اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

DS1307 عجایب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : DS1307 عجایب

نوشته اصلی توسط EhsaN_ME2 نمایش پست ها
    سلام ، این کار را کرده بودم ، نمایش اعداد روی سگمنت درسته ، چیزی که برداشت کردم اینه که چون 1307 مقدار اولیه نداره خب حق داره که عدد بزرگ یا صفر را بخونه ، منتها بعد از تنظیم فقط ساعت و دقیقه و ثانیه وقتی میکرو میخواد زمان را از 1307 بخونه عدد بزرگی را میخونه ، بعد برای نوشتن روی سگمنت کد اشتباه میفرسته ، دوباره برم تنظیمات ، برای هر کدوم از مقادیر ساعت نمایش کد اشتباه داره ، دکمه افزایش را هم که بگیرم یا کاهش ، یک سری کدهای نمایشی اشتباه داره تا مثلا 255 سرریز کنه بعد میشه صفر و نمایش اعداد روی سگمنت درست انجام میشه و البته در دستورات IF دیگه در محدوده مجاز ساعت شمارش بسته میشه .

خداییش یکبار تنظیمش کنی دیگه عدد قلمبه سلمبه نباید بخونه ، وقتی همه چی رو به راهه

یکی از اعضا گفت که شاید سری آیسی که خریدی فیک باشه ، یا مشکلی داشته باشه ؛ منم از همه جا متعجب به همین رسیدم
    یه ایرادی که یادمه این IC داشت این بود که بعد از اتصال تغذیه در صورتی که باتری بکاپ موجود نبوده باشه و ساعت و تاریخ مقدار دهی نشده باشه، مقادیر عجیب و غریبی توی رجیسترهاش ذخیره بودن. با یک بار تنظیم ساعت و تاریخ عملکرد به حالت عادی بر میگشت. شما بیا یه کلیدی تعریف کن که اگر مثلا موقع روشن شدن میکروکنترلر این کلید فشار داده شده بود مقادیر 0 رو بریزه جای تاریخ و ساعت؛ انگاری که ریست فکتوری داره انجام میشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein.m98 نمایش پست ها
      سیم ارت هویه چه ربطی به مدار داره؟ چه منظوری داشتید که با هوای گرم آی سی رو حرارت دادید؟ منظورتون از "پول آپ ولتاژ نمیداد" چیه؟ اگر میشه شماتیکی که استفاده میکنید هم اینجا قرار بدید.
      سیم ارت هویه چه ربطی به مدار داره؟

سلام ، هویه ای که استفاده میکنم گورداک هوای گرم هست ، این هویه های روی هویه SMD دیمر دارشون یک ولتاژ القایی ناخواسته همیشه هست ، توی شرکتی که میرفتم بدون وصل ارت دستگاه بدنه هویه دیمر دار را نسبت به نول و سیم ارت پریز ولتاژ گرفتم حدودا شصت هفتاد ولت میداد . هنگام لحیم کاری با این هویه به خاطر نبود سیم ارت و تغذیه مدار کاملا قطع بود ، چند باری چهار رقم سگمنت به صورت صفر و پر نور روشن شد . بخااطر ولتاژ القایی روی بدنه هویه دیمر دار
      پس از من این تجربه را داشته باشید از این مدل هویه حتما ارت دستگاه را مطمئن وصل کنید ، در غیر این صورت منتظر عجایب باشید . تجربه ای که با تقریبا سوزاندن یا از کار افتادن پایه های کنترلی چندین WS2811 برام بدست اومد .

چه منظوری داشتید که با هوای گرم آی سی رو حرارت دادید؟

آی سی را با هویه هوا گرم گورداک ( هویه دیمر دار لحیم کاری SMD ) گذاشتم و برای تعویضش از هوا گرمش استفاده کردم ، یکبار هم آیسی را حرارت دادم تا راحت بشینه و لحیم چسبندگی زیر اگه داره از بین بره . البته با حواس جمعی .

منظورتون از "پول آپ ولتاژ نمیداد" چیه؟
      پایه آیسی را وقتی پول آپ کنی یه ولتاژی روی پایه آیسی میفته دیگه ، پایه دوم مقاومت و زمین یه ولتاژ میده . یه سر مقاومت به مثبت و یک سر به آیسی ، پایه مقاومت که به آیسی وصله باید ولتاژ بدد دیگه ، از من یکی ولتاژ میداد که پایه SDA بود ، و اون یکی SCL صفر میزد ، بدون هیچ اتصال کوتاهی ، شاخ در آورده بودم ، یکم حرارت هواگرم به آیسی دادم ولتاژ برگشت به چهار و خرده ای ، سگمنت هم بجای صفر شروع کرد همان کدهای اشتباه را نشان دادن.

اگر میشه شماتیکی که استفاده میکنید هم اینجا قرار بدید

شماتیک براش نکشیدم ، PCB توی آلتیوم فقط ، یه مدار ساده ارتباط بین میکرو و 1307 و سگمت 4 رقمی (البته با درایور های تقویت سگمنت ، 74HC245 و 74HC125 ، بافر چهار تایی و هشتایی ) ، کریستال 1307 نزدیک آیسی اش ، 1307 هم نزدیک میکرو ، فقط دو تا Via روی ترک داره که ترک های پول آپ هم وصل بشه.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط yousef55 نمایش پست ها
      دقیقا به مشکل شما برخورده بودم ..
      آخرش بیخیال شدم و از ماژول اماده استفاده کردم..
      این ای سی تقلبی تو بازار خیلی زیاد داره ..
      باز اون یکی ای سی سری ds که شماره اش رو یادم رفت چند بود و از این ای سی بالاتر
      بود وضعیت بهتری داره تو بازار از نظر کیفیت..

سلام ، پس میدونی چی کشیدم

منم به مرحله بیخیالی رسیدم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط hossein.m98 نمایش پست ها
      یه ایرادی که یادمه این IC داشت این بود که بعد از اتصال تغذیه در صورتی که باتری بکاپ موجود نبوده باشه و ساعت و تاریخ مقدار دهی نشده باشه، مقادیر عجیب و غریبی توی رجیسترهاش ذخیره بودن. با یک بار تنظیم ساعت و تاریخ عملکرد به حالت عادی بر میگشت. شما بیا یه کلیدی تعریف کن که اگر مثلا موقع روشن شدن میکروکنترلر این کلید فشار داده شده بود مقادیر 0 رو بریزه جای تاریخ و ساعت؛ انگاری که ریست فکتوری داره انجام میشه.

باورت میشه من همه جوره مقدار صفر را به ساعت و دقیقه و ثانیه 1307 دادم ،

دیدگاه

نوشته اصلی توسط EhsaN_ME2 نمایش پست ها
        باورت میشه من همه جوره مقدار صفر را به ساعت و دقیقه و ثانیه 1307 دادم ،
        چه عرض کنم والا من هرچی تو ذهنم بود گفتم! شاید بقیه دوستان راهکار بهتری داشته باشن

دیدگاه

والا من خودم در یه پروژه فرار شد از این ای سی استفاده کنم.ولی در یک روز نیم ساعت جلو افتاد.
          خوب ین به چه درد می خوره؟
          ولی در برخی از پروزه ها استفاده شده.در کار های تجاری که تولید داخل و هست و میکرو کنترلری هستن.مثلا در یه دستگاهی به نام harpبرای پیخش خودکار اذان در مسجد.الان چندین ساله که داره کار میده.
          این یعنی خوب درست هم کار میده.
          حالا اینکه طرف تونسته باهاش ارتباز خوبی بگیره یا ای سی خوبه.
          دوستان در این زمینه اطلاعات ارند می تونند راهنمایی کنن
          eshop-hodhod.ir

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X