چون میکرو رو به هیچ عنوان در گیر نمیکنه.
                              البته بستگی به طرحتون داره
                              برای بالاتر بودن خودتو ببر بالا،دیگرانو پایین نیار
                              چون ممکنه دستت به همه نرسه تا بیاریشون پایین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X