سلام میخوام دو نقطه A و B (سیم A و سیم B) رو که نه GND هستند و نه VCC رو به هم وصل کنم البته نمیخوام از رله استفاده کنم ، چند تا پایه میکرو درگیر این کار میشه و چطوری ؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
اتصال دو نقطه با میکرو ؟
Collapse
X
-
پاسخ : اتصال دو نقطه با میکرو ؟
سلام
وقت بخیر
نوشته اصلی توسط fmicro نمایش پست هاسلام میخوام دو نقطه A و B (سیم A و سیم B) رو که نه GND هستند و نه VCC رو به هم وصل کنم البته نمیخوام از رله استفاده کنم ، چند تا پایه میکرو درگیر این کار میشه و چطوری ؟
مانند :
cmos chip:
cd4016
cd4066
cd5051
cd4052
cd4053
با احترام
98/10/14
-
پاسخ : اتصال دو نقطه با میکرو ؟
نوشته اصلی توسط fmicro نمایش پست هامیشه بیشتر توضیح بدهید ؟ بدون استفاده از این آی سی و با استفاده از دستورات برنامه نویسی نمیشه این کار رو انجام داد ؟
سیم a را بده به یک کانال آنالوگ به دیجیتال - یک pwm درست کن بعد از عبور از فیلتر بدش به نقطه ی b از نقطه ی b یک فیدبک بگیر بده به یک کانال آنالوگ به دیجیتال دیگر و دوتا ولتاژ a b را
که الان دیجیتال هستند با هم مقایسه کن . اختلاف این دو تغیرات pwm را ایجاد می کند
برای این تغییرات باید یک تابع تبدیل بسازی که تو این تابع تبدیل متغیر فیلتر و زمان تغییر و ماکزیمم جهش و ..... را تعریف کنی آنگاه با استفاده از شبیه سازی مطلب باید تابع تبدیل را
به فرمول تبدیل کنی سپس به یک میکرو قوی احتیاج داری که این پروسس را بدون تاخیر انجام دهد . (یعنی 100 وقت میکرو درگیر این کار ها باشد ) البته من پیشنهادم استفاده از fpga هست
و خروجی در بهترین حالت حدود 2 میلی ثانیه تاخیر خواهد داشت . و حدود 50 درصد خطا در تغییرات سریع ولتاژ
.....
اگز زمین مشترک نداشتی که داستان چیزی دیگری می شود
دو میکرو می خواهی که به وصله ی بیسیم به هم وصل شده باشند (یا نوری ) با بایت ریت بالا و ....
رله بهترین اانتخاب هست
دیدگاه
دیدگاه