اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل خارج نشدن از حلقه for

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل خارج نشدن از حلقه for

سلام یک حلقه for که هیچجوره از حلقه خرج نمیشه مگر با بریک کردن

مشکل از چیه این برنامه ای که مینویسم حلقه ها و تابع های زیادی داره
    کدوِیژن هم هر دفه ی مشکلی داره

پاسخ : مشکل خارج نشدن از حلقه for

نوشته اصلی توسط pouria23 نمایش پست ها
    سلام یک حلقه for که هیچجوره از حلقه خرج نمیشه مگر با بریک کردن

مشکل از چیه این برنامه ای که مینویسم حلقه ها و تابع های زیادی داره
    کدوِیژن هم هر دفه ی مشکلی داره
    سلام
    این برنامه قراره دقیقا چکار کنه؟ aa چیه؟
    کدویژن هم باگ زیاد داره و اصلا کامپایلر خوب و استانداردی نیست؛ ممکن خطاهای چرت و پرت بگیره.

دیدگاه

aa یک متغییر هست و هر بار عددی می گیره حتی اگه عدد رو جای متغییر بزارم بازم حلقه بسته نمیشه ....

دیدگاه

aa یک متغییر هست و هر بار عددی می گیره حتی اگه عدد رو جای متغییر بزارم بازم حلقه بسته نمیشه ....
        ببینید بسته شدن for وابسته به اینه که شرطی که وسط قرار میگیره نقض بشه. یعنی یا عملیات بزرگتری، کوچکتری و... هستش که نقض میشه، یا متغیری اون وسط قرار میگیره که مقدار 0 داره. تا زمانی که aa مقداری به غیر از صفر داشته باشه، for بسته نمیشه. من که دقیق نفهمیدم منظورتون از نوشتن این کد چیه؛ اگر میدونستم بهتر میتونستم کمک کنم

دیدگاه

ببنید من دارم یک پلاتر مینویسم شبیه cnc که از گربل جی کد میگیره و انجام میده این قسمت از برنامه تعداد استپ های محور x رو انجام میده یعنی هر دفه چندتا استپ متغییر داره بخاطر همین متغییر aa رو داخل حلقه میزارم تا به تعداد بدست اومده پالس به استپ موتور بده aa همیشه عددی مثبت هست ..نمیدونم گیج شدم الان می خوام اتمل استدیو نصب کنم کد ویژن خز شده دیگه

دیدگاه

ببنید من دارم یک پلاتر مینویسم شبیه cnc که از گربل جی کد میگیره و انجام میده این قسمت از برنامه تعداد استپ های محور x رو انجام میده یعنی هر دفه چندتا استپ متغییر داره بخاطر همین متغییر aa رو داخل حلقه میزارم تا به تعداد بدست اومده پالس به استپ موتور بده aa همیشه عددی مثبت هست ..نمیدونم گیج شدم الان می خوام اتمل استدیو نصب کنم کد ویژن خز شده دیگه
            پس aa قراره تعداد شمارش باشه درسته؟ اگر اینطوری پارامتر وسطی for رو باید به این شکل تغییر بدید:
            ii<aa

دیدگاه

ii<=aa کردم درست شده البته تو پروژه جدید همینو قبلا امتحان کردم اصلا وارد حلقه نمیشد
              فک کنم وقت گزاشتن رو کدویژن وقت تلف کردن باشه

دیدگاه

ii<=aa کردم درست شده البته تو پروژه جدید همینو قبلا امتحان کردم اصلا وارد حلقه نمیشد
                فک کنم وقت گزاشتن رو کدویژن وقت تلف کردن باشه
                دیگه کدویژن انقدرا هم اوضاعش بی ریخت نیست! کدتون مشکل منطقی داره؛ بهتره دنبال مشکل باشید. صد درصد توی مقدار دهی به aa مشکل وجود داشته که وارد حلقه نمیشده

دیدگاه

مشکلی نداشت تو پروتئوس شبیه سازیش رو چک کردم حتی با یوزارت متغییر هارو چک کردم مشکلی نبود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X