اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دماسنج دیجیتالی با سنسور PT100 و نمایشگر 7سگمنت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

دماسنج دیجیتالی با سنسور PT100 و نمایشگر 7سگمنت

سلام و درود
    درمورد این پروژه ازتون کمک میخوام
    ایا کسی سورس اون را اماده داره؟
    اطلاعاتی از این سنسور میخوام
    من خودم فقط با سنسور lm35این برنامه را اجرا کردم اما بدون سون سگمنت و اسن سنسور
    ازتون میخوام کمکم کنید :sad:
    با تشکر و سپاس فراوان

پاسخ : دماسنج دیجیتالی با سنسور PT100 و نمایشگر 7سگمنت

چرا کسی جواب سوالمو نمیده

دیدگاه

pt100 مدلهای زیادی داره، شما با کدوم مدل قراره کار کنی؟ یه سرچ بزنی میتونی دیتاشیتشو پیدا کنی. من قبلا با یکیش کار کردم، یادم نیست کدوم مدلش بود ولی چیز سختی نداشت. سه تا پایه داشت که یکیش به vcc یکیش به زمین وصل میشد و یکیشم خروجی بود. داخلش یه مقاومت متغیر با دما داشت. در نتیجه با دادن یه جریان ثابت بهش(با همون ولتاژvcc ) خروجیش که از سر مقاومت گرفته میشد به صورت ولتاژ متغیر در میومد. اما نکتش این بود که رنج ولتاژش خیلی کم یود، در حد میلی آمپر، باید دو، سه طبقه تقویت کننده بذاری تا با بهره قابل قبولی بتونی اونو برسونی به حد قابل قبولی، و در آخر با یه زیر اسپن برسونی به رنج A/D میکرو، مثلا 1 تا 5 ولت.
      خلاصه قسمت سختش همین تیکه آنالوگشه، بعدم که بره تو میکرو دیگه خودت باید پردازشش کنی، در ضمن، یه جدول هم داره تو دیتاشیتش، که نشون میده در هر دمایی، سنسور چه مقاومتی داره، ازون میتونی استفاده کنی.

دیدگاه

سلام دادا.
        با چه کامپایلری کار می کنی؟
        تشکر لازم نیست!

دیدگاه

آقا من یه پروژه اندازه گیری دما بین 0 تا 100 درجه دارم که از PT100 و پل وتستون برای راه اندازیش استفاده می کنم.اشکال اینه که وقتی مدار را راه اندازی می کنم در لحظات اول دقیقه اما بعدش دما بالا می ره . به نظرم علت اینه که جریان که به سنسورم وصل می شه خودش باعث گرم شده سنسور می شه. تا جایی که می شد ولتاژ دو سر سنسور را تا حد 0.5 ولت پایین اوردم اما بازم بعد از چند ثانیه مقاومت سنسور بالا می ره و تا 2 درجه خطا ایجاد می کنه. شما راه حلی برا این مساله دارین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali2914
            آقا من یه پروژه اندازه گیری دما بین 0 تا 100 درجه دارم که از PT100 و پل وتستون برای راه اندازیش استفاده می کنم.اشکال اینه که وقتی مدار را راه اندازی می کنم در لحظات اول دقیقه اما بعدش دما بالا می ره . به نظرم علت اینه که جریان که به سنسورم وصل می شه خودش باعث گرم شده سنسور می شه. تا جایی که می شد ولتاژ دو سر سنسور را تا حد 0.5 ولت پایین اوردم اما بازم بعد از چند ثانیه مقاومت سنسور بالا می ره و تا 2 درجه خطا ایجاد می کنه. شما راه حلی برا این مساله دارین؟
            سلام

استفده از پل وتستون راه خوبیه ولی چون مقاومت این سنسور 80 الی 200 اهمه حتی 1دهم آمپر جریان هم باعث داغ شدنش میشه
            شما برای خواندن دما باید پالس بفرستی
            یعنی چند میلی ثانیه جریان رو وصل کنی و ولتاژ رو بخونی و مثلا 1 دهم ثانیه ولتاژ رو قطع کنی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X