اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی LCD

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی LCD

سلام. یه مثال ساده برای راه اندازی LCD (طریقه اتصال صحیح به AVR) گذاشتم. بفرمایید: (فایل بسکام و پروتیوس)

http://www.4shared.com/file/73656703/cd43e57f/LCD_Drive.html

نکته: مشکل اکثر بچه ها اینه که پایه هایی از LCD رو که استفاده نمیشه (مثل DB1,Db2و...) رو زمین نمیکنن. تو این حالت اونا در حالت منطقی High قرار میگیرند. البته میشه مدارات رو به صورت Active Low راه اندازی کرد که این مشکلا پیش نیاد.

پاسخ : راه اندازی LCD

نحوه اتصالشو که نگفتی دوست عزیز :sad: :angry:

دیدگاه

سلام. اینو ببین:

مشکلی نیست دیگه؟

(اگر عکس رو نمیبینی پلود هم کردم).
      فایل های پیوست شده

دیدگاه

سلام
        من تا حالا هیچ وقت این کار رو انجام ندادم و هیچ اتفاقی نیافتاده. اگر به زمین هم متصل نکنی باز هم جواب میده وهیچ اتفاقی برای Lcd اتفاق نمی افته.

دیدگاه

زمانی که lcd رو به صورت 4 پین تعریف می کنی پروسسور داخلی lcd پین های db1-4 رو در نظر نمیگیره و ارتباطی نداره که اونها رو به مثبت وصل کنی یا منفی و یا به هر ترکیبی از مثبت یا منفی
          در هر صورت lcd جواب میده

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

کاکام اولین باره همچین چیزی رو میبینم.تا حالا هر چی مدار دیدم بدون زمین کردن db1-db4 بوده.لزومی نداره این کارو بکنیم.
            من نیمگم این روش اشتباه ولی لزومی نداره این کار رو کنیم
            دم همون گرم
            سه توصیه دارم:
            1.کار 2.کار 3.کار
            ادیسون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed bagherani

زمانی که lcd رو به صورت 4 پین تعریف می کنی پروسسور داخلی lcd پین های db1-4 رو در نظر نمیگیره و ارتباطی نداره که اونها رو به مثبت وصل کنی یا منفی و یا به هر ترکیبی از مثبت یا منفی
              در هر صورت lcd جواب میده
              نوشته اصلی توسط حسین.م
              کاکام اولین باره همچین چیزی رو میبینم.تا حالا هر چی مدار دیدم بدون زمین کردن db1-db4 بوده.لزومی نداره این کارو بکنیم.
              من نیمگم این روش اشتباه ولی لزومی نداره این کار رو کنیم
              دم همون گرم
              درسته، میدونم. حق با شماست، من این شکل رو برای اون دوستی که اول پرسیده بود گذاشتم که اگر به صورت 8 پینی هم تعریف کرده بود تو بسکام یا هر زبون دیگه، به مشکلی برنخوره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X